- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet öyle gerçekten baya indirimli satıyolar bu arada ezbere bedenini nasıl tutturdun kartanesi bravo valla:)
kızlar şu saç boyası konusunu tekrar gündeme getirmek istiyorum...-tatlicadiarzu- saçlarım çok kötü oldu napıcam yaaa senağlama
kız onun kokusu normalde bile mafediyo insanı çamaşır suyu bilem yasssaq bizeee sen ne diyon bakemm:mymeka:
ya olur mu aralık anaları bizi geçmişti garii azız bilem kaydirigubbakcemile2neslüüüü ne zaman 61 olduk yawww kedi eniği gibiyiz maşallah
kız aynı sayfa açılıyo yani şu anki, bak üstte sayılı bi yer var terazinin yanında 6bin küsür 7bin küsür diye onu tıkla tek mesaj olarak bana kopyalayıver böyle olmaz bu iş!!:jeyyar:http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kasim-anneleri-706.html
nesli kuzuusu işde detaya gerek yok direk ling sana
heee yok kartanesi ben angaralı degilim o zman ...neyse ben yemek yiyecem öglen yemegi falan yemedim kahvaltıyı geç yaptımda..neyse grş yine.
heee yok kartanesi ben angaralı degilim o zman ...neyse ben yemek yiyecem öglen yemegi falan yemedim kahvaltıyı geç yaptımda..neyse grş yine.
şiddetle tavsiye ediyourm .............boyle bir resim oğlumun odasında var cercevelenmiş ama düzgün hali bu resim acemi resmi oldu
buda birazcıkdaha büyümüş hali ile resim
:asigim::asigim::asigim:
dip not :kocamın ayakları ile kimse dalga etmesin ucarım haaaaaaaaa:mymeka: adamın boyu uzun ayaklarıda büyük ne yapalım :jeyyar:
kartanesi hani sen bebişin odasını boyayamam sticker yapıştırırım diyordun ya.bauhausada çok güsel stickerler var ya bebiş odaları için.büyük bi paketi 49tl bi odaya rahatlıkla yeter.ben onlerdan almayı düşünüyorum harika birşey yaa.kıslar duyrulur!!!!!!
:1hug::1hug:
kuşum çatlıyacak diğer arkadaşlar ama yapacak bir şey ANKARA İNSANI SICAK OLUR SEVECEN OLUR :asigim:
kartanesi ben angarada yım bacım unuttunmu..az kendime gelem daha bi kaynaşırız gız hatta dedin ya bana temizlik için kadın bulmam lazım sen memnun kalırsan söyle diye..
yav dr 3 aydan sonra izin veriyorum dedi ama ...camın önünde boyatsam ...fisfisfis valla insan içine çıkamıcam yakında... :1no2:benneyaptımkimirmirmirmir
canim ilk 3 ay kesinlikle yasak diye biliyorum ben ondan sonrada ancak bitkisel boyalarla ve solumamak sartiyla acik havada boyayabilrsinkızlar şu saç boyası konusunu tekrar gündeme getirmek istiyorum...-tatlicadiarzu- saçlarım çok kötü oldu napıcam yaaa senağlama
yaa bu saat oldu yemek yapmadim kocam isten gelcek birazdan
yarin misafirim gelcek hicbisey yapmadim yarinda ne yapicam bilmiyorum off offf su 3 ay bi gecseydi hayirlisiyla
simdi kim misafir agirlicak yaaa
canım ya Allah kolaylık versin bende acıkcası misafir gelmesın diye dua ediyorum ayıp ama napayım kızlar ya 2 gündür yoktum mide bulantısından yediklerimi hep çıkardım su bile içemedım her kokudan nefret ettım daha çok midem kalkıyo...miniğim neler yapıyo ya annesine kurban olurum ben ona...
bugünde yattım ama dayanamadım nete gireyım dedım bakalım geçmişi okucam herkes iyi demıiiii...
ben çok ösledim sizi benı özleyen yok musenağlama
israr ettiler sana gelcez diye napayim bende tamam dedim
hergün bulantim oluyo aksama kadar sürüyo yarinda olcak kesin ama napayim katlancaz birkac saatligine...
meyve yemeyi dene özellikle elma ve kiwi cok iyi gelio bulantiya