Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın arkadaslar,ben dun gece cok dua ettım bebegımın cınsıyetını ruyada goreyım dıye net bısey gormedım ama ruyamda beyaz ve yesıl bebek elbıselerı gozumun onunnden gectı ve bırde tatlı yedım acaba bu bısey ıfade edermıkı bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.
slm kızlar geçmişi okuyamadım ama inş herşey yolundadırrr herkes içinnn...
bugün bende pazara çıkayım dedım yoruldum ama bi tane elbise ve bir tane de tunık aldım kızlar hemde cok ucuza.heyecanlandım alırken nedense...
ya kızlar bendede kabızlık problem olmaya başladı.zaten karnım akşamları çok şişiyo az yesemde...
bakalım atlatıcaz inşş bu ufacık sorunları...
herkes kendısıne ve bebişlerine ii baksın öpüldünüzzz annişlerrrra.s.
günaydın kızlar, şu bileklik bandı sabah bulantısına yarı yarıya etki etti diyebilirim,
öncelikle, uyandığımda baş ucumdaydı, yataktan kalkmadan önce taktım ama çok sıkışmıştım etki etmesini bekleyemedim
sonra aç karnına bir bardak su içtim, biraz bulandı midem, daha sonra güzel bir kahvaltı yaptım, yine bulantı vardı biraz ama çıkartmadım. Zaten en yoğun geçen sabah bulantılarıydı, hafifletmesi bile yetti. Özetle ben memnunum şimdilikyerimseniben
kızlar gunaydın
tam 2 saattir 1 dılım tostu yıyemedım
sankı mıdem gursagım kaynıyo gibi
ne yapmam lazımmm
offf benımkı çok ağır geçiyooo
destna ben de bakmıştım o verdiğin linke, kız çıkıyordu, eşim ve ben de kız istiyoruz, hayırlısı neyse o olsun da.. bakalım tutacak mı o tahminlerŞeniz
Lütfen birileri burada olsun çoooook moralim bozuk korkuyorum
Lütfen birileri burada olsun çoooook moralim bozuk korkuyorum
ya kızlar dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın rüyamda wc ye gidiyorum kan geliyor kızmızı kırmızı tuv.kağıdıyla siliyorum gene geliyor annemle eşimde başımda bekliyor ben çok sakinim devam ederse drumu ararım diyorum ama bende hiç panik yok tabi sabah uyanır uyanmaz gittim baklım allaha şükür kanama falan yoktu ama baya korktum
İkili test için kan değeri sonuclarımı aldım down sendromu riski 1:339 diyor
Bu ne simdi??????? Yani benim durumumdaki her 339 kadından birinde down sendromu oluyormuş ama bu simdi nasıl bir oran yüksek degilmiki????
İkili test için kan değeri sonuclarımı aldım down sendromu riski 1:339 diyor
Bu ne simdi??????? Yani benim durumumdaki her 339 kadından birinde down sendromu oluyormuş ama bu simdi nasıl bir oran yüksek degilmiki????