benim her ikiside erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3
ay sorma bendede öle her ikiside erkek çıkıyo -tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınzı cumanız mübarek olsun...cinsiyet mevzusu derinleşmiş birde aga nigi bizdede yasak vardı gerçi biz iki hafta önce bir kez delmiştik emme geçen doktora gittigimde sordum aaa hiç sorun dgl rahat olabilirsiniz dedi...yani yasaklar kalkmış durumda ..artık progestan igne falan da vurulmuyom bu hafta sondu...
nasılsınız bakalım bugün?
kızlar boy erkek mı oluyo cınsıyetı bellı olmus bır hamıle arkadas var ona baktım boy cıktı onun erkek olcak doktor öle dedı :ecrin_bebek: ay ınsallah dogru cıkar bu tahmınler
kızlar boy erkek mı oluyo cınsıyetı bellı olmus bır hamıle arkadas var ona baktım boy cıktı onun erkek olcak doktor öle dedı :ecrin_bebek: ay ınsallah dogru cıkar bu tahmınler
evet canım boy erkek :sm_cool:
bak işte doğru bu takvimm ben size didiimmm
slm kasım ayının güzel annişleri
bebişlerinizi tek tek öpüyorumŞeniz
herkese günaydınlara.s.
kıslar dün tam 3 ayım doldu yaaaaaa
hani tehlikeli zamanları atlattık diyerekten
kociş bu sabah saldırıya geçtikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zincirleri kırdık artık
sonrada vicdan yaptı
bebişe zarar vermemişizdir demi diye
yok ben de sadece erkenden uyandırdın dedim
darısı tırmananların başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım boy erkek :sm_cool:
bak işte doğru bu takvimm ben size didiimmm
agzından bal damlıyo yaaa ay ınsallah allahım saglıklı sıhatlı bır kız nasıp eder valla ben arkadasda denedım erkek cıktı ekımde doguracak oda erkek dedı doktoru kartanesı bugun senı daha cok sevdım neden se :icecream: lülülülülülü :içelim:
kızçeler ben yemeğe gidiyorum cokacimcoook
işte karazeytin buna inanmaz kesin yanlış bu takvim diyecek birazdan kaydirigubbakcemile3
ayy millet yemeğe gitmiş ya gıcık oldum ben açımmmmmmmm üstelik hamileyim beni nöbetçi bıraktılar yarım saat sora yemeğe gidebilcem oysaki zaten nadiren iştahım geliyo yarım saat sora allah bilir bişi yiyemem ne kaaa anlayışsız bu insanlar yaaaaaaaa bu gün sen nöbetçisin diyen gitti iyi mi davacılar da sapır sapır gelio ben adliyede çalışıyom da şimdi aç karnına millet de hiç çekilmio beaaaaaaaaa