Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveettt onlar süpper olur bencekartanesi hani sen bebişin odasını boyayamam sticker yapıştırırım diyordun ya.bauhausada çok güsel stickerler var ya bebiş odaları için.büyük bi paketi 49tl bi odaya rahatlıkla yeter.ben onlerdan almayı düşünüyorum harika birşey yaa.kıslar duyrulur!!!!!!
-tatlicadiarzu- hiç görmesek :dilcikar: izmirin insanı kimin var mı beeee şakkıdı:1hug::1hug:
kuşum çatlıyacak diğer arkadaşlar ama yapacak bir şey ANKARA İNSANI SICAK OLUR SEVECEN OLUR :asigim:
valla mıııcanım ben tunalı da bi yer duymuştum süper ucuz denk geliyomuş bazen hamile pantolonları falan gidip bakıım haber veririm ayıpsınn Ankara gibisi varmı
evet keçiören pahalı ........
dip not :kocamın ayakları ile kimse dalga etmesin ucarım haaaaaaaaa:mymeka: adamın boyu uzun ayaklarıda büyük ne yapalım :jeyyar:
ayy uniquemm ağzından bal damlıyo canımmm evet işer var arada uğrayıp anca geçmişi okuyom çenesi düşük karılar siziii susmuyonuz ki hiç naniknanikbugün kartanesinin işi çok galiba... hiç gelemedi güzel kuşumm :ecrin_bebek:
.........
neslü şimdi iki gelir sonra gider yatmaya mirmirmirmir
maşallah diyeliimmmm nazar değmesinnyok kız, enerjikim hala:dance:
kar tenesi elleri ile olan resimde var ama pc de değil o yüzden esnetik olmayan bir okadarda esnetik olan bu ayak resmini gönderdim
sen nereliydin kız maviiii angaralımıydın yooosam?asortie sen gittin galiba yakalayamadım maalesef...bebişte iyi sayılır. neslümgelmiş aman da aman yahu nedir bu ankara izmir istanbul muhabbeti ya ben fransız kaldım yazın hele bana nedir ne degildir...kartanesi ebisce yunalıda nerede hamile pantalonlaarı ucuz benim çalıştıgım yer oraya çok yakın nerdeyse hergün ugrardım ben bilmiyorumda...
ya ben acayip acıktım arkadaş sakız verdi 4 tane birden biraz aclığımı bastırsın diye aldım elim ayağım titriyor.........cokacimcoook
ya kızlar beyaz pantalon var bir kaçsayfa öncekinde o pantalon nerede satılıyor hoşuma gitti.. berat efe bebişinin ayagı olan foto çok güzel .
ya ben acayip acıktım arkadaş sakız verdi 4 tane birden biraz aclığımı bastırsın diye aldım elim ayağım titriyor.........cokacimcoook
yok nan onu biliyooommmkartanesi ben angarada yım bacım unuttunmu..az kendime gelem daha bi kaynaşırız gız hatta dedin ya bana temizlik için kadın bulmam lazım sen memnun kalırsan söyle diye..
kartanesi o magazanın izmi ne ...ne kadar fiyatı peki onun..?