ben de yaptırmadım yaa ooofsgumus ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım canım daha izin aldığım bir vakit bende yaptıracağım
canım berata erkek büyük ihtimalle demiş dr. hatta berat pipiyi gördüğünü iddaa ediyoo kaydirigubbakcemile3kızlar günaydın hepinize..........geçmişi okuyamıyorum ben her zamanki gibi kusura bakmayın...
karakız , kartanesi,sgumus cinsiyetini öğrenen varmı yaaa merak ediyorum..................
hee sen öğren de ben de öğrenmiş olurum bööleceeeolabilir ama senin için nedense hep erkek diye düşünüyorum hayırlısı olsun bende hem endişe hem heyecan var nerdeyse 1 ay olucak görmiyelii inş benöğrenirim sende öğrenirsin ikimizinkii aynı yaaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
canım git yaptır zamanı gelince aşı falan oluyomuşsun onlar takip ediyomuş herbişeenikızlar bu sağlık ocağına kayıt ne için :uhm:
bizime vin karsısına yeni sağlık ocağı acıldı
kayıt yaptırayım mı şimdi ben oraya :uhm:
ben de yaptırmadım yaa ooof
canım berata erkek büyük ihtimalle demiş dr. hatta berat pipiyi gördüğünü iddaa ediyoo kaydirigubbakcemile3
karakızla karazeytine de erkek olabilir demiş dr.larııı
bi de kim vardı yaa unutuummm
hee sen öğren de ben de öğrenmiş olurum bööleceee
endişe oluyo evet uzun süre görmeyince ama gidince herşey süpper olcakkk
canım git yaptır zamanı gelince aşı falan oluyomuşsun onlar takip ediyomuş herbişeeni
Saol canım benım.allah böyle münasıp gormus yapacak birsey yok.
allahın ıznıyle buyur gıderler.
sgumuscum bizim aramız bir gün ben perşembe gideceğim ikili için sen ne yaptın.cinsiyet falan görebildiniz mi.............
kartanesi canım sen nasılsın........nasıl geçiyo..............kız senin mide bulantın olmamıştı demi........karıştırdımmı yoksa....................
yok canım karıştırmadınn
bende olmadı mide bulantısı sadece bikaç sabah -tatlicadiarzu-
bazen başım ğrıdığında kötü oluyorum sadece
Zeytincim baz alınan burada ense ölçümü esas sadece ve sadece iyi bilen birinin yapması gerekiyormuş kantesti değişiklik verebiliyor.Kaldıki ikiside tek başıan bir işe yaramıyor bilakis ikisinin ortalaması baz alınıyor..
Bu arada tünaydın canlarım benim doktora gittim tatlı bir insan çıktı karşımıza Allah nasip ederse 21 Mayıs amniyosentez için kontrol edecek belki ogün belki onun p.tesine 25 Mayısa yapılacak..
Ama ölçümleri gördü bu ölçümleri ben yapsam asla amniyosentez istemezdim dedi oldukça iyi dedi sonra ultrasona girdik bacak ölçümü omurgası midesi herşeyini gösterdi bizim küçücük almış ellerinin arasına başını oynayıp duruyor yine..Sağlıkla büyüyor teyzeleri tam 14 haftayla uyumlu gidiyoruz..
Artık baş ve uyluk kemiği ölçümleri alıyor doktorlar demekki büyümüşüz efendim :ecrin_bebek:Allahıma binlerce şükürler olsunşuan için herşey yolunda..
Doğru yoldasınız dedi ama şu bir gerçek dedi işlem olsun olmasın herkezin riskleriyle aynı riski taşıyorsun okadar dedi nasıl moral verdi anlatamam özellikle ölçümlerden duyduğu memnuniyet..
İyi bir doktor yaptıysa asla asla sorun yok ama içimizin rahat olması için amniyosentez şart dedi benden iyi doktorlar bile var bu yola girdiniz içiniz çok rahat olsun dedi..:1hug:
İşte böyle kızlar şimdi 21 mayısı bekliycez..Dua etmeye devam durmak yok Allahım hayırlısını versin yeterki..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bak demekki hekeste olacak bir risk Allahım hepimize sağlık versin en önemlisi bu demek büyümüş ufaklık bende yarın görücem nasıl acabaa nazlıcım cinsiyet için ip ucu vermedimii süprizzzzz
samimiyetine inanarak asla kırmayı istemeksizin soruyorum nazlıcım amniyosentezde risk çıksa artık 4 aylık olduk napıcaklar tek yol kürtajmı ( bu arada seninkii için sormuyorum) benim inancım çok sağlıklı olucak inş
Evet gülüm Allahım bu ihtimali asla ve asla yaşatmasın tek dileğim bu risk çıkarsa sonuçsa bebeğin durumu ortaya çıkıyor..
Bazı arkadaşlarım aldırmam diyor bazıları aldırırım ..Bakarım diyorlar oysaki iş bakmakla kalmıyor Ya o bebeğin hayatı ya onun yaşayacakları Allah bilmemizi istemeseydi bu testleri çıkarmaz insan oğluna bukadar zekayı vermezdi.Hergün acı çekmesine dayanamam ben yoksa bakmak ne kelime!!!Ama ya o ya onun hayatı neden demiyecekmi..Ya yazarken bile ağlıyorum şuan.Yorum bile yapmak istemiyorum Allahım hiç hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın Rabbim hepimizin içindeki evlatları korusun
Benim bu dünyada tek güvencem Rabbim inşallah oda hayırlısını nasip edecek Bende mis gibi koklayacağım günleri göreceğim inşallah .Hep yazıyorum dualara devam durmak yok..Allahım hiç kimseyi içinde benide evlatlarıyla sınamasın :Saruboceq::Saruboceq:
Evet gülüm Allahım bu ihtimali asla ve asla yaşatmasın tek dileğim bu risk çıkarsa sonuçsa bebeğin durumu ortaya çıkıyor..
Bazı arkadaşlarım aldırmam diyor bazıları aldırırım ..Bakarım diyorlar oysaki iş bakmakla kalmıyor Ya o bebeğin hayatı ya onun yaşayacakları Allah bilmemizi istemeseydi bu testleri çıkarmaz insan oğluna bukadar zekayı vermezdi.Hergün acı çekmesine dayanamam ben yoksa bakmak ne kelime!!!Ama ya o ya onun hayatı neden demiyecekmi..Ya yazarken bile ağlıyorum şuan.Yorum bile yapmak istemiyorum Allahım hiç hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın Rabbim hepimizin içindeki evlatları korusun
Benim bu dünyada tek güvencem Rabbim inşallah oda hayırlısını nasip edecek Bende mis gibi koklayacağım günleri göreceğim inşallah .Hep yazıyorum dualara devam durmak yok..Allahım hiç kimseyi içinde benide evlatlarıyla sınamasın :Saruboceq::Saruboceq:
nazlım sakın kötü düşünme olur mu
biliyorum sen her zaman pozitifsin
ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp koklıyacağız :1hug: