2009 Kasm Anneleri

kızlar bu sağlık ocağına kayıt ne için :uhm:
bizime vin karsısına yeni sağlık ocağı acıldı
kayıt yaptırayım mı şimdi ben oraya :uhm:

sgumus ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım canım daha izin aldığım bir vakit bende yaptıracağım
ben de yaptırmadım yaa ooof
kızlar günaydın hepinize..........geçmişi okuyamıyorum ben her zamanki gibi kusura bakmayın...
karakız , kartanesi,sgumus cinsiyetini öğrenen varmı yaaa merak ediyorum..................
canım berata erkek büyük ihtimalle demiş dr. hatta berat pipiyi gördüğünü iddaa ediyoo kaydirigubbakcemile3
karakızla karazeytine de erkek olabilir demiş dr.larııı
bi de kim vardı yaa unutuummm
hee sen öğren de ben de öğrenmiş olurum bööleceee
endişe oluyo evet uzun süre görmeyince ama gidince herşey süpper olcakkk
kızlar bu sağlık ocağına kayıt ne için :uhm:
bizime vin karsısına yeni sağlık ocağı acıldı
kayıt yaptırayım mı şimdi ben oraya :uhm:
canım git yaptır zamanı gelince aşı falan oluyomuşsun onlar takip ediyomuş herbişeeni

ben sordum 20.haftadan sonra tetonoz aşısı yapılıyorumuş ve takibin yapılıyorumuş doğum için doğumdan sonrada bebişin aşıları felen bi koşturmacaa ben de daha kayıt olmadım

sgumuscum bizim aramız bir gün ben perşembe gideceğim ikili için sen ne yaptın.cinsiyet falan görebildiniz mi.............

merhaba canım nerelerdesin sen ya bu hafta içi çağırmıştı drum bende bugün öğleden sonra gidicem inşalah görürüz canım :Saruboceq:

sgumuscum benim biraz zor ve sıkıntılı geçti.midem çok kötü oldu.keyfim hiç yok.şu birkaç gündür iyi gibiyim.yinede yemek yedikten hemen 1 saat sonra yine başlıyor.ya bide bende aşerme falan hiç olmadı.iştahım hiç birşey almıyor.buna rağmen 2 kilo almışım çok şaşırdım..............

kartanesi canım sen nasılsın........nasıl geçiyo..............kız senin mide bulantın olmamıştı demi........karıştırdımmı yoksa....................

kartanesi canım sen nasılsın........nasıl geçiyo..............kız senin mide bulantın olmamıştı demi........karıştırdımmı yoksa....................

yok canım karıştırmadınn
bende olmadı mide bulantısı sadece bikaç sabah -tatlicadiarzu-
bazen başım ğrıdığında kötü oluyorum sadece

Karazeytinim bugunmu 2 li test yaptırıyon hadi inşallah güzel haberler alırsın sende bende yarın sonucumu alıcam ikili testimin meraklandım açıkçası inşallah herşey normaldir[/QUOTE]

karakızım ikili test için sadece kan tahlili verdim
gerizekalı dr bey ense kalınlığına bakmadı
orda bakılmıyormuş zaten gerek de yok dedi
yanıltabiliyormuş sağlıklı bir ölçüm oluyo falan dedi işte
ben de yaptırmadım.kanı verdim bu perşembe alcakmışım
allahtan erkenden sonucu veriyorlar
ben cumartesi günü şeyma gacısına gidecem çünkü
sen ne zaman gidecen cnm.sonuçlarını aldınmı

inşallah karakızım yarın sabah haberleri veririm akşam üstü randevum ondan öncede şu sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyormuş ya onu halledicem hazır işyerinden izin almışken siz kayıt oldunuzmu?[/QUOTE]

ben de kayıt olmadım ama olacam
bizim için olmasa bile en azından bebiş için aşılarını orda yaptırırrız

yok canım karıştırmadınn
bende olmadı mide bulantısı sadece bikaç sabah -tatlicadiarzu-
bazen başım ğrıdığında kötü oluyorum sadece

ben de kusma derecesine gelmedim hiç
ama bazen acayip bir baş ağrısı oldu bende
zaman zaman da geliyo bu ağrı

uff ya şu site beni delirtti yine
herkese selam kıslaaaaaaaaaaaar
bu aralar da kimse fazla konuşmuyor
sitedeki sorun etkiledi sanırım herkesi
bir şurda tam olamadık yahu
anem bir melek elifsun da bu aralar yok yine
mavi deniz kontrolü noldu bilen varmı

Zeytincim baz alınan burada ense ölçümü esas sadece ve sadece iyi bilen birinin yapması gerekiyormuş kantesti değişiklik verebiliyor.Kaldıki ikiside tek başıan bir işe yaramıyor bilakis ikisinin ortalaması baz alınıyor..

Bu arada tünaydın canlarım benim doktora gittim tatlı bir insan çıktı karşımıza Allah nasip ederse 21 Mayıs amniyosentez için kontrol edecek belki ogün belki onun p.tesine 25 Mayısa yapılacak..

Ama ölçümleri gördü bu ölçümleri ben yapsam asla amniyosentez istemezdim dedi oldukça iyi dedi sonra ultrasona girdik bacak ölçümü omurgası midesi herşeyini gösterdi bizim küçücük almış ellerinin arasına başını oynayıp duruyor yine..Sağlıkla büyüyor teyzeleri tam 14 haftayla uyumlu gidiyoruz..

Artık baş ve uyluk kemiği ölçümleri alıyor doktorlar demekki büyümüşüz efendim :ecrin_bebek:Allahıma binlerce şükürler olsunşuan için herşey yolunda..
Doğru yoldasınız dedi ama şu bir gerçek dedi işlem olsun olmasın herkezin riskleriyle aynı riski taşıyorsun okadar dedi nasıl moral verdi anlatamam özellikle ölçümlerden duyduğu memnuniyet..
İyi bir doktor yaptıysa asla asla sorun yok ama içimizin rahat olması için amniyosentez şart dedi benden iyi doktorlar bile var bu yola girdiniz içiniz çok rahat olsun dedi..:1hug:

İşte böyle kızlar şimdi 21 mayısı bekliycez..Dua etmeye devam durmak yok Allahım hayırlısını versin yeterki..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay kızlar çok sevinçliyim heyecamlıyım yarın 1 de doktordan randevu aldım gidicem yupiii

inş sağlıdır bebişim ve öğreniriz cinsiyetini geçmez bu zaman hihoyyyt

nazlıcım nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:

canım bak demekki hekeste olacak bir risk Allahım hepimize sağlık versin en önemlisi bu demek büyümüş ufaklık bende yarın görücem nasıl acabaa nazlıcım cinsiyet için ip ucu vermedimii süprizzzzz

samimiyetine inanarak asla kırmayı istemeksizin soruyorum nazlıcım amniyosentezde risk çıksa artık 4 aylık olduk napıcaklar tek yol kürtajmı ( bu arada seninkii için sormuyorum) benim inancım çok sağlıklı olucak inş

Evet gülüm Allahım bu ihtimali asla ve asla yaşatmasın tek dileğim bu risk çıkarsa sonuçsa bebeğin durumu ortaya çıkıyor..

Bazı arkadaşlarım aldırmam diyor bazıları aldırırım ..Bakarım diyorlar oysaki iş bakmakla kalmıyor Ya o bebeğin hayatı ya onun yaşayacakları Allah bilmemizi istemeseydi bu testleri çıkarmaz insan oğluna bukadar zekayı vermezdi.Hergün acı çekmesine dayanamam ben yoksa bakmak ne kelime!!!Ama ya o ya onun hayatı neden demiyecekmi..Ya yazarken bile ağlıyorum şuan.Yorum bile yapmak istemiyorum Allahım hiç hiç kimseye böyle birşey yaşatmasın Rabbim hepimizin içindeki evlatları korusun

Benim bu dünyada tek güvencem Rabbim inşallah oda hayırlısını nasip edecek Bende mis gibi koklayacağım günleri göreceğim inşallah .Hep yazıyorum dualara devam durmak yok..Allahım hiç kimseyi içinde benide evlatlarıyla sınamasın :Saruboceq::Saruboceq:

nazlım sakın kötü düşünme olur mu
biliyorum sen her zaman pozitifsin
ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp koklıyacağız :1hug:

sakın canını sıkma canım bak içini rahat tut Allahım dularımızı kabule eder inşş unut düşünme bunları tamam mı:1hug:

nazlı cinsiyeti için bie şey demedimii bende yarın 13+6 olucam kuzenime aynı doktor
13+4 de söylemişti erkek bebişi çok heyecanlıyım en son 10 haftalıkken gitmiştim

nazlım sakın kötü düşünme olur mu
biliyorum sen her zaman pozitifsin
ve hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp koklıyacağız :1hug:

Canım inan kötü düşünmüyordumki heleki bugün aklıma gram kötü bir düşünce sokmadım ben taki soruyla karşılaşana kadar sanırım azıcık yanlış oldu bu soruyu heleki bana sorması şuan kopardı beni aman üzülme sakın destnacım az sonra diner gözyaşlarım sakın sakın üzülüp bebişi üzme işte ozaman acayip kızarım..Şeniz

JJuLiEtt hayatım buyönde akıyor benim pozitifliği yaşantıma oturtmam okadar kolay olmadı bayağı bir emek harcadım ama şuan ki kurduğum hayatımıda hep buna borçluyum..Ben inanıyorum ki buda bir deneme sabırlı olmam Allaha dua edip beklemem gerekiyor ben işte bunu yapıyorum ve bunun karşılığını Hayırlısı ile alırım ..

Lütfen şunu unutmayın olurmu "EN KÖTÜ SONUÇTA BİLE HERZAMAN BİR HAYIR VARDIR!"

Destna bak üzülürsen işte ozaman acayip ağlarım Canımsınnn tatlı annem unutma emi a.s.

Cinsiyet konusunda birşey demediler gülüm bir fikrim yok ..Allahım hepimizin gönlündekini nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…