2009 Kasm Anneleri

kızlar boy erkek mı oluyo cınsıyetı bellı olmus bır hamıle arkadas var ona baktım boy cıktı onun erkek olcak doktor öle dedı :ecrin_bebek: ay ınsallah dogru cıkar bu tahmınler

hoşgeldin canım bız cinsiyet mevzularına daldık kartanesi gacısı bize fal bakıyo
sen nasılsın

kızlar boy erkek mı oluyo cınsıyetı bellı olmus bır hamıle arkadas var ona baktım boy cıktı onun erkek olcak doktor öle dedı :ecrin_bebek: ay ınsallah dogru cıkar bu tahmınler

he canım boy erkek oluyo
ozaman bu takvim doğru yane ölemi kaydirigubbakcemile3

evet canım boy erkek :sm_cool:
bak işte doğru bu takvimm ben size didiimmm

vayyy dostumm hadi gözünüz aydın olsun :jeyyar: bu kociş milleti de bi alem hem faaliyet istiyolar hemde yapınca vicdan yapiyler timsah gözyaşları kızım bunlar :roflol:

evet canım boy erkek :sm_cool:
bak işte doğru bu takvimm ben size didiimmm

agzından bal damlıyo yaaa ay ınsallah allahım saglıklı sıhatlı bır kız nasıp eder valla ben arkadasda denedım erkek cıktı ekımde doguracak oda erkek dedı doktoru kartanesı bugun senı daha cok sevdım neden se :icecream: lülülülülülü :içelim:

ama karazeytün bugün benden nefret edebülüüü bu durumda kafamçokkarıştı

-tatlicadiarzu- cınsıyetı bellı olup da dogru cıkan baska kısı var mı kızlar kaydirigubbakcemile2 taktım ben bugun buna heyoooo yuppı kız gelıyo

anacım bi beşlik atayım gaciler bana da fal açınnnn noluyo yauwsss hadi bebişime erkek diyenin 40 yıl kölesi olcem alkisalkisalkis

nerden bakıyonus noliy ben sadece çin takvimine baktım erkek diy :))) allam manyak oldum he dün akşam kayınvalide geldi onun kiracısıylan çok yakın dönemlerimis onlar pipişi görmüşler kaynanacıgımda gaza gelmiş hadi siz ne zaman didionus hemen gidin görun sanki gidince hemen gösterecek ya rabbi mahalle baskısı var üstümde karrrrrrrrrrrdişim allam sen herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarını ver ya rebbiimm kara zeytüne aynı kendi gibi bi kızçe bana da kocişim gibi bi erkek evlat ver ya rabbiiiiii ve diğer isteklerini bilmediğim bacıların gönlüne göre ver allahımmm
mubarek cuma saati medine fukaralarına döndüm leynnn

ayy millet yemeğe gitmiş ya gıcık oldum ben açımmmmmmmm üstelik hamileyim beni nöbetçi bıraktılar yarım saat sora yemeğe gidebilcem oysaki zaten nadiren iştahım geliyo yarım saat sora allah bilir bişi yiyemem ne kaaa anlayışsız bu insanlar yaaaaaaaa bu gün sen nöbetçisin diyen gitti iyi mi davacılar da sapır sapır gelio ben adliyede çalışıyom da şimdi aç karnına millet de hiç çekilmio beaaaaaaaaa

kartanesı dogurmus bır arkadasım var baksana dogum tarıhı 06 mart 1984 sat tarıhı 2 aralık 2007 kızı oldu

Bayanlar ben çin takvimini tanıdığım bütün arkadaslarıma ve aileme uyguladım hepsi dogru çıktı, birtek ben yanlış doğmuşum benim erkek olmam lazımmış:) Simdi benim bebişimde erkek cıkıyor ama cıkmadık candan ümit kesilmez diyorum belki benim bebişte bana çekmiştir:)

ayy canım ya ne kadar vıcdansızlar sana öncelık tanısalardı hamılelerı senağlama kendılerı hamıle olmayınca anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…