2009 Kasm Anneleri

Herkeslere günaydııııın daha gecmişleri okuyamadım, bakalım bir göz atalım dün neler olmuş:)
 
mavi deniz, canım az kaldı şu iki haftayı da atlat, azalacaktır "hatta bıçak gibi kesilebilir de":1hug:
 
bu arada suda doğum, eşin de doğuma girebilmesi vs konularını araştırıyorum. ılk çocukta duda doğumu önermiyorlarmış. Bu hayal daha başından suya düştülaelaelaelaelae
eşin refakati mevzusuna gelince, kızlar gözünüz kulağınız açık olsun, ıstanbul - özellikle de Anadolu yakasında buna izin veren yerleri paylaşın olur mua.s
 

canım günaydın bugün daha iyi olmana sevindim kendine dikkat et emi
kaydirigubbakcemile5:1hug:yormayalım kendimizi kızlar .
 



Kıs nesli bende eşimin doğuma girmesini çok istiyorum sezeryan olacağım ben sağlık problemimden dolayı ama yinede eşim yanımda olsun elimden tutsun istiyorum ben anadolu yakasında kartal umut hastanesine gidiyorum ayy acaba alırlarmıki eşimide banane bende ağlarım almazlarsa -tatlicadiarzu-


mart günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım
 
valla kuzum şimdiden araştırıp sağlama almak gerek, yani olmazsa evde doğururum bana ne-tatlicadiarzu-

ben de Kartal'daydım, evlenince 5 senemiz orda geçti:1rolleyes: ne günlerdi !!

şimdilik devlete gidiyorum, eşimin de girebileceği bi yer bulmadan özellerin kapısına gitmiycem a.s
 
Karakızz ve bütün çalışan bayanlar hepinize Allah elbette yardım etsin çok zor olduğuna eminim ama birde ben size söyle anlatayım: Ben hayatı boyunca calışmış ve şansa tam hamilelik döneminde ücretsiz izinde bulunan biriyim. Bana inanınki calısıyor olmayı tercih ederdim. Sabahın köründe uyanıyorsunuz çünkü bünyeniz yıllarca buna alışmış, bütün gün yapacak hiçbirşey bulamıyorsunuz. (Dısarı cıkamıyorum çünkü bu ülkede tek başıma cıkmam mümkün değil, arkadasım yok sayılır ve akrabam yok) Kendi evim ve eşyalarım olmayan bir evde yaşıyorum, bırakın temizlik yapmayı benim olmayan koltuklara dokunmak bile istemiyorum. Tabii bunlar benim ekstrem durumlarım. Bütün gün seda sayan, esra ceyhan izleyip, esra ceyhandaki insanlar için ağlıyorum. Konusacak, paylasacak kimsem yok. Bebeğim için hiç alışveriş yapamayacagım. Bebeğimin bırakın bir odası, muhtemelen bir yatagı bile olmayacak, bazen diyorum ki çocukta nasılsa benim gibi seferi olacak koyarım bir bavulun içinde uyur orada. Bebişimin -9 aylıktan +1 yaşına kadar doğru düzgün hiçbirseyi oyuncagı bile olmayacak. Dün gece kadınlar kulubünde hastane cantaları bölümünü okuyup ağladım. Çünkü benim hastane cantası hazırlayacak zamanım olmayacak, büyük ihtimalle eşim yanımda olmayacak....
Bütün bunların yanısıra su an çalısıyor olmayı, bir ise yaramayı, bir bütünün parçası olmayı, her sabah karga kahvaltısını etmeden uyanıp gecenin bir koru dönmeyi. 1 saatlik öğlen arasında bile olsa arkadaslarımla birseyleri paylaşmayı. Sonra kendi evime, eşyalarıma yorgun argın dönüp, kendi yatagıma uzanmayı isterdim. Günleri ve dakikaları yapacak baska hiçbirsey olmadığı için saymamayı, interneti acıp acıp bebek hakkında birseyler okuyup psikopata bağlamamayı ve bu arada sürekli kilo almamayı isterdim. ınanın bana kızlar su an çalışıyor olmayı çok ama çok isterdim.
 
mart09, canım benim yarı açık cezaevinden mektup almış gibi oldum. Hikayen biraz enteresan olsa gerek. Doğrudan sorayım "BACIM NE İŞİN VAR ORALARDA" ??:1shok:
 



evde doğur hem kocanda yanında olur :roflol:
kıs ben yıllarca kartalda yaşadım tüm çocukluğum gençliğim orda gecti ne yıllardı gercekten heleki okul yıllarım kartal lisesi var bilirsin belki ordan mezun oldum ben.
ya şu hastaneyi ben bugun bir ara arayıp sorayım en iyisi ama ne desemki ben doğuma gelecem kocamıda alırsanız doğuma sizin hastanede yaparım yoksa yapmammı desem:roflol: ne cevap verirler acaba :roflol:
 
marta senin durumun özel gibi geldi bana hemen hmen çogumuzun durumu böyle degil yani çalışan bayanlar evde olsa idi senin duydugun sıkıntıyı çok fazla duymayacakladı evet sıkılabilirdik evde ama öylede anlattıgın bir durum söz konusu olacagını sanmıyorum..herkesin hayatında farklı kareler var..benimde bir iki arkadaşım var ama onlar çalışıyor kim ilede sık görüşemiyorum yani ben evde oturukende öyleydi ama bir şekilde zamn geçiriyordum yani öylede sıkıntıdan patlamak üzere oldugum dönemi hatırlamıyorum..evim eşyalarım bana ait degil demişsin nerede nasıl yaşıyorsun neden dogum çatası hazırlayamayacaksın durumun nedir valla pat diye anlattın bende kalakaldım..yani ebnim ailemde yokyanımda olsa tabii ki daha iyi olurdu ama bazı durumlarımız aynı degil..biraz daha açsa idin keşke..

neslicim inş dedigin gibi 2 hafta sonra bıçak gibi kesilse şu sıkıntılar hani yavaş yavaş keyfini çıkarmaya başlasak gebeligin..
 
Bende kısaca söyleyeyim: Eşimin işi vardı geldik:) 3 yıl burada eşim henüz 8 ay gecti bende şu an ücretsiz izindeyim, hayırlısıyla doğum izni bitene kadar burada olacagım yani yaklasık 16 ay daha (ücretsiz izin+doğum izni) arada 1-2 ay calısacagım sadece. Sonrasında eşim burada kalacak ben annemin evine döneceğim:)
 
valla bende büyük ihtimalle allah izin verirse sezeryan düşünüorum gittigim hastanede öyle eşim girebilirmi doguma bilmem ama görmesin ya o halde beni..
 
mart o9 canım ama hepimiz zaman zaman karamsarlık yaşıyoruz bende evdeyim daha önceleri engelli çocuklara ebru sanatını öğretiyodum kasımda sergi yaptık bende evdeyim ama nerde yaşıyosun orası neresi seninle ilgili okadar şey geçtiki gözümün önünden ne kadar değişik bi yer bile olsa bebeğinin ufak bir yatağı olur benim evim çinlillerin japonların oturduğu evler kadar küçük ama sığacak bi yatak bulurum hiç bişey olmasa koynumda yatırrım sende şükret bak içinde kalbi atan bi bebeişin var:))
 
mart canımmm nesilininde dediği gerçekten yarı açık cezaevinden mektup almış gbiyim ya nerdesin sen neden orda yaşamak zorundasın off ya bak şimid ne kadar çok üzüldüm kıyamam sana ya şimdi inan pişman oldum yazdıklarıma çalışıyor olmaktan hiçbir zaman gocunmadım aksine çalışıyor olmak ve hersabah işe geldiğim için allaha hergün şükrediyorum çünkü şuan içnde bulunduğumuz kriz ortamı malum sadece arada böyle geliyolar o kadar ben liseyi bititr bitirmez işe başladım yıllardırda çalışırım çalıştığım ve çalışabildiğim için mutluyum çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilmek için çalışmayı sürdüreceğim.ama senin durumunu okuduktan sonra çok üzüldüm canım neden böyle bir ortamda yaşamak zorunda olduğunu sorsam çok şeymi sormuş olurum
 
mavi kıs ben isterim kocamın doğuma girmesini çokmu gaddarım ne-tatlicadiarzu-
 
cnm dedigin gibi senin durumun farklı gerçekten yani evde oturup oturmamkla buralardaki kimselerle kıyaslama lütfen daha mutsuz olursun..yani sende ailene yakın yerde ne bileyim daha önce yaşadıgın yer nersei ise türkiyede orada olsa idin evde oldugun zman şuan ki kadar sıkılacagını hiç sanmıyorum benim sana dmek istedigim buydu...yani eşinin izin alıpta arada gitme sansı yokmu türkiyeye hani sen gittiginde türkiyeye neden dogumunda eşin yanında olmayacak sen orda iken olmayacak mı dogumun..hayırlısı olsun..cnm yanlış anlamazsan özel birşey soracam peki duurmun çok kaırşık oldugunu anlattın yani hiç kimsenin belkide yaşamak sitemeyecegi bir durum sen oaraya giderkende böyle olacagını biliyordun sanırım peki neden hemen bebek yapmak istediniz yani biraz daha zamn geçse diye bekleseydiniz daha iyi olmazmıydı...yani normaldedemi sen türkiyeye dönecektin bebk olmasa bile?
 
Ben eşimin eş durumundan ki kendisi devlette çalışıyor, buraya tayini çıktı. Ve biz üç yıl için dünyanın en güzel ülkesi!!!:)))))))) ürdündeyiz:))))))))
 
anaaam nolmuş burayaa ortam baya hüzünlenmiş
mart naptın kız sen çıbık kamuoyu açıklama bekliyoo :jeyyar:
bence de her durumda çalışlmayı yeğliyorum
hatta izne ayrılmak zorunda kalcaam için üzülüyorum çünkü çok şey kaçırıcam
hele sonra noolcak bebişe kim bakcak hiç bilmiyoom düşünmek de istemiyom yaaa ooooff :benneyaptımki:
 
Son düzenleme:
Ben eşimin eş durumundan ki kendisi devlette çalışıyor, buraya tayini çıktı. Ve biz üç yıl için dünyanın en güzel ülkesi!!!:)))))))) ürdündeyiz:))))))))

e peki sen dönecem dedin o zaman bebiş babasız mı büyüyecek :sm_confused:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…