Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralini yuksek tut destna cim. benimde tek moral kaynagim oldu bu topic.Bakiyorum herkes mesut mutlu valla bende mutlu oluyorum.hersey umdugumuz gibi olur ins.
günaydın kızlar herkes nerde bakiymm .dün akşam yine lekelenmem olduu daha önce 2 sefer kanama geçirmiş biri olarak şu paniği üstümden atamadım yaws ..... bu siteye giriyorum keyifleniyorumm iyiki varsınızz........
haklıısn canım Allah hepimize farklı bir imtihan veriyor kimi hep bulantı istifra çekiyor kiminde tansiyon bende de kanama hayırlısı bakalım doktor sorun olmazz diyor her korkup gittiğimde bbeişi sağlıklı görüyoruz
bende laf aramızda hamile kaldım diye çok sevindim bide reglden kurtuldum diyee
ama hamilede olsan kaçış olamayabiliyormuşkaydirigubbakcemile3
:roflol:
ya bende de hafif başağrısı var umarım artmaz çünkü mide bulantısı da yapıyoo helak oluyom sonra kafamçokkarıştı
günaydın beratefeeee
günaydın destnaa geçmiş olsun canım yaa lekelenme hakkında bişi söliyemicemmm
günaydın sevda ciceği
geçmiş olsun canım :1hug:
kendine dikkat et fazla yorulma klava:
saol canım bir şeyde yapmadım dün birz temizlik yaptım gerçii ama süpürmek bile yasak
etrafı sildim biraz ahh geçse şu zaman bi alsak kucağımızaa:ecrin_bebek:
bana yok mu günaydın senağlama
bana yok mu günaydın senağlama
bende de oluyor baş ağrısı hormonlardanmış canım iştahım kapandıı hepten geçici bi durumdur inşş
baksana kar tanessi içimden senin için erkek geçiyor haftaya bakalım öğrenirsin belkim
bu arada yarın 12 haftalık oluyoruz yuppiihihoyyyt
kiyamam olmazmi gunaydin canim:teselli:
anaa 3 ayı dolduruyoz yarın 4. aya giriyoz yani dimi ay zaman nasılda geçmiş yaaa
ee şimdi soranlara 3 aylık mı dicez 4 aylık mı kafamçokkarıştı
valla zaman mefhumunu karıştırdım bende 3.ayı doldurduk artık 4 aydan gidiyorz heraldeyerimseniben