çok üzüldüm dilşahım ama cardı senin adet olmana erken mi geldi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:...... ama pes etmek yok yola devam bak sende bende ikici bebeklerimiz için mucadele veriyoruz sırf ilk bebeklerimiz yanlı z kalamsın diye çünlü oğlum çok istiyor :çok üzgünüm:[/QUOT
adet olmadım canım eşimden dolayı vazgeçtim benimle birlikte olmak için peşimde dolaşan eşim korunma süremiz doldu hafta sonu ve ogünden beri benden kaçıyor eşim zorlada yaptıramam bıktım artık üç gündür aramız bozuk ilaç içmeyede bıktım boşuboşuna içmişim bıraktım bende buarada kızım üzülücek ama birsenedir kendimi teskin etmeye çalışıyorum kimse benim yaşadığım acıyı anlamıyor sizler beni anlıyorsunuz rahat anlatabiliyorum:çok üzgünüm:
ah bu erkek milleti .... biz birbirimizi çok iyi anlarız ama onların bizi anlayacağını hiççç sanmıyorum ....... bazen çok dengesiz oluıyorlar ........kötükedihüso:mymeka:
peki eşin istemiyormu 2.bebeği alsan karşına konuışsan .... bizde oyle dönemler attaltıık madem 2. cocuğu istiyoruz çok yaş farkı olmasın demiştim efe 2 yaşıan gelince olsun demiştim ama eşim hayır çok erken demişti.... efe büyüdü 5 yaşına girdi eşim olsun dedi ben rahatlığa alıştım ya bu seferde ben hayır dedim... baktım zaman hızla geciyor elimi cabuk tutmam gerek dedim ve eşimi aldım karşıma adam gibi olsa ne olur olmasa ne olur diye konuştuk ve kararı verdik tamam start başlasın naniknanik ama bakalım bu ay ne olcak ............
kızlar internetten okuyorumda akrep burcu bebekleri icin felaket şeyler yazıyor
inatçı kıskanç dediğim dedik..
napçaz ya :)
ben boga burcuyum eşim balık burcu akrep burcu bir evlat bizi darma duman edecek
sanırım :) kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:hahaha Allah kolaylık versin canım ozman bizlere ( yada sizlere ) benim eşimde akrep burcu ( kendisi de tam bir bebektir :ecrin_bebek:) inatcı ama çok da merhametli a kıskanctırda ama zararı yok hatda ruhumumu bile okşar kıskavçlığı..........
bende voga burcuyum eşim dediğim gibi akrep oğluşumda yengec ...
Anne Adayımız. ..................... SAT............ .. Tahmini Doğum Tarihi
Meltemşahin.................................... 3 Şubat ....................10 Kasım
Beratefe.......................................... 4 Şubat ....................11 Kasım
JJuLiEtt........................................... 5 Şubat.....................12 Kasım
Dilşahımm...................................... 18 Şubat.....................25 Kasım
HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZ
Anne Adayımız. .....................SAT............ ..Tahmini Doğum Tarihi
Aybike zehra ........................4 hafta 1 günlük hamileeeeeee ve Kasım ayının ilk Hamilesi
Tuser...................................25 Ocak...................... 1 Kasım
BONCUK26...........................28 Ocak..................... 4 Kasım
esterya................................28 Ocak...................... 4 Kasım
Nesli....................................30 Ocak...................... 6 Kasım
ekledim tatlım Aslında herkes kendini ekleyebilirHoş geldin tekrar..
ay kusura bakma canım ya ben 1 kişi yapıyor diye düşünmüştüm eklemedim kendimi onun için ... hoşbulduk canım teşekkür ederim eklediğin için a.s.
kızlar internetten okuyorumda akrep burcu bebekleri icin felaket şeyler yazıyor
ben boga burcuyum eşim balık burcu akrep burcu bir evlat bizi darma duman edecek
aynı bizim durum:)))
ben boğa, baba balık oğluşum akrep
bence uyumlu yani şimdiye kadar :) ayrıca akrep erkekleri anneye düşkün olurlarmış diye duydum
birbirimizi dengeliyoruz sanırım:)CANIM OGLUN KAC AYLIK??
boga ile balık ın anlasmasıda mucize.. boga cok guclu kararlı
balık kararsız sinsi ve yavas :)
kızlar ya bir sitede baktım bebegimin cinsiyeti kız gozukuyor sizce o tur takvimler dogrumu
ziyarete gelimm dedim kızma:)amaa 2008 hatunları kendi topiğini bırakmış buralarda gezio sizi sizi
ziyarete gelimm dedim kızma:)
hadi gidelim bari, taze annelerinde soracakları olursa biz hep oradayız
mirmirmirmirben de boğa burcuyum canım, yav gözümü korkutmaaa :roflol:kızlar internetten okuyorumda akrep burcu bebekleri icin felaket şeyler yazıyor
sizin burda olmanız ve deneyimlerinizi paylasmanız o kadar hosumuza gidiyorki sagolun varolun.
kizlar hazir sizi yakalamisken ssk anlasmalı bir ozel hastanede o hastanenin doktoru ile dogum yapmak istiyorum. bu tur bi dogum fiyatları ne kadar civarinda olur sizce???
sizin burda olmanız ve deneyimlerinizi paylasmanız o kadar hosumuza gidiyorki sagolun varolun.
kizlar hazir sizi yakalamisken ssk anlasmalı bir ozel hastanede o hastanenin doktoru ile dogum yapmak istiyorum. bu tur bi dogum fiyatları ne kadar civarinda olur sizce???
mirmirmirmirben de boğa burcuyum canım, yav gözümü korkutmaaa :roflol:
meraba arkadaşlar.beni listeden çıkarabilirsiniz.malesef dün reglim geldi.hayırlısı olsun...inşallah bidahaki aya:çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?