2009 Kasm Anneleri

kartanem kızarıklık bende oldu bu ara hafifledi gibi ama benimde özellikle alnımda ve yanagımda kırmızılık oluyordu tuhaf bir şekilde yanmış gibi hatta bir kaç kez kayınbabam ne oldu yüzüne yanmışsın diyordu. hemilelikten olabilecegini söylediler banada..hatta tanıdık bir doktora gittik cildiyecei geçen haftalarda rapor olup evde yattıgım sıra doktora gittim kızarıklık geçti tuhaf bir biçimde kayboldu anlattım ama yinede baktı yüzüme hastalıklı deri yok eger geçirmiş olsan belli olurdu dedi kızarıklık oldugundan görsem daha kesin birşey söylerdim dedim..ama gebelikten bu tür degişimler olabilyormuş...bana kesinlikle güneş kormalı krem kullanmalısın yüzüne dedi benim nemlendirici 15 faktörlükmüş söyledim olmaz dedi 50 faktörlük la roche posayın kremini verdi...

bi de bi de şu çatlamayalım diye beb yağı badem yağı falan sürüyoz ya sakın sadece karnınıza sürmekle kalmayın baldır bacak popo herbiyerinize sürün baldır bile çatlayabiliyomuş benneyaptımki

ewet canım ya haklısın sonuna kadar katılıyorum elinize geçen her yere sürün:roflol:haa birde göğüsleri unutmayın sakınalkisalkisalkis

selammmmmmmmmm arkadaşlar
sabahdab cok zorladım ama sitede sorun vardı herhalde bir türlü giremedim..........
bugün dr de kontrolümüz vardı....hihoyyyt

Allahıma şükürler olsun ki herşey bu ay için yolunda .. 2 tarama testinde bahsetti ama eşimle yaptırmak istemedik cünkü Allah korusun bebeğin zekasında problem cıktı ve bunun tedavisi yok ya aldıracan ya doguracan bu saatden sonra ne eşim nede ben aldırmayı göze alabiliriz boyle bir şeyi şuan için yapamayız o yüzden ikiliden fazgectik.
şuanda bıdıığım 7.00cm eli ayağı çok güzeldi ya 2 olsa okadar çok heyecanlandım ki anlatamam gözlerim dolgu kalp atışlarını birkez daha dinledik..:asigim:.
veeeeeeeeeeeee gelelimmmmmmmm öenmli konuya ben bile gördüm desem yeridir arkadaşlar ... iki bacak arasında BOYLE PİPİYE benzeyen bir şey vardı...alkisalkisalkisalkisalkisalkis kesin olmamakla beraber erkek dedi.. :1rolleyes:ama eli ayağını sağluğını gördümya ALALHIM SANA binlerce kez şükürler olsun dedimŞeniz

kızlar ben birazdan çıkacam ..doktora gidecem artık yarın haber veririm size...güzel haberler getimek nasip olur inşallah..iyi akşamlar

sabahdab cok zorladım ama sitede sorun vardı herhalde bir türlü giremedim..........

Allahıma şükürler olsun ki herşey bu ay için yolunda .. 2 tarama testinde bahsetti ama eşimle yaptırmak istemedik cünkü Allah korusun bebeğin zekasında problem cıktı ve bunun tedavisi yok ya aldıracan ya doguracan bu saatden sonra ne eşim nede ben aldırmayı göze alabiliriz boyle bir şeyi şuan için yapamayız o yüzden ikiliden fazgectik.
şuanda bıdıığım 7.00cm eli ayağı çok güzeldi ya 2 olsa okadar çok heyecanlandım ki anlatamam gözlerim dolgu kalp atışlarını birkez daha dinledik..:asigim:.
veeeeeeeeeeeee gelelimmmmmmmm öenmli konuya ben bile gördüm desem yeridir arkadaşlar ... iki bacak arasında BOYLE PİPİYE benzeyen bir şey vardı...alkisalkisalkisalkisalkisalkis kesin olmamakla beraber erkek dedi.. :1rolleyes:ama eli ayağını sağluğını gördümya ALALHIM SANA binlerce kez şükürler olsun dedimŞeniz

gözünüz aydın canım.çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.demek pipiyide gördün ay yerin ben onuuuuuuu.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya berat efe beni bile heyacanlandırdın bende gidiyorum konrole birazdan ikili tetsten bahsetmişti ense kalınlıgına bakacak...ayy heyeceanlandım şimdi gider ayak sen böyle söyleyince..kıza öyle cinsiyeti belli olacak kadar netmi heryeri ayy ben hala böyle önceki ultrasonlardaki gibi et parçası gibi küçük birşey görcem sanıyorum..

Sgumusum bayılıyorum onada ayakkabı bağlayıcısı say sayy iş bitermi bizde:)))))))

ıtekcim canım benim inşl birşey olmaz :Saruboceq:

Hamileliğin verdiği pskolojiyle hepimizin içinin titrediğini hissediyordum valla yanılmamışım

Bu arada Kartanem mavişim hiç duymadım ben kızarıklık böyle birşey ama bildiğim birşey varsa yüzde lekenlemeler hamileliğe bağlı birçok değişimler yaşanıyor

Yeğenim tıpta okuyor kızlar ve diyorki " normal dersleri 1 bilemedin 2 haftada geçiyoruz.Hamilelikte değişimi sadece bu konusunu hamileliğin 1 ay işlemişler biz konuyu işledik siz yaşıyoruzsunuz Allah yardımcınız olsun diyor :teselli:

canım çok sevindim böle güzel haberlerle dönmenedelikafaduldenyaa desene efeye bir erkek kardeş geliyor ne güzel.allahım inş hep böle güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım
ayrıca 2li test için düşündüğüne katılıyoruma.s

Ayyy ayy Beratım yerim ben onuuuuuuuuu yerim yerim bir şey diimmi gülüm sana en gzelini yaptırmışsın oyyyyyyyyy erkek diyordun gülüm sen yaa bildin valla bravo ..Şükürler olsunnn birtanem çok sevindim:nazar::nazar::nazar:
kızlar ben birazdan çıkacam ..doktora gidecem artık yarın haber veririm size...güzel haberler getimek nasip olur inşallah..iyi akşamlar

Hadi mavişim canım güzel haberlerinle gel birtanem sabırsızlıkla bekliyoruz döner dönmez yaz bize :1hug:

çok tekekür ederim güzel arkadaşlarım hepinizi kocaman kovaman öpüyourmmmmmmmmm

mavişimmmmm... ne eti kız inanamazsın oyle güzelki her yeri bırak elini ayağını iç organları mesela miğdesini gösterdi onları bile görüyoruz.. çok güzeldi yaaaaaaaa

nazlımmmmmmmmm oyle güzledi ki....... haha şekerim benden kız cıkmaz o yüzden bildim:jeyyar::jeyyar:.... sağlık yaaaaaa en önemlsi o . hem ben 2 oğluşuma birden sünnet düğünü yapacam inaşşalahhhhhhhh:nazar:

Son düzenleme:

çok sevindim beratefe yine bir pehlivan geliyor he sağlıklı akıllı güzel olsun hepimizin evlatları inşhihoyyyt:emir_bebek: bende bu hafta içi gidebilirim inşş öğrenirizz:jeyyar:

kartanesii bende olmadı hiçkızarıklık sivilce falan ama amcamın kızı ekim annesi olucak o bebe yağı sürdü karnına kabardı kızardı doktora gidince hamillelikte cilt çok hasas oluyor demişti belki sanada bir şey dokundu he canım geçer ama merak etme:1hug:

çok tekekür ederim güzel arkadaşlarım hepinizi kocaman kovaman öpüyourmmmmmmmmm

mavişimmmmm... ne eti kız inanamazsın oyle güzelki her yeri bırak elini ayağını iç organları mesela miğdesini gösterdi onları bile görüyoruz.. çok güzeldi yaaaaaaaa

yaaa ben bebişim için gittiğimde 16 haftamız bitmiş olacaaaaaak.çok var yani.özledimdeeee.ne güzel sen erken öğrendin daha doğrusu hepimizden önce.ayyyyyy çok güzel bi duygu buuuuuuuuuuu:emir_bebek:

berat efecim gözün aydın
önemli olan sağlıklı olması
rabbim insallah gönlüne göre verir :Saruboceq:
yada bıdık efenin gönlüne göre kaydirigubbakcemile3

ayy beratefe cok sevındım ınsallah bızde göruruz o gunlerı sen erkek hıssedıyormussun galıba ve tutmus hadı hayırlı sı canım saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın allah :Saruboceq:

kizlar gercekten cok sagolun simdi limonlu balli ilik su iciyorum tadi cok hosuma gitti
bu bitsin bide JJuLiEtt in tarifini denicem insallah ise yarar internette arastirdim 1 hafta sürer yaziyo..bebege zarari yok biliyorum ama insan yinede kendi rahat olamayinca bebekte rahat olamiyodur..
kocamada pislik dedim geri aldim valla utandirdi beni yine:eek:. isten geldi bana tatli getirmis yemek yapmamistim kendine yemek yapti bulasik makinesini bosaltti..ortaligida süpürse bir numarali tamizlikci valla :roflol:...simdide azcik acilirim diye beni gezmeye götürcekmis
ooh ne güzel ne güzeeel
ya bende yeni başladımda üstünde işte ıslakken sürün sonra durulanın falan yazıyo.ama ben direkt sürdüm banyodan sonra.siz nasıl yapıyosunuz
canım ben banyodan sonra sürüyom hiç durulama falan yapmıyorum krem gibi yani o emiliyo zaten
kartanem kızarıklık bende oldu bu ara hafifledi gibi ama benimde özellikle alnımda ve yanagımda kırmızılık oluyordu tuhaf bir şekilde yanmış gibi hatta bir kaç kez kayınbabam ne oldu yüzüne yanmışsın diyordu. hemilelikten olabilecegini söylediler banada..hatta tanıdık bir doktora gittik cildiyecei geçen haftalarda rapor olup evde yattıgım sıra doktora gittim kızarıklık geçti tuhaf bir biçimde kayboldu anlattım ama yinede baktı yüzüme hastalıklı deri yok eger geçirmiş olsan belli olurdu dedi kızarıklık oldugundan görsem daha kesin birşey söylerdim dedim..ama gebelikten bu tür degişimler olabilyormuş...bana kesinlikle güneş kormalı krem kullanmalısın yüzüne dedi benim nemlendirici 15 faktörlükmüş söyledim olmaz dedi 50 faktörlük la roche posayın kremini verdi...
ayy aynen maviş ya bugün dikkat ettim sanki yanmış gibi
50 faktörlük güneş koruyucum var ama güneşe çıkmıyom diye hergün sürmüyodum sürem barii

ayy inanmıyorum sannaaaa gördün demek pipiyii delikafadulden
ya benimki de 7 cm.di ama ben o kadar net göremedim dr. kendi baktı herşey tamam dedi :dilcikar: bize niye ayrıntılı göstermedi bu gacı yaa
]

ya berat efe beni bile heyacanlandırdın bende gidiyorum konrole birazdan ikili tetsten bahsetmişti ense kalınlıgına bakacak...ayy heyeceanlandım şimdi gider ayak sen böyle söyleyince..kıza öyle cinsiyeti belli olacak kadar netmi heryeri ayy ben hala böyle önceki ultrasonlardaki gibi et parçası gibi küçük birşey görcem sanıyorum..
ayy olur muuu kız kocaman bebiş görcen şimdi sen hadi hayırlı haberlerle dön
canım çok sevindim böle güzel haberlerle dönmenedelikafaduldenyaa desene efeye bir erkek kardeş geliyor ne güzel.allahım inş hep böle güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım
ayrıca 2li test için düşündüğüne katılıyoruma.s
ben de ben deee :sm_cool:

ayy beratefe cok sevındım ınsallah bızde göruruz o gunlerı sen erkek hıssedıyormussun galıba ve tutmus hadı hayırlı sı canım saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın allah :Saruboceq:

X