- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
kızlar ben çıkıyorum
hazırlanacam şimdi
ben gelene kadar fazla kaynatmayın hee
öpüyorum hepinizi
nesli de uğramadı zaten küstü herhalde onuda öpüyorum
kızlar ben çıkıyorum
hazırlanacam şimdi
öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum
hazırlanacam şimdi
öpüyorum hepinizi
ben efede istemiştim ama ozman lar çok pahalı şeylerdi.. alamamıştım ... ama şuki fiyatlarını bilmiyorum gamyoncuiremsu
mavi nerde gerçekten yaa ???????? inş kötü bişey olmamıştır :Saruboceq:
ay nesi ne soluğu çıkıyo bende mraklandım kaç gundur en son salı gunu gelmişti foruma inşallah işleri yoğundur
kızlar bi de çatlaklar için suna dumankaya dan iki formül
ben almıştım bi kere çilek yağı miissss gibi kokuyo gerçi badem yağıyla karışıncca nasıl olur bilmiyorum ...bi de ben bazen ellerime limon sürerim pamuk gibi yapar...inş işe yarıyodur...
yaa ben geçenlerde kayısı yağı aldım kayısı kokmuyomeğer kayısı çekirdeği yağıymış... onu neyle karıştırsam güzel kokar acaba ?? var mı bu işlerden anlayanınız ??
u
unutma döver vallahi :mymeka::roflol::roflol:
valla inş öyledir... ama o işte olsa kesin girerdi...bence evde....:uhm:
ya bende bir defa o kayısı çekirdeği yağını almıştım aktardan aktarcı bana cildi yumuşattığını söylemişti ama neyle karıştırırsan güzel kokar bilemem gerçi kocam daha iyi blir kendisi kozmetikcide kaydirigubbakcemile3 bana çalışıyo resmen herif
kızlar çok imreniyorum size valla ne güzel ebk odasıydı halısıydı bakıyosunuz benim ev 2+1 çocuğuma oda yapamayacam maalesefzaten çok canım sıkkın kaçıp gidesim var burdaaann
ya bende bir defa o kayısı çekirdeği yağını almıştım aktardan aktarcı bana cildi yumuşattığını söylemişti ama neyle karıştırırsan güzel kokar bilemem gerçi kocam daha iyi blir kendisi kozmetikcide kaydirigubbakcemile3 bana çalışıyo resmen herif
ohhh ne güsel valla benim kocişte keşke kadın doğumcu olsaydı ama tek hastası ben olacam yoksam olmazzz:jeyyar::jeyyar:
kızlar çok imreniyorum size valla ne güzel ebk odasıydı halısıydı bakıyosunuz benim ev 2+1 çocuğuma oda yapamayacam maalesefzaten çok canım sıkkın kaçıp gidesim var burdaaann
amaan sorma ebisceee ben de dertliyim bu konuda ev 3+1 ama kiraa
2 yıl sonra evimize geçcez inş. şimdi bebek odalarından alsak zaten pahalıdır daa bi de taşınırken nolcek derdi varacep şimdi tam takım almadan 2 sene sabretsekmii
zaten kocam bu konularda hiç hevesli diil :a015: benim de hevesimi kırıyo onun ilgisizliği
zamana bırakıyorum nolcak bakalım