Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13-27 haftalar arasına ikinci trimestre diyorlar
1-12 birinci
27-40 ta üçüncü
destnacım 11+... lara 12 haftalık deniyoo biz de şu an 12 hafta içindeyiz yarın 13 haftaya gircez
hadi kızlar sizde cinsiyeti yazdırın
kartanem ya çok oluyomda başına t. koy kızzz tahmini olsun yani
görenler şimdi aa cinsiyetini öğrenmeye başlayanlar olmuş derler
sen ne tahmin ediyon kendin için
günaydın canımTünaydın bayanlar;
Yazılanlara şöyle bir göz attımda bu gidişle hepimiz erkek annesi olucaz:)
Günaydıııınlar hamiş arkadaşlarım....
benim mide bulantılarım birkaç gündür hafifledi Allaha şükür...sizlerde durumlar nasıl...
Evey evet bebİŞİmİzİn İlk tatİlİ
ayy kızlar anneler gÜnÜ de yaklaŞıyor
artık anne sayılırız
bİze de hedayee gelİrmİ acaba
belkİ kocİŞ alır yaaa
alsın demİ
evet ya enson reçel istiyordu sefilim hala reçel mi arıyo olaya kızlar harbiden elifsun yok ortalıklarda haberi olan varmı
he yaa ne zamandır yok nerde acepp
trimestr ne nan 2. üçlük falan mı kafamçokkarıştı
destna sat larımız arasında 3 gün var zaten cnm 3 gün gebelik haftamızı çok fazla değiştirmez
kartanesi dr. ne zaman gidiceksin? ben bu ctsi randevu aldım ama acab ötelesem de 13 hafta sonu mu gitsem ki ? kararsızımm 2 li testi kaşırmayız heralde 13. hafta sonuna kalırsa demii
tam bilmiyom ama erkek gibi :smiley-cool:
ikisi de aynı benim için biri daha ağır basmıyo yanee
ben de erkek yazcemm
Karazeytin sen simdi bu erkek isini eğer çin falından ve belirtilerden anladıysan o zaman siz banada erkek yazınsenağlama
KARAZEYTİNİMMMMMMMMMMMMM
sen öğrendin mi bebeğin cinsiyetini... gecmişi okuyamadım çok işim var hele bir bana yardım etsin bir anlatsın şu konuyu benneyaptımki
yok asebaa elifsun reçeli buldu kayınvalidesinde varmış onu da eccük yemiş sonrasını bilmiyom
KARAZEYTİNİMMMMMMMMMMMMM
sen öğrendin mi bebeğin cinsiyetini... gecmişi okuyamadım çok işim var hele bir bana yardım etsin bir anlatsın şu konuyu benneyaptımki
Maaşallah bomba gibiyim, saka gibi ama sanırım bu gebelik belirtileri denilen sey insana herkesde olmas gibi gelsede oluyo:) var ya resmen 2. trimestre girdiğimden beri moralim düzeldi resmen her gün iyi hissediyorum kendimi hiç yorulmuyorum resmen zıplayıp duruyom oradan oraya:)
ben de girmem ööle bilmediğim şeylere
önce bi koceme sorem izin verirse girerim :roflol:
hadi kızlar sizde cinsiyeti yazdırın
kartanem ya çok oluyomda başına t. koy kızzz tahmini olsun yani
görenler şimdi aa cinsiyetini öğrenmeye başlayanlar olmuş derler
sen ne tahmin ediyon kendin için
eee benim çin takvimi de kız o testte %63 kız ben niye erkek yazdım o zman lülülülülülüevet ya çin falı erkek diyo
doğrulup payıda çokmuş diyorlar
eşimin tarafından genelde erkek oluyo
kimse kız demedi senin erkeğin olcek dedi
bide çok kız istiyom ya sanki tersi olcekmiş gibi geliyo ondan
dur ben listede bi başlık daha açıyım doktor tahmini kendi tahminimiz deyüüüben (t) koyupta yazdım valla aslında listenin altına birde t=tahmin diye açıklamamı ekleseydimki???
eyü barii yesinde cokacimcoook
bu arada kıslar ben testi yaptım %59 kıs çıktı emme çin takvimi erkek deyo :uhm: