- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
gunaydın kızlar valla benım kendıme hayrım yok
sız evlere bıde misfır davet etmeye çalısıyonuz
nerden gelıyo ya bu enerji..
ben yemek bılem yapamıom yaaa
al benden de o kadar valla misafir lafını duyunca gözlerim pörtlüyo :1shok:
günaydın kızlar valla geçmişi okuyamadım 2 gündür yoktum sanırım yokluğum fark edilmemiş :dilcikar: cumartesi gecesi sabah kadar karın ağrım vardı bide boğazım kötüydü p.tesi doktora gittim kuzucuk gayet iyiydi eller havada karşıladı bizi allaha şükür herşey yolundaymış baya korkmuştum 2 gün rapor aldım evdeydim annecimde geldi sağolsun sizler nasılsınız bakalım
ayy ne güzel ay hala göremedim bebişimin alini kolunu yaa yarından itibaren bizim veledin yüzü adama benzemeye başlıyomuş gözler ortaya doğru kulaklar ykarı doğru kaycemişşş
ay anam açlıktan ne dedğimi biliyırmuyum benyerimseniben vajina diycektim işttee
dün hiç bişey istemedi canım meyveyle geçiştirdim iştee banada herkes erkek diyor
ben şok olmamak için kızada hazırlıyomkendimii Allah bilir sonuçtaa benimde hep
sol tarafta oluyor ne biliyim var bizde bir arızaa kaydirigubbakcemile3
bizim veledler sola yatıyo heralde mirmirmirmir
ben yaptım kız o testi %63 kız çıktı ama birsürü soruyu boş bıraktım mesala karnın top gibi mi kavun gibi mi diyo zaten karnım o kadar olunca ultrasondan anlıcaz tahmine gerek yok :CüvCüv:hayırlı sabahlar canım hoşgeldin a.s. bende çok merak ediyorum şimdi doktorlar 12.haftanın sonundan itibaren 13 haftada daha çok söylüyorlar
sen kaç haftalıksın
benim meşhur tahmini testi yaptınmı ne çıkmıştıı CADIARZU