- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanimlar ilk defa aserdim ben karpuza ay cok tuhafti kaynanama anlattim almis gelmis ben popomun dibindeki markete gidemedim o taa nerden almis getirmis yaa, simdi nasil sevmem ben böyle kaynanayi cuma saati cok sevaba girdi allah herkese nasip etsin böylesini
2 sene sonra geçeceksen o zaman al bence çünkü taşınırken eşyalar yıpranıyor.ben oğluma 4 aylık hamileyken taşınmıştım evime ondan sonra almıştık alacaklarımızı.kendi evin büyük mü bari
aynı gene iştee 3+1 :çok üzgünüm:
ay ben de ne zamandır karpuz çıksın deyüü bekliyom yaa aşerdiimden diil de yemek yiyesim olmadıı için akşamları karpuz peynir ekmek yeriz deyüü cokacimcoook
kızlar acaba ben aşeriyom daa farkında mı diilimmm kafamçokkarıştı
evt kızlar karpuz çıkalı baya oldu...benim ilk onu canım istemişti ama fazla yiyemedim tatlı şeyler yiyemediğim için...
bugün de muradıma erdim ... :lepi: heralde 1,5 kg yemişimdir malum şeyden naniknanik:sm_cool:
ayyy bak sen karpuz dedin canım karpuz istedi şimdi ne olacek.senin kayınvalide banada getirmez mii acep:uhm::roflol:
çok acıkmışım meğer ...
evde de ekmek yok, çok yorgunum benimkini bekliycem mecbur.
Çubuk krakerle zeytin yedim birazcık-tatlicadiarzu-
Goncagüllerimmm merhabaa.s.
sabahtan sınavım vardı, sonra da benden proje bekleyen çatlak hocalarıma yakalandım-tatlicadiarzu-
anca geldim emmeee hoş geldim, olumsuz haber yok sevindim.
Karazeytin ne diye küsem nan ben sizle uğraşmayı sevdim eccük de ondan iliştim.
aynı durumdaymışız fıstıkımmbizim evde 2+1 ama benim salon oturma odası diye ayrı bir kavramım yok zaten bir odamız boş sayılırdı kısmet olursa bebişimizn odası orası olucak bu arada o meyveler burdada var 10-15 gündür
he ya, anasını satim çeşidi de yok öyle, halbukim yapsalar ya 8-10 çeşidini. klava:çubuk kraker endüstrisi hamileler sayesinde ayakta duruyomuş hamile kalınca bunu anladım :roflol:
çok acıkmışım meğer ...
evde de ekmek yok, çok yorgunum benimkini bekliycem mecbur.
Çubuk krakerle zeytin yedim birazcık-tatlicadiarzu-