2009 Kasm Anneleri

saolun kızlar benım dogum tarıhım 5 subat1984 sat 27 subat tesekkur edırım alkisalkisalkis

ınanmıyorummmmm ayyyy ınsallah kızlar ya bende hep kız hıssedıyorum bırde yuzuk ısı var ya onda da kız cıktı rus takvımınde de kız cıktı bunda da bı cın takvımı erkek dedı hobaaaaaaaaaaaaaaa kım tutar benı ınsallah allahım yaaa

zaten çin takvimiynen bu ters çıkıyo onda bana kız çıktı bunda erkekk benim buna inancım daha fazla :roflol:

benim her ikiside erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3

ben de her ikisin de de erkek çıktı işte
ben ikisine de inanmıyom işte
banane banane:roflol:

ay sorma bendede öle her ikiside erkek çıkıyo -tatlicadiarzu-

kartanesi bende istiyomm
siteye gırdım ama bısıcık anlamadım ben
dogum tarıhım 14/02/1984
sat 20/02/2009

hadı anacım banada bakıver
ikizlerden bırını tutturr

abee bakıverem falınaaa
seni uzun boyluu, baby face, brad pit kimin bir erkek evlat bekler anammm

slm kızlar nasılsınzı cumanız mübarek olsun...cinsiyet mevzusu derinleşmiş birde aga nigi bizdede yasak vardı gerçi biz iki hafta önce bir kez delmiştik emme geçen doktora gittigimde sordum aaa hiç sorun dgl rahat olabilirsiniz dedi...yani yasaklar kalkmış durumda ..artık progestan igne falan da vurulmuyom bu hafta sondu...

nasılsınız bakalım bugün?

uni elif boncuk nerdeler ben sürekli girememdigim için kaçırıyorum kim gelmiş kim gitmiş diye?mart neredeydin bakem sen kaç gündür yoktun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…