2009 Kasm Anneleri

geçen gün görümcemde de olmuştu onunki daha küçük bi taştı ama dediki keşke bi üç tane daha doğursaydım da bu acıyı yaşamasaydım çocuk doğurmak ne ki bu taş duşurme berbat bişi dedi abooo dedim bende tırstım vallaaa hee aman hepimizden uzak olsun allam allam ilaç bilene içemiyos ya rabbim sen bütün hamiş annişleri koruuuuuuuuu :Saruboceq:

ay kıslar ben herkesi çok özledim ya nerdesünüzzzz karazeytin kartanesi karazeytin itek ve tüm gaciler tatli annişler hadi gelin valla bunalımdayım 2 gündür........... bana anca siz ii gelirsinisssss

enee len karazeytün sen mi geldinn nbrrrr ya ben yazıp dururum gari emme benden başka hiç kimse yazmıyo burdan da sitede yine bi sorun var gibi bi hissiyata kapıldım yoksa bu hatunlar yazmadan duramaz demi belkide yazdıklarım gelmiodur aman bu ne yaaa manyak ettiler bizi iki kuruşluk zewkimis vardı onu da mahvettüler hemen düzelsin sitemis yaaaaaaaaaa

ben de yerim girdim siteye canım
şöleeee geçmiş ziyareti yaptım
cerincim kociş adına üsüldüm ya gerçekten çok ağrılı oluyormuş.
umarım iyidir şimdi.geçmiş olsun canım.sen de kendine iyi bak
beratefem canım ya çok sevindim.herşey yolunda gidiyor bi de cinsiyeti de öğrenmişsin daha ne isteriz demi yaaa.efeye müjdeyi vermişsindir artık :)) abilik yapacak daha ne olsun .
ben de yarın randevu aldım bakalım ikili test yaptıracam
umarım sorun çıkmaz kıslar dualarınızı bekliyorum
hepinizi öpüyorum

selam kizlar nabersiniz? ben bugün ikili sonucumu aldim.. 956/1 mis risk.. free betayi sordum doktoruma 0,76 dedi siz 50 alti veya üstünden bahsediyordunuz bu 1 bile degil.. cinsiyet tahmininde bulunamicam ben yani:KK43: ama cok sükür degerler iyi dedi.. korkulcak bisey yok dedi.. üclüyede gerek yokmuss.. ama bu 956 yinede az sanki sizin degerler kacti?

beratefe canım tebrik ederim ikinci kez erkek annesi olacaksın gerçi ayrıntılı ultrason olmadığı sürece normal usg yanıltıcı olabiliyor o gördüm dediğim bacak arasındaki pipi kordon bağı olabiliyor ama yok ben illa erkek çıkaracak yine diyorsan ona diyeceğim yok :) Rabbim eli ayağı düzgün nasip etsinde kızı erkeği hiç önemli değil kızında hayırsızı var erkeğinde yeterki hayırlı evlat olsunlar

günaydın kızlaar daha kimsecikler gelmemiş mi ne
hem o kadar çok da yazmamışsınız dünden beri noldu size yaw

benim eski doktorum bir hafta geriden çıkarmıştı ama yeni doktorum bit gün önde gösteriyo.gerçi eski doktorumun ultrasonu baya eskiydi ondan diye düşündüm ben.belki seninkide öyledi
nasıl yani yaa benneyaptımki o da ilginçmiş
ben bizimkinin ultrasonu da çok net değil diye düşünüyom baksana berata pipi bilem görmüş ben o kadar ayrıntılı göremedim yaa
belkide yakında bir daha dr gitmeliyim. meraktan çatlayacam eşimi bi kandırabilsem gidecem de. çok pipirikli sık sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir diyor. benden çok üstüne düşüyor bebeğin. pufff
dr. sana şu tarihte gel diye bişey demedimi canım?
bizimki her gittiğimizde bi dahaki randevu tarihini veriyor ona göre gidiyoruz kafama göre gitmedim hiç
arkadaşlar 2li tarama testlerinizi yaptırdınızmı
cıxx ben yaptırmadımm, dr. ensesi iyi gerek yok dedi
yaptıran arkadaşlar var
slm kızlar noldu ya bu siteye girene kadar canım çıktı geri dünden beri çektiğim bana yetiyo..
pazar sabahı kocişim hastalandı böbrek taşı varmış bi sancı bi sancı öldü öldü adam resmen hastanelerde kaldık ağrı kesiciler serumlar yok adamcaz feryat figan çok üzüldümmmmmmm :KK43:((( bugun gittik taşı kırdırdık bütün gece uykusuzdum ay bulantımda var ne feciydi yaaa bittim resmennnnn
ah canıımm valla onun ağrısı çok feciymiş allah vermesinn kimseye
çok geçmiş olsun kocacığınaa
ben de yerim girdim siteye canım
şöleeee geçmiş ziyareti yaptım
cerincim kociş adına üsüldüm ya gerçekten çok ağrılı oluyormuş.
umarım iyidir şimdi.geçmiş olsun canım.sen de kendine iyi bak
beratefem canım ya çok sevindim.herşey yolunda gidiyor bi de cinsiyeti de öğrenmişsin daha ne isteriz demi yaaa.efeye müjdeyi vermişsindir artık :)) abilik yapacak daha ne olsun .
ben de yarın randevu aldım bakalım ikili test yaptıracam
umarım sorun çıkmaz kıslar dualarınızı bekliyorum
hepinizi öpüyorum
hadi hayırlı haberlerle gel zeytünüm, fıstığım...
selam kizlar nabersiniz? ben bugün ikili sonucumu aldim.. 956/1 mis risk.. free betayi sordum doktoruma 0,76 dedi siz 50 alti veya üstünden bahsediyordunuz bu 1 bile degil.. cinsiyet tahmininde bulunamicam ben yani:KK43: ama cok sükür degerler iyi dedi.. korkulcak bisey yok dedi.. üclüyede gerek yokmuss.. ama bu 956 yinede az sanki sizin degerler kacti?

dr. iyi dediyse iyidir canım fazla kurcalama aklını karıştırma o değerler yaşa göre değişiklik gösteriyor

günaydın güzel annişler a.s.
her gün telefonum calıyor tebrik için
haber ne cabukta yayılıyor etrafa annamadım alkisalkisalkis
bebişimi görmeme bir hafta kaldı
ama hiç zaman gecmiyor Çok üzgünüm çoook

günaydın güzel annişler a.s.
her gün telefonum calıyor tebrik için
haber ne cabukta yayılıyor etrafa annamadım alkisalkisalkis
bebişimi görmeme bir hafta kaldı
ama hiç zaman gecmiyor Çok üzgünüm çoook
aah ne güzel canım yaa
benim arkadaşlarımın çoğunun haberi yok ay doğurcam nerdeyse söliim bari ayıp olcak yoksa yaa :jeyyar:
geçer geçer nasıl 3 ay dolmuş anlamazsın tecrübe konuşuyo burda sırnaşık şey
günaydın kızlar nasılsınız bakemmmsüprizzzzz

günaydın destnacımmm
iyiyizz çok şükür seni sormalıı şakkıdı

julietcim benimkinide duymayan yok herkes cinsiyetini öğrendinmii diye soruyor:emir_bebek:

kartanesii kız niye söylemedin kimseyee süprizmii yapacan sırnaşık şey bende iyyim erkenden yine

14.haftalık olcaz büyüdük baya :lepi:

kızlar merhaba 4-5 gündür giremiyordum işyerindeki yoğunluktan nasılsınız?
dün ikili testim vardı bebişi uzun uzun seyrettik ultrasonda kıpır kıpır elleri kolları bacakları oynuyordu sürekli dönüp duruyodu:) ense kalınlığı 1.5 mm çıktı dr normal dedi fakat cinsiyet için erken dedi

aah ne güzel canım yaa
benim arkadaşlarımın çoğunun haberi yok ay doğurcam nerdeyse söliim bari ayıp olcak yoksa yaa :jeyyar:
geçer geçer nasıl 3 ay dolmuş anlamazsın tecrübe konuşuyo burda sırnaşık şey

ee söyle bari artık kaydirigubbakcemile3 doğrcan yakında

julietcim benimkinide duymayan yok herkes cinsiyetini öğrendinmii diye soruyor:emir_bebek:

:

sanki benim ki biraz erken duyuldu :CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
aman duyan duysun :dilcikar:

kızlar merhaba 4-5 gündür giremiyordum işyerindeki yoğunluktan nasılsınız?
dün ikili testim vardı bebişi uzun uzun seyrettik ultrasonda kıpır kıpır elleri kolları bacakları oynuyordu sürekli dönüp duruyodu:) ense kalınlığı 1.5 mm çıktı dr normal dedi fakat cinsiyet için erken dedi

ay canım sevindim bende bebişimi özledim en son gördüğümde 10 haftalıktıı sen ne kadarlıktın ben bu hafta içi gidibilrsem öğrenirim hayırlısıla cinsiyeti

yaw herkes cinsiyeti merak ediyo
nedense bende öyle bi merak yok
cünki %90 kız olacak
benim taraf ta ilk hep kızdır eşimin taraftada öyle
hep ekşi yiyorum ee ayşe cıkar demişler kaydirigubbakcemile3
tatlı görmeye tahammülüm yok
ee cin takvimide kız diyo :roflol:

sağlıklı olsunda benim için cinsiyet farketmez
ama ikiz olmasını cok isterdim

X