2009 Kasm Anneleri



kıs mavi doğrumu diyosun zorlamayayım o zaman kocişkomu-tatlicadiarzu-
ayy ne güzel alışverişemi gidecen sende ya bende istiyorum bişiler almak ama daha göbeğim çok çıkmadıııı:çok üzgünüm:
 
 
Mazbutcum gözünaydın. Allah tamamına erdirsin insallah...

Esterya Allah seninde gönlüne göre versin, 1 kız 1 erkek insallah:)
 

mazbutt canım gözün aydın süper bir haber kıs nasıl sabrettin gözün çıkmasın emi ben kan sonucumdan hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez hemen ailelere haber vermiştim gerçi bende pek sabırsız davranmışım:roflol: allah sağlıklı hamilelik nasip etsin canımm
 
Hepinize iyi günler okuduklarımdan sonra anca toparlıyorum kendimi isyan etmiyorum yine!

ınşallah bundan sonra bu sayfalara güzel haberler yazmak nasip olur herkeze iyi haberle sağlıkla mutlulukla Allahım korusun hepimizi :Saruboceq:

Dün gece azıcık zor geçti mide ağrımdan.Ya kızlar uyku tutmuyor sanki adetmiş gibi 11,30 yatıyorum gecenin yarısı kalkıyorum uyumak için ağlıyorum resmen yok böyle birşey herşey tepemde sağa dön sola dön nedir bu yok yok gram uyku yok haddiii sabaha karşı uyuyorum zorla kalkıyorumm bu seferde bugün midem ağzımda yine dün yediğimden olsa gerek ağır geliyor ilk kez değişik birşey yedim olmadı olmadı :çok üzgünüm:
 

bilmiyorum canım fiyatları ben de yeni çıkıcam ama nette baktım bazı markalar baya pahalıydı
ben de düşünmüyodum ama zaten 3 aya girdik biz heralde 2 ay 1 hafta olduk sığamıyom hiçbişeyeee kafamçokkarıştı
 


günaydın nazlıcım valla bu sabah bende öyleyim gece sağa dön sola dön uyku tutmadı zaten sabaha karsıda uynadım dahada gözüme uyku girmedi :çok üzgünüm:
 

canım ben ulustayım
burdan hiç alışveriş yapmam normalde de bi bakayım dedim
yaa o gebelik pantolonlarının beli lastikli oluyo netten bakmıştım 3 aydan 9 aya kadar giyebiliyosun karın büyüdükçe lastik te esniyo likralı bişey yani ben başka bişey almayı düşünmüyom yani aldığımı sonuna kadar giyebileyim istiyom
izgiyi netten gördüm kızılayda baya bi mağaza vardı güzel markalar satan ama yerlerini bilmiyoom
 
günaydın nazlıcım valla bu sabah bende öyleyim gece sağa dön sola dön uyku tutmadı zaten sabaha karsıda uynadım dahada gözüme uyku girmedi :çok üzgünüm:

Neden öyle oluyor canım yaa sanki böyle sıkıntıyla kalkıyorum ama oda filan üstüme üstüme geliyor şimdi öyler melunn melun bakıyorum yeminlebenneyaptımki
 
uyuyamayanlar bende sizdenim gece uykum hiç yok
kız yatırır oğlan kaldırırmış kocakarı lafı gerçii bu ara bunlara taktım bende ya biri beni durdursunnn:)))
 
nazlıcım geçmiş olsun ...mart sende fazla üzülme lütfen her ne kadar cvp vermesende bana o kadar yazdım ayol aşkolsun..sen çok pahalı ise dokunma anacım biz göndeririz istersen..çok pahalı degildir ama gebe kıyafetleri satılan yerlerde pantalonlar 8o tl den başlıyor bildigim kadarıyla...işte biizm bua ralar daha çok beli lastikli pantalon bulmamaız lazım.. bu arada geçen gezdigimde oxxo diye bi magaza var biliyorsunuz kesimleri bol biraz normalde çok bol kesim pantalon giyemem ama bir oanatlon buldum kesimi hoş guruyordu denedim m olanı beli kumaş kısmı düşük bel gibi ama üstünde lastigi var neredeyse gebe pantalonu gibi çünkü nerden baksanız 1 karış kadar lastıgı uzun bayagı gebe pantalonuna benziyor ama ben L olanı bulamadım m oldu ama malum bizde şişecez o yüzden geri bıraktım l sini de henüz bulamadım isterseniz oraya da bakabilirsiniz..ama fiyatıda 49 flandı...onu uzun zman giyeceginize inanıyorum..
 
Neden öyle oluyor canım yaa sanki böyle sıkıntıyla kalkıyorum ama oda filan üstüme üstüme geliyor şimdi öyler melunn melun bakıyorum yeminlebenneyaptımki

canım havalarında etkisi var sanırım baksana bir açıyo bir kapıyo şöle güneş yüzünü doya doya bir göztermediki bizde neşe ve huzur dolalım :1hug:
 
nazlı uykusuzluk degilde sabaha karşı bende çok uyanıyorum bir rahatsızlık huzursuzluk oluyor bendede..kartanesi anladım var cnm ya öyle pantalonlar hatta bana görümcem verdi bir tane öyle siyah kumaş kapri ama çok kısa degil..beli likralı bir kumaş öyle lastik gibi degil kenar kısmında ip gibi bir şeyi var orada dügme ilikleri var bayagı karının büyüklügüne göre onu ayarlıyorsun görümcem bayagı giymişti çokta rahat demişti malum bir de kumaş olunca bizimde gebeligimizn büyük kısmı yaa denk gelecek daha iyi olur o tür şeyler ..
 
offyaaa site açılmadı hiç hep hata verdi kısaca şu notlar hoşuma gitti size hemen aktarayım


Hamilelikte 40 Hafta Boyunca Sizi Neler Bekliyor ?

Hamilelik dönemi, aynı zamanda kaygı dönemi… Aklınızda pek çok soru işareti oluşabilir. Bu 40 haftalık süreci daha rahat ve huzurlu geçirebilmeniz için, size aşama aşama bilgi veren bir rehber hazırladık.
Gebelikte 0-7 Hafta

* Eğer düzenli olarak gittiğiniz bir doktorunuz yoksa, hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren, güvenebileceğiniz bir doktor bulmalı ve ilk muayenezi olmalısınız.
* Doktorunuz size folik asit tavsiyesi önerdiyse, bilmenizde fayda var: günlük önerilen doz 0.4 miligramdır ve bunun tümünü tek bir dozda almalısınız.
* Cinsel yaşamınızı normal şekilde sürdürebilirsiniz. Fakat kanama, ağrı, düşük, erken doğum, enfeksiyon gibi riskli durumlarda, cinsel yaşamınıza kısıtlama getirmeniz gerekebilir.

Gebelikte 8-11 Hafta

* Hormonlarınızın etkisiyle bu haftalarda çeşitli cilt problemleri yaşayabilirsiniz.
* Artık ultrasonda bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.
* Göğüslerinizde dolgunluk ve hassasiyet artabilir. Göğüslerinizi alttan destekleyen bir sutyen kullanmanızda fayda var.
* Mide yanması sorunu yaşayabilirsiniz.
* Saçlarınız ve tırnaklarınız çok daha hızlı uzayacaktır.
* 11-14 üncü haftalar arasında ” ikili test ” yapılır ve bebeğin ense kalınlığı ölçülerek down sendromu riskine bakılır.

Gebelikte 12-19 Hafta

* Bu dönemde burun kanaması, tansiyon düşüklüğü, kasık ağrıları görülebilir.
* 14 üncü haftadan sonra ikinci trimester döneme giriyorsunuz. Bu dönem gebelikte en rahat edeceğiniz dönemdir. Bulantılarınız kalmaz.
* Bebeğin cinsiyeti artık görülebilir.
* üçlü test yapılır.

Gebelikte 20-23 Hafta

* Bu haftalarda Renkli Doppler Ultrasonografi yapılır.
* Renkli Doppler Ultrasonografi : damar içindeki değişiklikleri rakamsal, görsel ve işitsel olarak inceleyebilmeyi sağlayan bir teknolojidir.

Gebelikte 24-28 Hafta

* Hamileliğinizde görülen şeker hastalığı için, doktorunuz sizden şeker yükleme testi yapılmasını önerebilir.
* Bacak krampları, rahimde ani kasılmalar, basur, varisler, bacaklarda şişlik, kaşıntılı cilt çatlakları, bel ağrıları, ayağınızdaki şişmeler, mide yanması ve hazımsızlık yaşayabilirsiniz.
* Nefes alma problemi de ortaya çıkabilir. Başınızın altına yüksek bir yastık koyarak uyamayı deneyin.

Gebelikte 29-31 Hafta

* Bacaklarınızda kasılmalar ve kramplar hissedersiniz, doktorunuza danışarak magnezyum takviyesi alabilirsiniz.
* Bu dönemde çok sık rüya gördüğünüzü farkedeceksiniz.
* Ellerinizde de ödem oluşabilir.

Gebelikte 32-33 Hafta

* Çalışıyorsanız, 32. haftanın sonunda yasal doğum iznine ayrılma hakkına kavuşuyorsunuz. Doktorunuzun onayıyla, 37 inci haftaya kadar çalışabilir ve bu süreyi doğum sonrası izninize ekleyebilirsiniz.

Gebelikte 34-36 Hafta

* Braxton-Hicks adı verilen ve sizi doğuma hazırlayan kasılmalar sıklaşabilir. Kısa sürerler ve düzensizdirler.
* Bebeğinizin hareket etmesi sağlıklı olduğunun göstergesidir.
* 36 ncı haftadan itibaren muayeneye her hafta gitmelisiniz.

Gebelikte 37-40 Hafta

* Doktorunuz doğuma engel bir ” çatı ” darlığını tespit için muayene yapar.
* Doğum sancıları her an başlayabileceğinden, nasıl bir sancı olduğunu bilmelisiniz. Doğum başladığında, kasılmalar düzenli aralıklarla oluşur. 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her kasılma yaklaşık 50 saniye sürer.
 

evt haklısın.ben de oxxo giyinirim ama kalıpları büyük olduğu için bedeninden bir küçük olanı alman gerekiyor.hatta xs pantolan bulmak bile kolay orda.ben de o pantolonlardan çok önce denemiştim ama zayıf olduğum için olmamıştı bana .şimdi hamişiz ya ilerde giyilebilir bir kıyafet bence süper.renkleri de mevcut.sadece oxxo ürünlerini çok düşük ısıda ters çevirerek yıkamaınızı öneririm.özelliği öle sonradan rengi biraz soluklaşabiliyor
benim öle 2 pantolonum var ve hala giyiyorum belden de düşük desene hamişkende kullanacam onları:teytey:
 
merhabalar kızlar....ne kadar hızlısınız valla ben okumaya yetısemıyorum sız yazmaya doyamıyorsunuz ama burası cok keyifli yaaa.uykusuzluk problemı bendede var sağa sola donmekten heryerım agrıyo sabah kalkınca,sanırım hormonlardan kaynaklanıyor bu uykusuzluk huzursuzluk hali...emınde değilim tabi fıkır benımkı:)benım bır cogunuza oranla kucuk daha bebişim ama karnım buyuk sanırım bu gaz gıbı bısey bukadar kısa zamanda göbüş olucağını sanmıyorum.taytlar,ekbiseler ve eşofman altı kurtarıcım sımdılık.henuz elbıse almayı dusunmuyorum.bide sizin su baskılı şirin t-shört olayınızı varya bence kendımız bu tshörtlerden yapabılırız.duz beyazını alıp uzerıne değişik baskılar boyalar....hem eglencelı olur hemde güzel nedersınız?????calısan arkadaslarıma kolaylar gelsın benım gıbı ev kuslarınada bol tv li birgün dilerım...gorusuruzzzzzzzzz
 

evet cnm öyle ama ben biraz kilo aldım bebkten önce pkodan dolayı o yüzden m giydim oldu hatta ordaki görevli ban a açar biraz dedi iyi açarda ben böyle kalmayacamki şimdi rahat olmalı ki bana sonra açarsa açar biraz..cnm düşük bel dedim ama kumaş bitim yeri yani kemer kısmı düşük ama üstüne neredeyse bir karış lastik var ..yani dşük bel pantalon degil sadece öyle görünüyor valla siyahını bulursam hemen alacam da yok bulamadım..
 
Selam kasım anneleri...Allah tamamına erdirir dilerim..

Bende iki kayıptan sonra (1 dış gebelik 1 gebelik bozulması) dün tekrar hamile olduğumu öğrendim.

Bhcg 488 çıktı tam adet günümde baktırdım yani henüz günüm geçmeden.Randevum bu akşam keseyi görürüm diye umuyorum.

ınşallah bu kez herkesin ve benim herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.

Burda sizlerle sohbet etmekten zevk alıcağıma eminim

Herkese sevgilerkaydirigubbakcemile5
 

evt ya onlardan da denemiştim zamanında dediğin gibi 1 karış lastik var ama biraz kalındı sanırım.daha çok koyu lacivert gri ve kahverengi oluyor renkleri.ama ben koyu maviye benzer rengi denemiştim.ben de 1 ay sonra ondan tekrar deneyecem.ben de lastikli hamile pantolonu almak istemiyorum.hem daha sonrada giyebiliriz.onun dışında tayt üstüne uzun tunikler giymeyi düşünüyorum.bu yazda öle kıyafetler heryerde var.zorluk çekmeyecez sanırım.bi de renkli renki cıvıl cıvıl heryer ama en pahalı dönemleri şöle 1 ay daha geçsin öle almaya başlarız bi de göbüş çıkmayada başlar hemen giyerizhihoyyyt
 


hoşgeldin canım aramıza.umudunu yitirme canım.şu nada tam kaç haftalıksın.umarım keseni de sonra kalp atışlarını da görürsün.zamanı geldiğinde de hepimiz bebişlerimizi kollarımıza alabiliriz.:dance:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…