2009 Kasm Anneleri

ay benim salak kafam çok özür dilerim ben senin dışında sadece konu hakkında bilgi almak için sormuştum asla niyetim seni üzmek deildii uff patavatsız çenem haklsıın sana sormamam gerekirdiii lütfen unutalım bunları hakkını helal ett

ben senin iyi niyetli pztitif bir insan olarak bildiğim iiçin alalde sordum ama senin hassiyetini nasıl görmezden geldim aklımdan nasıl çıktı çok özürr ben namaz kılıyimm

nazlım benim sen zaten güçlü bir kadınsın
hepimizde risk oluyor zaman zaman umutsuz oluyoruz
bak ben 1,5 ay önce düşük yaptım
ama şanş işte bir sene olmaz derken yine geldi
senin bebiş te 4 ay durmuş 5 ay daha sabreder annesi yerimseniben

destna cım bu ara hepimiz duygusalız en basit olaylara ile ağlıyoruz
nazlımda bu ara cok duygusal kendine kızma emi :1hug:

Yoo üzülme dedim bak ben iyiyim bile gittim üzüm aldım doktor bu arada kan ilaçlarına başladı eşim gelince alıcak .Onada başlıycaz hem bu yazım soruna cvptı esas yazım benim ilk yazdığımkiiiiii

Ne diyorum orada iyi bebiş :Saruboceqoktor ben olsam bu sonuca yaptırmam bile diyor o yüzden mutluyum gülüm ben yaa en azından kafamda riski dahada indirdi dahada umutlarım çoğaldı patavatsız filan değilsin aslında doğru bir soru ama ben hiç hiç hiç bu ihtimali düşünmedim ve hatta şuan yeniden unutuyorum bile kaydirigubbakcemile3

Bu konuda sanırım kişisel tercihler önplanda o yüzden kişisel cvplar gelir hep

ama en genel cvp

ALLAHIM HİÇBİRİMİZİ YAVRULARIYLA SINAMASIN HEPSİNE UZUN UZUN Ömürler naisp etsin değilmi birtanem..

Hadi bakalım şimdiiiiiiiiii namaz kılarken benim içinde dua et olurmu deki nolursun Allahım yardımcısı ol iyi sonuçlarla karşılaştır cümlesini içinde Nazlıyıda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sabreden derviş muradına erermiş birtanem değilmii yok ağlamıyorum valla billa o anlıktı ihtimali yazarkendi geldi geçti hatta ve hatta gülümsüyorum yazarken yaa ben size iyib ir haber getirdim bugün doktor çokta gerek olmadığını söylediii ama olsun doğru yoldasın işini garantiye alacaksın dedi..Buda bugün benim tek duymak istediğim sonuçtu

Fazladan birde bebişi gördüm kaydirigubbakcemile3Yer onu annesi yer yerrr almış başını minik ellerinin arasına unuttum işte ben herşeyi destnamıda çok seviyorum ki herkezi hepinizi çok seviyorum buda yazdıklarımdan anlaşılıyordur Cansınız siz ne diyebilirimki iyiki varsınız Şeniz:1hug:

nazlıcım saolasın çok dua ettim hepimizee Allahım hepimize sağlıklı akıllı güzel evlatlar versin inşş dua sınırsız dileyin dileyebildiğiniz kadar Rabbimin hazinesii okadar genişkii .....

kartanesi hoşgeldin yarın 1 de doktordayım heyecandan mannak oldum daha yemek yapıcamhihoyyyt

Amin destnammm bu arada hoşgeldin julıetcim sende..Destnacım hayırlı haberlerinle gel inşallahh oyyy büyümüştür maşallah oda annesi bıcır bıcır karşılayacak inşallah seni a.s. a.s.

canım inşallah sonuç çok güzel olacak sen içini ferah tut sositososito
bize ne güzel haberlerle gelmişsin inşallah devam eder :sm_cool:
bu güzel haberler :sm_cool: :teytey: :dance:
Dualarımız bütün hamiş arkadaşlarımız için
Allah'ım hepimizin bebişlerini sağ salim sağlıklı bir şeklide
kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herşey yolunda gidecek inşallah pozitif anne :Saruboceq:
Anne böyle iyi yürekli olursa bebişi nasıl olur acaba? :uhm: kaydirigubbakcemile3

Asebam :asigim:Hemen alttaki soruya cevap yazayım aynı sizler gibi melek olur yerimseniben

İnşallah teyzesi güzel haberlere devam azıcık zamanımız var o zaman zarfındada biz üzülmeyelim malum bebişlerde üzülmesin :ecrin_bebek:

Sabah normal vaktimden erken kalktım gecede stresle uyumamıştım nasıl uyku bastırdı anlatamam ben azıcık izninizi istiyorum yoksa dayanamacağım..

Hepinizii tek tek öperim ŞenizŞeniz

hoşbuldum adaşım ..nasılsın canım..bebiş nasıl

kıslar...nasıl gidiyor hamilelikler..

Asıl melek sensin canım Şeniz
İyi uykular canım Allah rahatlık versin

oof giremiyozki anam siteye yaa sinir etti haaa

canımmm hadi bakalım öğren yarın cinsiyeti öğrenmeden gelme -tatlicadiarzu-
ayy ne güzel kıpır kıpır bebişini görcen yaaa

ay canım iki saattir bi sayfa açamıyom yaa

sitemize ne oldu yaa problem hala devam ediyor unigue hoşgeldin nasılsın canım

ayy deli oldum kaç saattir... ne adam gibi geçmişi okuyabildim ne alıntı yapabildim sayfa sürekli hata veriyo !!! yoruldum valla :jeyyar:
sizler naptınız ...kontrol dönemindeyiz heralde herkes dr a gidiyo ...:) ben de perş gidicem çok heyecanlıyım hihoyyyt

beratefe cinsiyeti öğrenmiş ne güzel...hihoyyyt darısı bizlerin başına...

nazlım sen moralini yüksek tuttukça herşey nasıl da güzelleşiyo gördün mü...hihoyyyt bugünler de geçicek bitanem...bebişinle oğlunla öyle güzel günler yaşıycaksın ki bu günleri bi daha hatırlamıycaksın bile

mavişimin kontrolü vardı di mi bugün... naptı acaba gelse de yazsa hemen...bizim satımız da aynı...ayy çok merak ettim ...

kizlar sinir oldum ne okuyabiliyoruz.. nede yazabiliyoruz ne bu böyle yaa... beratefe cinsiyeti ögrenmis.. cok sevindim.. bende haftaya sali günü gidicem insallah ögrenirim bende.. buarada ikili test sonuclarinizi paylasirsaniz cok sevnirim.. hepimiz icin hayirlisii olsun..

kızlar maviş gelmedi dimi
mart da bizi terkettii aa nerdu bu kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…