2009 Kasm Anneleri

karakız canım ya hiç üzülme valla
ikili test pek sağlıklı olmuyormuş zaten
yakacıktaki doktorda öle sölemişti
bana kalsa ikili test bile yaptırmayı düşünmüyordumda
şeyma gacısı istedi diye sırf
yakacaıktaki adama ense kalınlığına burda bakmıyoruz dedi bi debana
zaten ikiliye de gerek yok ama işte bazı doktorlar istiyorlar dedi
ben sadece kan testiyle gidecem şeymaya
farklı bir durumda olsa kafama takmamaya hazırladım kendimi
kardeşimden görümcelerimden bile istememişler
gerek yok bence canım
hepsi para tuzağı işte
bide hormonlar altüst oluyo zaten bu dönemde bence hiç kendini strese sokup
bebişini de üzme tatlım

mavi de gelmedi (
mart da yok ortalıkta (
oofffff.............. inş herkes iyidir...
3 ay bitsin rahat edicez dedik daha çok stres olduk yaa.. :1no2:.allahım nolur tüm bebekleri ve annelerini koruuu :Saruboceq:

neslimde gelmiş bir ara
canım geçmiş olsun
ne güsel bak sen hiç sıkıntıya sokmamışsın canım
inşallah sorun da olmaz canım
millet dokuz ay boyunca görmeden nasıl doğuruyordu dimi ya
ben ce karakızda üzülmemeli
bende yarın alcam sonucu bakalım bekliyecez
umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip zamanı geldiğinde hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah.

aynen canım bende o yuzden havva hanımı duydum arkadasımda onda dogum yaptı kontrollerını ve dogumunu o yaptı tahlıllerını devlette yaptırdı suan dogum fıyatları cok uygun orda kampanya yapmıslar gecen sene arkadasım sezeryanı 1250 yapmıstı sımdı 400 kusur muayenede 20 ytl sen bı dusun derım

valla ben de pek bi şey anlamadım ama kombine risk ">1:50" yazıyo 3,67 mm ölçülmüş ense kalınlığı. Bu yapıldığında 12+1 imişim.
kabaca ultrasonla bakan başka bir doktor 3,67 için büyük konuşmayayım ama uçmuş bunu yapan doktor dedi. Ordaki en iyi /yeni cihazla haftaya Çarşamba üçlü test ölçümleri yapılacak. Bakalım hayırlısı. İçim hala rahat, hatta "akıllı olup milletin kahrını çekeceğine deli olsun millet onla uğraşsın" diyorum da kızıyo bizimkilerkaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim haftaya kontrolüme gidiym duruma göre senin dediğin yere giderim olmazsa en azından bir alternatifim var şimdi

kızlar az önce dr aradım içime biraz olsun su serpti
karakızcım bebekle ilgili bir problem yok ben rahatım sende rahat ol dedi
senin hormonlarındaki free beta hcg değeri normalden yüksek çıktığı için 16.haftada 3 lü test yapmanı isteyecem dedi
için rahat olsun zaten kötü bir durum olsa sana derimki mutlaka amniyosentez yaptıralım falan derdim dedi içime biraz su serpti yani dr um
allahın izni ile hiç bir şeyi çıkmayacak bebişlerimizn sağlığı yerinde olacak arakadaşlar inşallah

çok şükür bizimde içimize su serptin.gerçi biz iyi olduğunu biliyorduk ama senin rahatlaman bizide rahatlattı

:Saruboceq:
çok şükür bizimde içimize su serptin.gerçi biz iyi olduğunu biliyorduk ama senin rahatlaman bizide rahatlattı

evet dilmuhcum bende rahatladım biraz olsun içime su serpti
inşallah 3 lü testimdede hiçbir sorun çıkmayacak
ve hepimizin bebekleri sağlıklı doğacak allahın izni ile inşallah

kızlarmerhaba ben destna siteye neolduysa giremedim şimdi de kendi nickimle giremiyorummerak edenler için söyliyim

doktor yine alltan baktı önce tuvalete çık dedi geldimbakar bakmaz bebiş çok büyüktü zaten bu ERKEK

dedi testislerini ve pipisini ayrı ayrı kaçkez gösterdi artık tüm boyu deil ayrı ayrı ölçtü herşeyii güzeldedi bbek poz verdiiellerini başına tutmuş tekme atıyorduu

bebeğim 90 gram olmuş 14 haftaya uyumlu biraz gelişik dedi kanilacı yazdı elevit yazdı bide çatlak kremii

yasaklar kalktıı progestanada 20.haftaya kadar devam dedii kendi adımlagiriş yapamadım
üsgünüm

heyoooooooo bir erkek haberi daha.hadi canım gözün aydın.

allahım yaa adamı katil ederler kardeşim yapamıyosan ben beceremiyorum bu testi yapmayı de yapma...sinir oldum yaa...
allahtan aklı başında insansın arkadaşım her duyduğuna kafayı takmıyosun ... valla tbr ediyorum senii... muuuuuucccckkssssssŞeniz

canım sen de rahat ol nolur...zaten ikili testin sonucu iyi de çıksa artık üçlü testi istiyomuş dr.lar... valla şimdiye kadar bu testlerin çok güvenilir olduğunu yapılmasının şart olduğunu düşünüyodum ama son bi kaç haftadır yaşadıklarımız kafamı iyice karıştırdı...dr.lar tüm gebeliklere şüpheyle mi yaklaşıyo nedir ...neyse canlarım içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim allah miniklerimizi bize bağışlasınnn.....:Saruboceq:

destnam gözün aydın canımm...ne güzel haberler getirmişsinnn... darısı başıma iyice heyecanlanmaya başladım inş yarın ben de böyle neşeli gelirim dr.dan.....:Saruboceq:

hayırlıolsun canım ogluşun cok sevındık saglıklı bır sekılde gel bebek annene :bbo: lülülülülülü lülülülülülü

merhaba kızlar. az önce okudum siteye saldırı felan olduğundan sebep site yavaşlıyormuş.
her neyse bu arada belki dar kalıpta düşünüyorsunuz diyeceksiniz ama eskiden bu kadar muayene mi varmış 2li tarama, 3lü tarama vesaireler bunlar varmıydı... niye bu kadar büyütüyor dr lar bu testleri anlamadım yavv.. ben bir hamile olduğumu birde bebeğimin kalp atışını gördüm. özellere de gereğinden fazla gidip para yedirmeyi düşünmüyorum. inşallah bebeklerimiz sağlıklı ben Rabbime bıraktım herşeyi. Rabbim dr lardan daha iyi koruyor bebiişimi. kızlar çok fazla kendinizi bu sorunlarla germeyin. dua edin her daim Allah yardımcımız olsun. ben tüm hamişlere dua ediyorum hepimizin bebekleri sağasağlam hayırlısıyla dünyaya gelsin inş.

Yerim seni benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Cansın can herşey çokk güzel olacak slogan bu :hooray:

Canım benim aynen beta fazla çıkıyor bendede amniyosentez ise kötü bir durum vs için değil%100 sonuç verdiği için yönlendiriliyor Allaha emanet 3 lüde kötü çıkan okadar kişi avrki hadii amniyosenteze bu işin garanti yolu yoksa riski yüksek vsvs diye değil Bizim doktor açıkça dedi bunu onuda yaptıralım diyelimki Nazlı iyi çıktı içindeki şüphe geçecekmi dedi laelaelaelaelae Hepsi ayrı telden Biz Allaha inanalım yürekten bebişlerin iyi olacağına inanalım gerisi tevakkül herşeyi yapıyoruz zaten :Saruboceq::Saruboceq:

Ya zaten dualarımızı ediyoruz hepimiz için edelim Moraller ennn yüksekte olsun anlaştıkmı birtanem kaydirigubbakcemile5

Nihayet birde iyi haberrr Canımsın yaa oğluş geliyo birtane :hooray:Allahım eli ayağı düzgün sağlıkla doğmasını nasip etsin.Bak teyzesi benim oğluşum şimdi üzerinde love yazan güzel bir yüzük almış bana ve seni çok seviyorum annecim diye verdi bundan daha büyük mutluluk ne olabilir:1hug: :hooray::teytey:

Dilmuhcum oğluşumu sevdim azıcık teyzesi yaaa Allaha emanet şimdiden Anneler Gününü Jestleri başladı çok duygusal yaaaa şükürler olsun Rabbime böyle evlat verdiği için Allahım hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı çocuklar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…