benim canım sıkılıyo ağlamak istiyorummmm :çok üzgünüm:kendimi çok yalnız hissediyorummm
dilmuh hoşgeldinn cnm
karakıızz duygulandım annelerden bahsedilince aklıma annemin beni burada bırakıp gittiği gün geldi ben burda ağlar o yol boyu ağlar ........ çok zor alıştım
ayy kıyamam :teselli:Şeniz
olsun be canım diyeceğim ama bilirm zor bi durum sen canını sıkma olur mua.s ay bizde bi alemiz kayınvalide konusu açılınca mesafe koymak lazım diyoruz.ama kendi ailemiz olunca yanıbaşımızda olsunlar istiyorz.eeeeeeeee insanın kendi ailesi gibi yok dimi
ayyy itek aynen öyle yaaa benim de kayınvalidem gelicek diye ödüm kopuyo ama annemi dört gözle bekliyorummm :asigim:
benim sat 28 ocak.10 haftalığım bende.inşallah kasım 4 görünüyo doğum.
ooohhh kocaman olmuş artık annesi :CüvCüv:
selamlar hamiş arkadaşlarım....şimdi doktordan geldim bebişim 8 haftalık olmuşherşeyi çok güzel dedi doktor kalp atışlarını da gördüm bu kez...progestan kullanıyordum bırak dedi doktor...:CüvCüv:
belinay gözün aydın canımm :lepi:
dilmuh henüz cinsiyet için erken tatlım ama ne biçi dr muş o öle 5 dakkada beşiktaş der gibi gönderde dövem onu ben bi klava: sen aklına takılan sorular soruyomusun cevap veriyomu sana
hahh bi dr.u dövmemiştin :roflol::roflol: karakızz valla huyun değişti dikkat et bak içerdeki bızdık canavar bişey olucak galiba delikafadulden
ayyyyyyyy bende kıs istiyorum ya bi oğlum var zaten ama ben kısları çok seviyorum hatta ismini bile ayarladım hatta ilk hamileliğimde de kıs olursa diye bulmuştum isim
yaa ben de isim düşünüyorum ama hiç bulamıyorumm...düşündüğümüz isimleri de yazalım mı kızlar fikir vermiş oluruz birbirimize :ecrin_bebek:
ya bende kız çocuklarını çok seviyorum herşeyin hayırlısı olsun tabi ama hani kızlar anneye daha bağlı ne bilim aralarındaki ilişki daha farklı oluyoya bakalım bizim bıdık ne olacak eğer kız olursa anası gibi kokoş bişi olacağı kesin :roflol: erkek olursa evde iki deliyle uğraşmak zorunda kalacağım garanti çünkü kocam erkek olursa kork bizden demeye başladı bile :roflol:
bence erkek çocuklar anneye daha düşkün oluyo...kızlar da babaya...ama anneyle kızın paylaşımı daha farklı oluyo tabi...özellikle de ilerleyen zamanlarda.......en çok da hamile olduklarındaaaa :asigim:::CüvCüv:
kısss ne diyon sen şifrelimi konuşuyonuz aranızda kaydirigubbakcemile ne kestanesi ne kebabı ne cevabı :mymeka: zopa geliyo heeeee klava:
bkz. yine birini dövmeye kalkmış lülülülülülü
kııııızzzz canım tavuk istedi nolcak şimdi :mymeka: :roflol:
ayyy alemsin nurhayat yaaa çok güldümmm :roflol: