canım ben 13 haftayı bitirdim ama benim dr garantici biraz galiba söylemedi:)
yaw herkes cinsiyeti merak ediyo
nedense bende öyle bi merak yok
cünki %90 kız olacak
benim taraf ta ilk hep kızdır eşimin taraftada öyle
hep ekşi yiyorum ee ayşe cıkar demişler kaydirigubbakcemile3
tatlı görmeye tahammülüm yok
ee cin takvimide kız diyo :roflol:
sağlıklı olsunda benim için cinsiyet farketmez
ama ikiz olmasını cok isterdim
hayırlısı olsun canım
benim doktor kuzenime 13+4 ken söyledi erkek onunkii banada görürsem söylerim saklamam dedi ben de 14 haftadayım inş gidersem öğrenirimyerimseniben
incisu hoşgeldin dün beratefeye doktor erkek büyük ihtimalle demiş onu biliyorum
inşallah sen öğrenirsin canım önemli olan sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor tabi:)
benimki 1 ay sonraya kaldı
günaydın kızlar bende bugün gidiyorum 2'li için umarım herşey yolunda gider acayip heycanlıyım cinsiyeti drum erkek olursa erken belli oluyor görürsem söylerim demişti bakalım bugün belli olacak mı allah sağlıklı aklıbaşında hayırlı bir evlat versinde hiç kız yada erkek olsun diye bi düşüncem yok
günaydın kızlar bende bugün gidiyorum 2'li için umarım herşey yolunda gider acayip heycanlıyım cinsiyeti drum erkek olursa erken belli oluyor görürsem söylerim demişti bakalım bugün belli olacak mı allah sağlıklı aklıbaşında hayırlı bir evlat versinde hiç kız yada erkek olsun diye bi düşüncem yok
elbette sağlıklı olmaları ama benim ilk bebeğim heyecanlıyım bu ara maddi sıkıntılarımız var bu hafta gidebilirsem bakalım belki benimkide utangaçtır göstermez grape bbelli mi olur alkisalkisalkis
canım heyecanını paylaşıyorum herşey iyi olacak merak etme güzel haberlerle geliceksin inş bakalım içinde prensmi var prensesmiiihihoyyyt
elbette sağlıklı olmaları ama benim ilk bebeğim heyecanlıyım bu ara maddi sıkıntılarımız var bu hafta gidebilirsem bakalım belki benimkide utangaçtır göstermez grape bbelli mi olur alkisalkisalkis
canım hayırlı haberlerle dön bize bebişinide cinsiyetinide görürsün inşallahh :Saruboceq:
sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız farketmez ama insan merak ediyo işte
inşallah karakızım yarın sabah haberleri veririm akşam üstü randevum ondan öncede şu sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyormuş ya onu halledicem hazır işyerinden izin almışken siz kayıt oldunuzmu?
Ben ayın 18 inde gıttıgımde inşallah öğrenecegım cınsıyetleri
Saol canım benım.allah böyle münasıp gormus yapacak birsey yok.ne güzel çabuk söyleyecek demekki seninki benim de ikiz kardeşlerim var ikisi de erkek
bakımı zor ama ikisi birarada büyüyüp gider allah kolaylık versin şimdiden
destnaa o zaman benimki kız yaa göstermedi baksana geçen hafta ama belki dr. teyze görmüştür sölememiştir inş. sen öğrenirsin gidince a.s