2009 Kasm Anneleri

ben de geldim uniguem netcez biz böle ya
özledim valla hepinizi
inan site probleminden dolayı giresim gelmiyo siteye
mesaj bile gönderirken hep hata hep hata

anacım kimsecikler yokkk kıslar herkese selam olsun bütün annişler sizleri ve bebişleri allaha emanet ediyorum hepinizi öpuyorummm

günaydın kızlarr kartanesi burdamısın nasılsın ben şu katliama çok üzüldüm gece hep kabus gördüm

bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş

kartanesi sende büyükmüssün masallah.. cinsiyeti ögrenmedin dimi haala?
büyüdük teyzesi ama cinsiyetimizi sölemedi dr.umuz
günaydın kızlarr kartanesi burdamısın nasılsın ben şu katliama çok üzüldüm gece hep kabus gördüm

bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş

günaydın canıımmm burdayım
ya sorma ben de dün çok üzüldüm yaa nasıl bir şerefsizliktir bu namaz kılan insanların hamile kadınların çocukların üstüne ateş açmışlar çok sinirlendim ve üzüldüm...
canımmm bebişini görünce süper olcak herşey ay cinsiyeti de söylese bariiii

kız destna ben tickerımı değiştirdim belkim seninki de önden gidiyodur sen de değiştirirsin gelince öğren kaç cm.mişş bakalımm

günaydın kızlar ben dun dr a tekrar gıttım ve bu kez kesın kız dedı ama ben ınanmıyorum cunku cok ınceledı ve pi.. goremedıgı ıcın kızdır bu dedı of yaa kıyafet bıle almaya korkuyorum bebegıme cunku dr bıle emın olamadıkı

kız destna ben tickerımı değiştirdim belkim seninki de önden gidiyodur sen de değiştirirsin gelince öğren kaç cm.mişş bakalımm

bbende çok merak ediyorum bakalım ne kadar büyümüş eğer öndeyse deiştirrim ama gebelik haftasına uyumlu dedi şimdiye kadar hep bakalım sonzamanlarda kız olucak gibi hissediyorum eşimede bu sabah diyorum oda hayırlısı nazan bırak cinsiyetii diyor adamda bezdi benden hehekaydirigubbakcemile3

günaydın canım niye inanmak istemiyosun erkek organı çok belirgin olduğu için doktorlar erkeği hemen anlıyor ama kesin kızsa kızdır canım prenses geliyor iknci coçuğunmu canım

daha erken aslında 13. hafta bekle bence de alışveriş yapma ben 13 de gittim 1 ay sonra dedi dr. hiçbişi sölemedi

bana da ilk gittiğimde sata uyumlu demişti ama o zaman daha 7 haftalıktık sonra değişmiş bilmiyom artıkkk
ayy destna sana da sölemezse cinsiyeti çatlıcan kıız

sormaa canım bunlar latifee canım kaydirigubbakcemile2doktor sağlıklı gelişimi güzel desin ben unuturum kii cinsiyetii böyle dediğimeee bakmaa benim iyi olduğunu öğreniyim cinsiyetide doktor derse süpperr olur tabii orası ayrıı 2 bayram birden olurrhihoyyyt

günaydın kızlar
yaw sabahtan beri giremedim sinir oldum
meğer giriliyormus ben baska yerden bakıyorum
ayy delimiyim neyim

bu sabah midem cok fenaydı
ama hep erikten
yiyom yiyom cıkarıyom
cıkarıyom cıkarıyom yine yiyom :uhm:

Günaydın tatlı Kasım Anneleri :CüvCüv:

Ya sormayın katliama bende taktımki yarısı korkulu yarısı iyi rüyalar gördüm.Valla akıl alacak gibi değil bir karıncayı inciltemezken birilerinin bu kadar kişiyi öldürmesi akıllara durgunluk..

Hakketten ailece eşim ve ben şu lafı çok kullanıyoruz çokta doğru"Allah önce akıl fikir versin insana "

Birde namaza durmuşlarken Allahım yaa ne diyeceğimi şaşırıyorum sözün bittiği yer!

Doktora gideneleri çok ama çok merak ediyorum ara ara hızla giriliyor kkya kızlar sadece denemeniz gerekiyor ..a.s. a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ya şu erik meselesine çözüm bulamadık akşam yine 2 kilo aldırdım yok böyle birşey cokacimcoookBende sabahları çıkarıyorum sonra rahatlıyorum az önce tost yedim peynirli tabiki ama olsun.
Dün zaten doktor bu ay en az 1 kilo almanı bekliyorum dedi :mymeka:O yüzden ne olursa olsun yiycemmm önceki Doğada sordu kaç kilo aldın?Dedim 88 le bitirdim kaydirigubbakcemile3 iyi veriyorsun diyor ama şişme dedi tuz vs dikkat et tamam dedim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…