2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize teker teker çok teşekkür ederimmmmmmmm :Alalh hepimizin gönlüne göre versinnn

YAA BEN BU SORUYU DAHA ÖNCEDE SORMUSTUM AMA BERATCIM SANADA SORAYIM CIN TAKVIMI TUTUYORMU BEBISIN CINSIYETINDE

Kızlar taktım doktorların maskesini yemek yapıyorum 2 aydan sonra ilk kez yemek yapıyorum ben yaaaa kokularıda duymuyorum hafif kolanya döktüm içine özlemişim valla billa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ıyi akşamlar canım hoşgeldin sende valla şuan herkez çok mutlu diye umuyorummm beratcım bize enfes haberler getirdi yerim ben onu:)

kızlar ben birşey soracam ilk kontrollerinde bebeğin 2 hafta geriden gelip şimdilerde yeni kontrollerinde normal düzeye ulaştığını gören var mı?
ben ilk kontrolde dr sat a göre 8 haftalıksın fakat bebeğin 6 haftalık demişti ondan beri hiç gitmedim acaba normal düzeye ulaşmış mıdır. çok merak ediyorum.
lütfen bu durumda olan varsa cevap versin...

geç yumurtlamaya yada geç döllenme olabilir benim satım 3 şubattı ama drum geç yumurtlama olduğu için 14 şubat olarak kabul edicez dedi

benim eski doktorum bir hafta geriden çıkarmıştı ama yeni doktorum bit gün önde gösteriyo.gerçi eski doktorumun ultrasonu baya eskiydi ondan diye düşündüm ben.belki seninkide öyledi

belkide yakında bir daha dr gitmeliyim. meraktan çatlayacam eşimi bi kandırabilsem gidecem de. çok pipirikli sık sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir diyor. benden çok üstüne düşüyor bebeğin. pufff

slm kızlar noldu ya bu siteye girene kadar canım çıktı geri dünden beri çektiğim bana yetiyo..
pazar sabahı kocişim hastalandı böbrek taşı varmış bi sancı bi sancı öldü öldü adam resmen hastanelerde kaldık ağrı kesiciler serumlar yok adamcaz feryat figan çok üzüldümmmmmmm ((( bugun gittik taşı kırdırdık bütün gece uykusuzdum ay bulantımda var ne feciydi yaaa bittim resmennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…