2009 Kasm Anneleri

nazlıcım senin canın ne istiyor ben anlamadım kii.................:uhm:

ben çok iyi anladım valla.... oooff offf çeken bilir cokacimcoook

benimde canım hep acı ekşi şeyler istiuor.. bir şey daha var istedğim ama burada soylemem siiznde aklınıza düşürmeyeyim

emin ol o birilerinin aklına çoktan düşmüştür :roflol:



aaa ben de bu saç ve tüyü bi yerde okumuştum ve tam hatırlayamıyodum nolunca kız nolunca erkek olduğunu kaç gündür onu düşünüyodum hatta :))) benim saçlar ve tıraklar çok geç uzuyo... hatta saçımın boyasının gelmesi lazımdı napıcam diye düşünüyodum... hiç uzamadı :)) ayyy prenses mi geliyo bana acaba :)))):asigim:
 
nazlıcım senin canın ne istiyor ben anlamadım kii.................:uhm:

boncux cum o şeyi ben biliyorum ama ne nazlı ne ben söyleyemeyiz yoksa herkesin canı ister mevsimi değil çünkü


yaw ben niye aşermiyom yaa senağlama

yalancıktan aşer bari kartanesi hem sen kaynana olacan göster kaynanalığını :roflol:


ahhh unicim ahhh ben ne parfüm ne deodorant hiçbirşeyin kokusuna tahammül edemiyorum elimde şişe şişe kolonya sürekli sıkıyorum:roflol: kocama bile kızıyorum parfümünü arabana koy dışarda sık sakın evin içinde sıkma diye :roflol:


kıs nazlı sabahın köründe ekolojik ürünler satan bir yeri aradım kadıncağız ne dese beyenirsin ya gecenlerde bir bayan daha aradı hamile ama malesef yok keşke yapabileceğim birşey olsaydı dedi bir kaç manav ismi verdi hepsini sıradan aradım ama yokkk:bbo:

benimde canım hep acı ekşi şeyler istiuor.. bir şey daha var istedğim ama burada soylemem siiznde aklınıza düşürmeyeyim
 

Ya sorma canım azıcık soğuk sıcak değişse ben sürekli hapşuruyorum bir olsa iyi karnımı tutuyorum sanki fırlayacak korku işte kaybetme korkusu Rabbim hiç birimizi ayırmasın evlatlarından doğacaklardan sevdiklerinden hep dua edelim dün gece sizler içinde cümlesi dedim nolur Allahım koru bizleri içimizdeki minik kalpleride sana emanetler dedim uyumuş kalmışım:Saruboceq::Saruboceq:
 
canlarımm ben çıkıyorum...bugün fazla zorladım galiba şansımı... içerden msj geldi kaydirigubbakcemile3 eşek kafalı şimdiden yönetiyo beni....:mymeka: :roflol: uzanayım biraz... öptümmm hepinizi...kendinize iyi bakınn...iş yapmak yok...kafaya bişey takmak yokk...muuckkkkkkkkkkkkssssssssa.s.
 
arkadaşlar ileriki dönemlerde hamama gitmek sakıncalıymış ama acaba bu aralarda hamamam gidilebilirmi bilen varmı............ne alaka şimdi boncuk demeyin ben bu hafta sonu pek niyetlendim de size de bi sorayım dedim şimdi aklıma gelmişken...............
 

Ya ben varya hergün kedinin ciğer beklediği gibi gidiyorum manava adamceğiz gözleri dolu dolu gelmedi kızım diyo eve geliyorum ağlaya ağlaya az kaldı amaaaa:teytey:cokacimcoookcokacimcoook


Bu arada kızlar şu 2 gecedir gecenin yarısı böyle bir kalkıyorum sağ sol tuhaf sıkıntıyla uyuyamıyorum bir süre sonra uyuyorum kalkamıyorum bu seferde..Ama erken yatıyorum 11 gibi ondanmı acaba diye düşünüyorum uykuyu alıpmı kalkıyorum çok sıkıcı bir durum tek başıma uğraşıp duruyorum:mymeka:


unique canım dinlen gel görüşmek üzere çok öptüm seni a.s. a.s.
 
benimde canım hep acı ekşi şeyler istiuor.. bir şey daha var istedğim ama burada soylemem siiznde aklınıza düşürmeyeyim

ben tahmin ediyorum o istediğin şeyi çünkü ben ve nazlıda aynı durumdayız


nazlı delirmek ne kelime rüyalarıma giren tek şey artık bu oldu



boncux cum ben hamamı sakıncalı olarak biliyorum ne olur ne olmaz gitme istersen
 
eeerrrrrrrrriiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkklaelaelaelaelae:tomato:

klava:kısss sakın söleme aman kimseler duymasın herkesin aklına düşer biz burda boşunamı şifreli parolalı konuşuyoz :roflol: ahhhhh o varya o rüyalarımı süsleyen en güzel meyve en nadide meyve aklımı kaçırcam ya bu nası bişeydir ya:1no2:
 
ben yemek yiyip geliyim kıslar faza yazmayın sonra beynim sulanıyo okuyana kadar:bbo:
 

il 3 ay özellikle banyo süresi 15 dakikayı geçmemeliymis ve ılık suyla banyo yapmamız gerekiyormus .kanama riski olusturduğu için.hamama sakın gitme bence o sıcaklıkta tehlikeli olur.
 
eeerrrrrrrrriiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkklaelaelaelaelae:tomato:

:1shok::1shok:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

karakızz afiyet olsun canım sana az kaldı sabır sabırcokacimcoook
 
kaydirigubbakcemileklava:ya valla kendim ettim kendim buldum hiç aklımda yoktu şimdi benimde aklıma soktunuz hep sizin yüzünüzden ..................
 

canım benim Allah razı olsun rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah

kızlar hamama falan gitmeyin bence dr. 15 dk dan çok kalmayın banyoda diyo bi de genel bir yer yani mikrop falan kaparız Allah muhafaza sırtınızı kocişlere keseletirsiniz artık hoş ilerde daha neler neler yapacaklar o da ayrı mesele:roflol:
 

canım benim doktorum küvette sıcak suda banyo yapma demişti bence gitme
 
kızlar hepinize teşkkür ederim ilginizden dolayı.sanırım şu hamam işini unutsam iyi olacak ...................
 



ben de istiyorum yaaaa ama benimki hamişlikten diil ben her sene martta başlarıım olsada yesek demeye ama bu sene pek eskisi gibi istemiyorum bu aralar favorim künefecokacimcoook
 
Tamam hamam işini unuttuk dikkatte ediyoruz banyoda heryerde ..Sıcaklık su ılık olacak kaygan yerlere birşey yazın tedbir bizden taktir Allahtan:Saruboceq:
 
kızlar merhaba .Ben de 4-5 gündür yemek yedikten sonra yanmalar başladı ancak naneli sakız çiğneyince bundan kurtulabiliyorum o da ancak şekeri gidene kadar.Doktorumu aradım hastası vardı beni arayacak o zaman soracağım folik asitten olabilir mi diye .Sizde böyle bir durum var mı yani folik asit ağır gelebiliyor mu acaba.Bu benim 2, hamileliğim ancak böyle bir yanma yaşamamıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…