- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın bayanlar;
Yazılanlara şöyle bir göz attımda bu gidişle hepimiz erkek annesi olucaz:)
Günaydıııınlar hamiş arkadaşlarım....
benim mide bulantılarım birkaç gündür hafifledi Allaha şükür...sizlerde durumlar nasıl...
Evey evet bebİŞİmİzİn İlk tatİlİ
ayy kızlar anneler gÜnÜ de yaklaŞıyor
artık anne sayılırız
bİze de hedayee gelİrmİ acaba
belkİ kocİŞ alır yaaa
alsın demİ
ne yapsam ne etsem erkek işte
ya kızlar tahmini doğum tarihimiz var ya listede
bide tahmini cinsiyeti yassak olmazmıhihoyyyt
sonra gerçeğini yazar
% oranını hesaplarız hadi hadi gerçi ben yanılmak çok isterim ama yapalım bunuda noluuuuuuur:çok üzgünüm:
Evey evet bebİŞİmİzİn İlk tatİlİ
ayy kızlar anneler gÜnÜ de yaklaŞıyor
artık anne sayılırız
bİze de hedayee gelİrmİ acaba
belkİ kocİŞ alır yaaa
alsın demİ
bi de daha yeni uyandım diyor yawww buna daha çok kızarım işte klava:
desnaa yaa ben şu teste ulaşamadım bi türlü 2. linke mi tıklıyım sonra ki adımları da deyiversen ciciim ne olur ne olur ne olur litfeeeennn
günaydın martcım nasılsın bakim bugün kaydirigubbakcemile5
he geldim canım hamileyiz bize gir orda hesaplayıcılar var
kızmı erkekmi diye test varr oraya girccanım
bu arada kartanesii anam ben zaman kavramını hepten yitirdim abaküsle matematiğemi başlasamkaydirigubbakcemile3
he yaa ne zamandır yok nerde aceppya kızlar harbiden elifsun yok ortalıklarda haberi olan varmı
Maaşallah bomba gibiyim, saka gibi ama sanırım bu gebelik belirtileri denilen sey insana herkesde olmas gibi gelsede oluyo:) var ya resmen 2. trimestre girdiğimden beri moralim düzeldi resmen her gün iyi hissediyorum kendimi hiç yorulmuyorum resmen zıplayıp duruyom oradan oraya:)
kartanem bu arada beni hemen yazabilirsin
erkeksenağlama(bebişim duymasın ama)
iyi ya işte bi bakmışın doğuruyon :roflol: sen daha kendini 6 aylık sanıyomuşsun meğersee 9 ay dolmuşş iyi olmamı :jeyyar:
nan karazeytin manyadınmıı ne bu kız aşkı ayooll erkekler de ne tatlı oluyoo şölle bol kotlar gömlekler falan giydiririz karizmatik karizmatik saçları jöleler her sabah babasıyla bozarsan kızar falan bacak kadar boyuyla ayyy yirim ben onu yaa a.s.
ben de girmem ööle bilmediğim şeylerehe o neyse artık ben öle birşeye girmedim henüz