- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
minik kuşum dedim ya, hocalara yakalandım, esnafa borçlu memur gibinkaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.söyle bakem bu saate kadar gelinmez mi burayakötükedihüso
canımı alacaklar sanki kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minik kuşum dedim ya, hocalara yakalandım, esnafa borçlu memur gibinkaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.söyle bakem bu saate kadar gelinmez mi burayakötükedihüso
minik kuşum dedim ya, hocalara yakalandım, esnafa borçlu memur gibinkaydirigubbakcemile3
canımı alacaklar sanki kaydirigubbakcemile2
ay nasıl suçlu hissettim kendimi:1shok:sabahtan berriii ikinci paket çıbığımı yemiş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun
ayrıcana da 1250 ml su içtim gidip bi şişe daha içeyim akşama kadder 1750 olsun akşam da 1 bardak içsem 2 litre olur
ay nasılş suçlu hissettim kendimi:1shok:
hala iki bardak anam o da zorla bulana bulanakafamçokkarıştı
sabahtan berriii ikinci paket çıbığımı yemiş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun
ayrıcana da 1250 ml su içtim gidip bi şişe daha içeyim akşama kadder 1750 olsun akşam da 1 bardak içsem 2 litre olur
anaaa kıs yoksa sendede mi başladı bulantılar,hani yoktu bişey
baya maya olmadı be burda yok :dilcikar:
çıksın yaa bananeee
hem o muradına erdiğin şeyden de anneme sipariş verdimm izmirden gelirkene getircek banaaa :dilcikar:
sabahtan berriii ikinci paket çıbığımı yemiş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun
neslicim dert etme hemen bu kadra bak önümüz yaz havalar ısındımı zaten miğden bulansa bile ki inşallah ozmana hiçç bir şeyin kalmaz içersin bol bol ......
içmemek kötü içmekde kötü anasını satayım cünkü wc den cıkamıyom ........ aya bir geliyor gidene kadar işemesem diye bakıyom
neslicim dert etme hemen bu kadra bak önümüz yaz havalar ısındımı zaten miğden bulansa bile ki inşallah ozmana hiçç bir şeyin kalmaz içersin bol bol ......
içmemek kötü içmekde kötü anasını satayım cünkü wc den cıkamıyom ........ aya bir geliyor gidene kadar işemesem diye bakıyom
zaten normalde de su içme özürlüyüm, minikkene bıdıkkene böbrek hastalığı geçirmiştim zorlanmamaya alışmış demek. Az suyla yaşayabiliyom, sıpam da ayak uydurdu demek.
O son kontrollere gittiğimde endişeliydim sadece, hani kese şekli falan pörsümüş mü diye.
Neyseki sorun çıkmadı ve hatta tosun gibiydi maaşallah.
Dediğiniz gibi önümüz yaz, 4. ayımıza da girmek üzereyiz, toplanır benim bünyem, aslandır benim bünyem, yapar o, eder o.... Çok üzgünüm çoook
ah yufka yürekli uniqueim beniiim
yok kız yok ben gördüm de o kadar güzel diildi ben zaten aşermediim için almadım yaani merak etmee
haa yakalamışken biraz meeleteyim dedin yani... alacağın olsun kaydirigubbakcemile
ayy ben bugün örgü sitelerinde dolaştım biraz çok güzel şeyler vardı...
arkadaşımın kızı olucak ağustosta ona şu battaniyenin pembesinden öriyim diyorum ...daha güzel modeli olan varsa söylesin...ama çok da çetrefilli bişey olmasın...daraltmasın beni... :lepi: