kızlar maviş gelmedi dimi
mart da bizi terkettii aa nerdu bu kızz
büyüdük teyzesi ama cinsiyetimizi sölemedi dr.umuzkartanesi sende büyükmüssün masallah.. cinsiyeti ögrenmedin dimi haala?
günaydın kızlarr kartanesi burdamısın nasılsın ben şu katliama çok üzüldüm gece hep kabus gördüm
bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş
kız destna ben tickerımı değiştirdim belkim seninki de önden gidiyodur sen de değiştirirsin gelince öğren kaç cm.mişş bakalımm
günaydın kızlar ben dun dr a tekrar gıttım ve bu kez kesın kız dedı ama ben ınanmıyorum cunku cok ınceledı ve pi.. goremedıgı ıcın kızdır bu dedı of yaa kıyafet bıle almaya korkuyorum bebegıme cunku dr bıle emın olamadıkı
daha erken aslında 13. hafta bekle bence de alışveriş yapma ben 13 de gittim 1 ay sonra dedi dr. hiçbişi sölemedigünaydın kızlar ben dun dr a tekrar gıttım ve bu kez kesın kız dedı ama ben ınanmıyorum cunku cok ınceledı ve pi.. goremedıgı ıcın kızdır bu dedı of yaa kıyafet bıle almaya korkuyorum bebegıme cunku dr bıle emın olamadıkı
bbende çok merak ediyorum bakalım ne kadar büyümüş eğer öndeyse deiştirrim ama gebelik haftasına uyumlu dedi şimdiye kadar hep bakalım sonzamanlarda kız olucak gibi hissediyorum eşimede bu sabah diyorum oda hayırlısı nazan bırak cinsiyetii diyor adamda bezdi benden hehekaydirigubbakcemile3
daha erken aslında 13. hafta bekle bence de alışveriş yapma ben 13 de gittim 1 ay sonra dedi dr. hiçbişi sölemedi
bana da ilk gittiğimde sata uyumlu demişti ama o zaman daha 7 haftalıktık sonra değişmiş bilmiyom artıkkk
ayy destna sana da sölemezse cinsiyeti çatlıcan kıız
günaydın kızlar
yaw sabahtan beri giremedim sinir oldum
meğer giriliyormus ben baska yerden bakıyorum
ayy delimiyim neyim
bu sabah midem cok fenaydı
ama hep erikten
yiyom yiyom cıkarıyom
cıkarıyom cıkarıyom yine yiyom :uhm: