2009 Kasm Anneleri

ya haklısınız işte insan tedirgin oluyor yahu hala uykum açılmadı benim birazdan yemege inecem zatii kimselerde kalmamış..
 
ya haklısınız işte insan tedirgin oluyor yahu hala uykum açılmadı benim birazdan yemege inecem zatii kimselerde kalmamış..

al benden de o kadar canım dehşet uykum var yemek yemeğe çalıştım biraz fazla canım istemedi
 

canlar nasılsınız bakem bebişler nasıl?????????ya canım kafana takma bende de oldu 2 gün falan.dr.gittim önemli birşey değil dedi.içim rahatladı walla.walla konu bebişler olunca çok evhamlı oluyorz.ilk ayların sıkıntısı başka son ayların ki başka.hayırlısıyla bebişlerimize kavuşurz inşş:Saruboceq:
 
herkes ne kadar obur yaaaaaa
ye ye bitiremediniz herhalde kıslarrrrr
mavi deniz geçmiş olsun canım ama koyu kahverengi de sorun olmuyormuş ben de de olmuştu geçti sonra ama açık kırmızı yapma sakın ha yoksa gelirklava:
karakızz ne öle kocişi bırakma duygu sömürüsü yap kız biraz :çok üzgünüm:
ben evlendiğim de 15 ay yanlız kaldım bilirim bu duyguyu canım
olsun be bebişimiz doğsun artık yanlız olmayacaz oleyy:dance:
herkese selam herkezi ve bebişleri öpüyorumŞeniz
 
bu arada kartanesi canım geçmiş olsun aman kendine dikkat et ilaçta kullanamazsın ama yinede mide bulantın tek üşütmeden olsn.kıs yoksa nazar mı değdirdin kendine:1shok:
 


ya yediğimiz iki lokmaaaa cokacimcoook ama yaaaa
kıs karazeytin sendemi yanlış anladın benim kocişkom yanımda seyahate çıkmıyo :roflol:
şimdi açıklıyorum seyahete çıkan ebiscenin kocası rizede yalnız kalanda itek yokya başkasımıydı yok yok itek rizede yalnız kaldı herkes düğüne gitti allam beynim sulandı yaaa kafamçokkarıştı


 
Bayanlar ben geldim, bugün hani ikili testim vardı ya hiçbirsey olmadı kan tahlil sonucunu cumartesi alacakmısım, dr la konustum oda tahlil sonucunu alınca bana gelin dedi. Yani hersi toptan cumartesiye kaldı. Simdi 3 gün daha stres
 



selam canım tahlili yaptırdınmı yani e peki ense kalınlığı ölçüldümü soru üstüne soru napim merak ediyorum nası oldu nası geçti bu arada sen nasılsın bakalım :1hug:
 
itekkk yau seninkilermi istanbula düğüne gittiydi rizede senmi yanlız kaldın ay vallahi kafam karıştı he kafamçokkarıştı[/QUOTE]

yok canım ya ben ankaradayım yalnızda değilim oğluşumla oynuyorz.kaydirigubbakcemile2 ahhhhhh canım valla bu hamilelik ne hale getirdi bizi beynimiz sulandu:uhm:
 

oh atlatmışsn canım ya sonuçlarda güsel çıkar inş.eeeeeee sen nasılsn,bebiş nasıl:teytey:
 
Offff biraz kızgınım aslında çünkü bildiğim kadarıyla doğru sonucun alınabilmesi için kan tahlili ile ense kalınlığı ölçümünün aynı gün yapılması gerekiyordu. Ama benim sorumluluk sahibi bilinçli doktorum, yok önemli degil siz cumartesi kan tahlili sonucunu alınca gelin bana dedi.
Eşimle bööle kalıverdik telefonda madem sonuç saglıklı olmayacak biz bu testi niye yaptırıyoruz diye ama burada daha iyisini yapamadığımızdan kaderimize razı olduk ve verdim kanımı. Şimdi sonucları cts sabah alıp öğlen dr a gitcez, ama benim olağanüstü dr umun nasıl bir ense kalınlığı ölçümü yapacagı konusundada şüphelerim var. Çünkü o işlem dr'un becerisiyle 1 e 1 ilgiliymiş. Ve benimkide normalde hiç ikili test yapmıyor ne kadar uzman olabilirki???
Anlayacagın biz burada sadece kendimizi kandırıyoruz...
 
Sonuç olarak size ayrıntılı; ikili test nasıl yapılır? bebiş nasıl görülür? sonuç nasıl alınır? cevaplarını ancak cumartesi verebilecegim:)
 

sıkma canını canım yaaa.ah bu dr.varya kendi işlerine geleni yapıyorlarklava:dediğin gibi dr. çok önemli bu konularda.neyse sen sıkma canını herşey gönlünce olur inşklava:
 
Ben şimdi çıkmak durumundayım kendinizede bebişlerede iyi bakın:)

tamam canım ama kendini üzme o dr da ben varya klava: ahhh neyse

itekkk yau seninkilermi istanbula düğüne gittiydi rizede senmi yanlız kaldın ay vallahi kafam karıştı he kafamçokkarıştı

yok canım ya ben ankaradayım yalnızda değilim oğluşumla oynuyorz.kaydirigubbakcemile2 ahhhhhh canım valla bu hamilelik ne hale getirdi bizi beynimiz sulandu:uhm:[/QUOTE]



:roflol: yok yok bu hamilelik bizi gerçekten ambele gibi yaptı şu halimize bak ya kim ne dedi birbirine karıtırdık hepsi bu kartanesinin yüzünden kaydirigubbakcemile gelsin sorcam hesabını kıs çıbık çık ortaya diyom sana kartanesiiiii :mymeka:
 
karakız ya valla karıştı herhalde yazılar .alıntı yapılırken yanlış anlaşıldı herhaşlde
hani iş için sürekli eşi seyahate çıkan vardı ya hatta 4-5 gün şimdide olmayacmış kimdi ya allah allah
kafa gitti mi ben de anlayamadım.hepimizde uçmuş olamayız herhalde
kim olursa olsun kıslar kocişlerimizde bizimle birlikte 9 ay 10 gün çekecekler artık.kolay değil tek başına çoçuk yapmak öğle değilmi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…