2009 Kasm Anneleri




Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbima.s.:1hug:
Beratefe cnm yaa Allah Hepimizin gönlüne göre versin inşallahHepinizin yazdıklarını sırayla okudum kocaman kocaman öpüyorum sizleri..Şeniz
 
 
 
 
Kızlar selam .ben birazdan doktora gidiyorum :) inşallah hayırlı haberlerle gelirim hoşçakalıııııınnn..
 
 
 
ınşallah canım aman Allah nazarlardan sakın böylede sonuna kadar gitmeyi nasip etsin sanaAzıcık yazılanları geç görürsem kusura bakma olurmu şimdi biryandan işlerime başlıyorum sayfa açık ara ara döner döner bakarım:1hug:
 
nazlı cım amiin diyorum 3 ayda biticek demişsin ya :) cidden korkmaya başladım bi 9 ay böyle sürerse diye. ben su bile içemiyorum açım ama hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantım var bide bulantısı olmayan arkadaşlar olsa diyorlar sakın ha şükredin valla. hiç hoş bişey değil ama olsun unada şükür dimi sonu güzel olucak inşallah.
 

Olacak canım olacak çok çok nadir durumlarda uzun sürüyor derler nasipse 3 ayda bitireceğiz kaldı 3 hafta sıkalım dişimizi..Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum bunada çok şükür sonuda inan öyle güzelki herşeye herşeye değer :1hug:
 
saolasın Nazlı cım moral buldum şimdi. bu 3 ayda beslenmeye dikkat edememenin okadar olumsuz bi getirisi olmazmış ona şükrediyorum şahsen süt yoğurt hiç bişey yiyemiyorum hatta düşünemiyorum bile. 3 aydan sonrası önemliymiş bebek için inşallah öyle olur . tedirginlikler oluyor birde yok sağlıklı beslenemiyorum bebeğime bişey olurmu şu şöylemi bu böylemi derken bunalım moduna giriyor insan. birde dolaşırken nette okuduğum olumsuz daha doğru talihsiz şeyler çok etkiliyor beni etkisinden kurtulamıyorum hem üzülüyorum yaşayanlar için hemde aklıma geliyor sürekli. duygusal yoğunluk olsa gerek. güzel düşünelim güzel olsun herşey inşallah..
 
Tabiki canım güzel düşünelim biz hep iyişeyler başımıza gelsin.Hiç birşey yiyemeyenlerin genelde o an depoda olanın bile bebeğe yettiğini biliyorum ara ara su içmeye özen göstermek gerekiyor folic plus alımı önemli yediğin azıcıktaolsa emin ol ona yaracak annesi ama dediğin gibi 3 ay sonrası biraz daha artıyor hatta sonra engelliyemiyorsun yemek yeme duygunu:)Olsun varsın canım veririz kilolarıda herşeyide yeterki sağlıkla gelsin bebişlerimiz a.s. a.s. Azıcık mutfaktayım a.s. a.s.
 
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün...
karakız ve nurhayatk doktora gidecektı sanırım.inş güzel haberler getirirler bize.
benım daha mıde bulantım olmadı sadece 2 gecedir hafif oluyor ama ben buarada bol bol süt yoğurt ve meyve yiyorum...
buarada eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı?
kızlar 12 haftayı doldurunca 3 ay bitiyo demı,tam hesaplayamıyorum.doktora soracağım.yemek yapmak haricinde hiçbir iş yapamıyorum...doktor yapma dedi 3 ay.daha önce düşük yaşamıştım.artık haftaya kadın cağırcam.
 

canım ben de istanbuldayım ama anadolu yakasındayım kısmet bana uzak ama olsun sen zaten verdiğin bu bilgilerle bile bize yardımcı oluyorsun canım.çoğu konuda seni uyarmış zaten bizler de bunlara dikkat etmemiz lazım tabi.öğün konusunda da doğru demiş az yiyelim ama sık yiyelim cokacimcoookböle daha iyi olur sanırım.
canım sana benimde tavsiyem kesinlikle kendini yorma bırak işler bir şekilde yapılır.
ikiz beklemek özveri ister.yer silme bir yerlere uzanma uzanarak bir şey almak bile tehlikeliymiş canım.doktorunda zaten gerekli açıklamaları yapmış sana.umarım sağlıklı bir hamileleik geçiririz de zamanı geldiğinde bebişlerimizi kucağımıza alırız canım.
sağlıcakla kal öptüm Şeniz
 

Hoşgeldin canım bugün yoğun bir gün iş güç bitmek bilmiyor amaaa oğluşum yardım ediyorhihoyyyt

Evet cnm 12 hafta doldumu 3 ay bitmiş oluyor ..Yapma canım benim dinlen lütfen bol bol Allaha emanetsin hiççççç hiçç birşey şuan için diyelim sizden kıymetli değil herşey olduğu yere kadar napalımSonra yine iş başa düşüyor zaten üstelik 2 katı işle olsun varsın herşeye değer:1hug:

Kan uyuşmazlığı yok canım bizde bir bilgimde yok çok üzgünüm..Umarım bir sorun yoktur cnm bu konuda aman Allah korusun seni ve tatlı bebişini
 
selam kızlaaarrrr.......:CüvCüv: nasılsınız bakalım ???
dr. a gidenlerden daha haber yok galiba inş hayırlı haberlerlerle gelirler :Saruboceq:
ben bugün iyi diilim yine...zar zor bişeyler yiyim dedim daha beter midem bulandı :sm_confused:
su içemediğim için daha folic plus ı bile içemedim senağlama
ooooffffffffffffff senağlama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…