Canım inan kötü düşünmüyordumki heleki bugün aklıma gram kötü bir düşünce sokmadım ben taki soruyla karşılaşana kadar sanırım azıcık yanlış oldu bu soruyu heleki bana sorması şuan kopardı beni aman üzülme sakın destnacım az sonra diner gözyaşlarım sakın sakın üzülüp bebişi üzme işte ozaman acayip kızarım..Şeniz
JJuLiEtt hayatım buyönde akıyor benim pozitifliği yaşantıma oturtmam okadar kolay olmadı bayağı bir emek harcadım ama şuan ki kurduğum hayatımıda hep buna borçluyum..Ben inanıyorum ki buda bir deneme sabırlı olmam Allaha dua edip beklemem gerekiyor ben işte bunu yapıyorum ve bunun karşılığını Hayırlısı ile alırım ..
Lütfen şunu unutmayın olurmu "EN KÖTÜ SONUÇTA BİLE HERZAMAN BİR HAYIR VARDIR!"
Destna bak üzülürsen işte ozaman acayip ağlarım Canımsınnn tatlı annem unutma emi a.s.
ay benim salak kafam çok özür dilerim ben senin dışında sadece konu hakkında bilgi almak için sormuştum asla niyetim seni üzmek deildii uff patavatsız çenem haklsıın sana sormamam gerekirdiii lütfen unutalım bunları hakkını helal ett
ben senin iyi niyetli pztitif bir insan olarak bildiğim iiçin alalde sordum ama senin hassiyetini nasıl görmezden geldim aklımdan nasıl çıktı çok özürr ben namaz kılıyimm
nazlım benim sen zaten güçlü bir kadınsın
hepimizde risk oluyor zaman zaman umutsuz oluyoruz
bak ben 1,5 ay önce düşük yaptım
ama şanş işte bir sene olmaz derken yine geldi
senin bebiş te 4 ay durmuş 5 ay daha sabreder annesi yerimseniben
destna cım bu ara hepimiz duygusalız en basit olaylara ile ağlıyoruz
nazlımda bu ara cok duygusal kendine kızma emi :1hug:
Evet gülüm Allahım bu ihtimali asla ve asla yaşatmasın tek dileğim bu risk çıkarsa sonuçsa bebeğin durumu ortaya çıkıyor..
Bazı arkadaşlarım aldırmam diyor bazıları aldırırım ..Bakarım diyorlar oysaki iş bakmakla kalmıyor Ya o bebeğin hayatı ya onun yaşayacakları Allah bilmemizi istemeseydi bu testleri çıkarmaz insan oğluna bukadar zekayı vermezdi.Hergün acı çekmesine dayanamam ben yoksa bakmak ne kelime!!!Ama ya o ya onun hayatı neden demiyecekmi..Ya yazarken bile ağlıyorum şuan.Yorum bile yapmak istemiyorum Allahım hiç hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın Rabbim hepimizin içindeki evlatları korusun
Benim bu dünyada tek güvencem Rabbim inşallah oda hayırlısını nasip edecek Bende mis gibi koklayacağım günleri göreceğim inşallah .Hep yazıyorum dualara devam durmak yok..Allahım hiç kimseyi içinde benide evlatlarıyla sınamasın :Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah sonuç çok güzel olacak sen içini ferah tut sositososito
bize ne güzel haberlerle gelmişsin inşallah devam eder :sm_cool:
bu güzel haberler :sm_cool: :teytey: :dance:
Dualarımız bütün hamiş arkadaşlarımız için
Allah'ım hepimizin bebişlerini sağ salim sağlıklı bir şeklide
kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Herşey yolunda gidecek inşallah pozitif anne :Saruboceq:
Anne böyle iyi yürekli olursa bebişi nasıl olur acaba? :uhm: kaydirigubbakcemile3
Asebam :asigim:Hemen alttaki soruya cevap yazayım aynı sizler gibi melek olur yerimseniben
İnşallah teyzesi güzel haberlere devam azıcık zamanımız var o zaman zarfındada biz üzülmeyelim malum bebişlerde üzülmesin :ecrin_bebek:
Sabah normal vaktimden erken kalktım gecede stresle uyumamıştım nasıl uyku bastırdı anlatamam ben azıcık izninizi istiyorum yoksa dayanamacağım..
Hepinizii tek tek öperim ŞenizŞeniz
oof giremiyozki anam siteye yaa sinir etti haaauff ya şu site beni delirtti yine
herkese selam kıslaaaaaaaaaaaar
bu aralar da kimse fazla konuşmuyor
sitedeki sorun etkiledi sanırım herkesi
bir şurda tam olamadık yahu
anem bir melek elifsun da bu aralar yok yine
mavi deniz kontrolü noldu bilen varmı
canımmm hadi bakalım öğren yarın cinsiyeti öğrenmeden gelme -tatlicadiarzu-ay kızlar çok sevinçliyim heyecamlıyım yarın 1 de doktordan randevu aldım gidicem yupiii
inş sağlıdır bebişim ve öğreniriz cinsiyetini geçmez bu zaman hihoyyyt
nazlıcım nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:
ay canım iki saattir bi sayfa açamıyom yaanazlıcım saolasın çok dua ettim hepimizee Allahım hepimize sağlıklı akıllı güzel evlatlar versin inşş dua sınırsız dileyin dileyebildiğiniz kadar Rabbimin hazinesii okadar genişkii .....
kartanesi hoşgeldin yarın 1 de doktordayım heyecandan mannak oldum daha yemek yapıcamhihoyyyt
sitemize ne oldu yaa problem hala devam ediyor unigue hoşgeldin nasılsın canım