2009 Kasm Anneleri

karakız canım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil
ben yarın doktora gidecem
bebeğim işallah iidir.
şimdiden heyecan bastı

bizde bugün yatak baktık bebek arabası baktık
:roflol: :roflol: alacaktık nerdeyse
delimüyük neyük
daa tırnak kadar bebe

delimüyük neyük
daa tırnak kadar bebe

bende senın foto gıbı foto arıyordun sen nerden buldun ben facebook koycamda jjuliett yardım edermısın hihoyyyt

merhaba kızlar
ağzının tadı gidenler nasıl bu hissi gideriyor. ben bugün çok fena oldum sırf bu yüzden hiçbir şey yiyemedim mideme vurdu ilk defa midem bulandı... bu durumlarda neler yapıyorsunuz. önerilerinize ihtiyacım var....

kıs vallaha sen ne dedin ben anlamadım face grup mu açıyon hamilelerle ilgili :1no2: bende gelecem ozaman hemen :uhm:

yok karakız ben kendı facebooka foto olarak hamıle fotosu ıstıyorum julıettın var ya onun gıbı ama fena fıkır deıl haa faceyıde ayaklandırırız kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

iyi olur haket ha hamişler grubu deyu yada kasım annişleri grubu deyu bi grup mu kursak ne facede ortalık ne karısır ama kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

karakız canım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil
ben yarın doktora gidecem
bebeğim işallah iidir.
şimdiden heyecan bastı

hadi hayırlı haberlerle gider gelirsin inşallah canım sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil canım

değerlendirmeye alırız şekerim ama babamız kıskanç valla damada kök söktürür şimdiden başladı bile

kıs cadı kaynana sen az evvel bir önceki sayfaya yazdığımı okudunmu :roflol:

delimüyük neyük
daa tırnak kadar bebe

dur hele bismillah daha ben bi çorap bilem almadım sen acık sıranı bekle kısss kaydirigubbakcemile
az evvel kociş aradı karıcımmmm bir bebek odası gördüm harika bişi dedi hemen beni çabık oraya götür dedim bende :roflol:

dur hele bismillah daha ben bi çorap bilem almadım sen acık sıranı bekle kısss kaydirigubbakcemile
az evvel kociş aradı karıcımmmm bir bebek odası gördüm harika bişi dedi hemen beni çabık oraya götür dedim bende :roflol:[/QUOTE]

ne gusell benım bebeklerımın bı odası bılem olmıycak.
evde boş oda yok kuş gibi ev.
şansıma bakın yaaa

yok karakız ben kendı facebooka foto olarak hamıle fotosu ıstıyorum julıettın var ya onun gıbı ama fena fıkır deıl haa faceyıde ayaklandırırız kaydirigubbakcemile3

iyi olur haket ha hamişler grubu deyu yada kasım annişleri grubu deyu bi grup mu kursak ne facede ortalık ne karısır ama kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

karakız anamm face mace karıştırma anam hepiniz ortadan kaybolur gidersiniz ben buraya bilem zor giriyom facebook a hiç giremem kilitli burdann senağlama

canım googleye gebe yaz görsellerden ara :CüvCüv:

şansıma bakın yaaa[/QUOTE]

olsun canını bıle sıkma her zaman aynı kalmayacak ya ılerde buyuk bı evınız olur ınsallah bebegımız olsunda kucagımızda da uyuturuz onunlada yatarız nolcek ne kadar cok odatakımı neler neler alabılecek kısıler var ama bebıslerı olmuyo bız sukredelım hele sen 2 kere sükret bakem çift gebişşş kaydirigubbakcemile3

nıee yavvv fenamı olur hem hepımız bırbırımızı görmus oluruk ılerde bebıslerıde koyarık :teytey:

şansıma bakın yaaa[/QUOTE]

üsülme gulüümmmm benim 1 denecik bebişime bile oda yapamıyomm oda yok evde napammm allah evlatlarımızın sağlığını şansını bahtını yerinde versin de inşallah herşeyin en iyi onlara kısmet olsun hem belki kısmetleriyle gelirler evi de arabayı da çifter çifter alırsınızalkisalkisalkis

karakızım ne yazdın bu site daha düzelmedimi ya çok yavaş bidaha yazı ver

yazıyım şekerim sen yeterki iste :roflol: hatta kesip yapıştırım buraya orjinali

şu kaynanayı ne yapmalııııııı kaynar kazanaaaaa atmalıııııııııııııııııı :teytey:
yandım karakızzz deyince altına odun atmalıııııııııııııııııı şoppiiii şoppiiiiii dililililili dililili
aha gene sapıttım :roflol:[/QUOTE]

şansıma bakın yaaa

aa niye öle düşünüyon annesi sende daha buyuk eve cıkarsın belki ilerde ozaman yaparsın hem bebişler sağlıklı gelsinde oda moda hepsi boş şeyler tatlım Şeniz

[

aa niye öle düşünüyon annesi sende daha buyuk eve cıkarsın belki ilerde ozaman yaparsın hem bebişler sağlıklı gelsinde oda moda hepsi boş şeyler tatlım Şeniz

[[/QUOTE]

kaynanalığı genelde oğlan anneleri yapıyor onlar düşünsün

haklısınız kızlarrr.
allaha şükür bebeklerım cıfter cıfter gelıyorlar.
ne kadar buyuk evı olupta ıcınde bebesı olmayan ınsanlar var dımı
şükür halimizeee

incisuuu çok değişik bir duygu olmalı ya ikiz bebişş allah yardımcın olsun çok farklı bir lezzet allah tamamına erdirsinnn çok şiwiinnnnnn ya 1 kız 1 erkek olsa ohh kebap olur demi :))

nıee yavvv fenamı olur hem hepımız bırbırımızı görmus oluruk ılerde bebıslerıde koyarık :teytey:

efet efet süper olur hadi ben sana özelden mesaj atıyom kendimi ekle beni sen canlizim face ne kaydirigubbakcemile2

kaynanalığı genelde oğlan anneleri yapıyor onlar düşünsün

uyyyy ben lafımı ortaya korummm beyenen alırrr beyenmeyen şeker gider diyosunnn :roflol: :roflol:
sen şimdi kızı verecenmi bıze bak ağırlığınca altın verecem söz yalnız doğduğu zamanki ağırlığınca he sakın yanlış anlama şakkıdı kaydirigubbakcemile3

haklısınız kızlarrr.
allaha şükür bebeklerım cıfter cıfter gelıyorlar.
ne kadar buyuk evı olupta ıcınde bebesı olmayan ınsanlar var dımı
şükür halimizeee

evet evet yaa belki ev büyük olunca karı koca birbirini bulamıyodurda kaydirigubbakcemile3
çok şanslıyız amann beaa biz kızkardeşimle yer yatağında kavga dövüş yatardık beraberkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…