meraba arkadaşlar.beni listeden çıkarabilirsiniz.malesef dün reglim geldi.hayırlısı olsun...inşallah bidahaki aya:çok üzgünüm
beratefe nerelerdesin canım.geldi mi senin misafir çok merak ediyorum.inşallah hamilesindir canım.bu arada bi yerde okumuştum.eğer süte benzer sarı süt gelirse hamilelik belirtisiymiş.inşallah öledir canım.test yapınca hemen bildir olur mu?
ah bu erkek milleti .... biz birbirimizi çok iyi anlarız ama onların bizi anlayacağını hiççç sanmıyorum ....... bazen çok dengesiz oluıyorlar ........kötükedihüso:mymeka:
peki eşin istemiyormu 2.bebeği alsan karşına konuışsan .... bizde oyle dönemler attaltıık madem 2. cocuğu istiyoruz çok yaş farkı olmasın demiştim efe 2 yaşıan gelince olsun demiştim ama eşim hayır çok erken demişti.... efe büyüdü 5 yaşına girdi eşim olsun dedi ben rahatlığa alıştım ya bu seferde ben hayır dedim... baktım zaman hızla geciyor elimi cabuk tutmam gerek dedim ve eşimi aldım karşıma adam gibi olsa ne olur olmasa ne olur diye konuştuk ve kararı verdik tamam start başlasın naniknanik ama bakalım bu ay ne olcak ............
canım benim ben çok ara verdim kocamın yüzünden kızım 13 yaşında oldu ikinciyi zorla kabul ettirdim geçen sene ocak ayında yüksek tansiyondan hastaneye yattım 28 haftalık bebeğim üç gün yaşadı doktorum korunma süresi verdi mart ayında serbestsiniz dedi ama kocama anlatamıyorum benim gibi çok ara vermeyin yaş geçtikçe zorlaşıyor hamilelik
meleğimin meleğini bende sağlıklı ve mutlu gelmesini bekliyorum anneannesi çok sevecek meleklerinisüprizzzzz
Günaydın ..... dün gece saat 02 de uynadım ama nasıl uynadığımı bilmiyorum cünkü rüya görüyordum tam net olmasada hamilelik bebek felan vardı.... kakltım nasıl çişim var anlatamam kasıklrım bile ağrıyor ... dedim neoluyor , ya dedim bu bir işaret olmasın test almıştım zaten hemen yapmaya karar verdim..... elim ayağım titriyor ama garip bir duygu sardı içimi...... 5 damla damlatın diyorlar her damla içime yeni bir heyecan katıyor.. damlalar bitiyor ve ilk cizgi beliriyor ikinci cizgi yokkkk.. içim daralıyor o an hayır diyorum varsın benimlesin anneyim ben hissererim diyorum . teste oyle dikkatli bakıyorum ki gözlerim kamaşıyor ..... yavaş yavaş o beklenen 2 CİZGİ beliriyor ama öyle net değil heyecan surtıma garip bri tebessüm getiriyor.... heyecan korku mutluluk herşeyyyyyyyyyyy var kalbimin tam içinde hissediyorum ..... baya bekliyorum testin başında acaba ben mi yanlış görüyorum diye .....hayır evet varım diyor anne sen erken yaptğı için silik olsamda varım diyor buradayım geldim ben diyor ....... bende sadece teste bakarak HOŞ GELDİN BEBEĞİM diyebiliyorum...... sonrada yatağıma gidiyorum ve oğluma kocama sarılarak huzurla uyguya dalıyorum ....ve Allahıma binlerce kez sükrediyorum.... boyle güzel duyguları bana yaşattı için ..........
Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhhsenağlamasenağlama
Günaydın ..... dün gece saat 02 de uynadım ama nasıl uynadığımı bilmiyorum cünkü rüya görüyordum tam net olmasada hamilelik bebek felan vardı.... kakltım nasıl çişim var anlatamam kasıklrım bile ağrıyor ... dedim neoluyor , ya dedim bu bir işaret olmasın test almıştım zaten hemen yapmaya karar verdim..... elim ayağım titriyor ama garip bir duygu sardı içimi...... 5 damla damlatın diyorlar her damla içime yeni bir heyecan katıyor.. damlalar bitiyor ve ilk cizgi beliriyor ikinci cizgi yokkkk.. içim daralıyor o an hayır diyorum varsın benimlesin anneyim ben hissererim diyorum . teste oyle dikkatli bakıyorum ki gözlerim kamaşıyor ..... yavaş yavaş o beklenen 2 CİZGİ beliriyor ama öyle net değil heyecan surtıma garip bri tebessüm getiriyor.... heyecan korku mutluluk herşeyyyyyyyyyyy var kalbimin tam içinde hissediyorum ..... baya bekliyorum testin başında acaba ben mi yanlış görüyorum diye .....hayır evet varım diyor anne sen erken yaptğı için silik olsamda varım diyor buradayım geldim ben diyor ....... bende sadece teste bakarak HOŞ GELDİN BEBEĞİM diyebiliyorum...... sonrada yatağıma gidiyorum ve oğluma kocama sarılarak huzurla uyguya dalıyorum ....ve Allahıma binlerce kez sükrediyorum.... boyle güzel duyguları bana yaşattı için ..........
Kuzum, onlarca türünü gördüm de şu test hikayelerinin seninki gibisini görmedimkaydirigubbakcemile5 süpersinn :) Mesajın başına, büyüklüğüne ve sondaki ağlamalara bakınca olumsuz sandım mesajını, yani iki kere sürpriz oldu bana:lepi:Günaydın ..... dün gece saat 02 de uynadım ama nasıl uynadığımı bilmiyorum cünkü rüya görüyordum tam net olmasada hamilelik bebek felan vardı.... kakltım nasıl çişim var anlatamam kasıklrım bile ağrıyor ... dedim neoluyor , ya dedim bu bir işaret olmasın test almıştım zaten hemen yapmaya karar verdim..... elim ayağım titriyor ama garip bir duygu sardı içimi...... 5 damla damlatın diyorlar her damla içime yeni bir heyecan katıyor.. damlalar bitiyor ve ilk cizgi beliriyor ikinci cizgi yokkkk.. içim daralıyor o an hayır diyorum varsın benimlesin anneyim ben hissererim diyorum . teste oyle dikkatli bakıyorum ki gözlerim kamaşıyor ..... yavaş yavaş o beklenen 2 CİZGİ beliriyor ama öyle net değil heyecan surtıma garip bri tebessüm getiriyor.... heyecan korku mutluluk herşeyyyyyyyyyyy var kalbimin tam içinde hissediyorum ..... baya bekliyorum testin başında acaba ben mi yanlış görüyorum diye .....hayır evet varım diyor anne sen erken yaptğı için silik olsamda varım diyor buradayım geldim ben diyor ....... bende sadece teste bakarak HOŞ GELDİN BEBEĞİM diyebiliyorum...... sonrada yatağıma gidiyorum ve oğluma kocama sarılarak huzurla uyguya dalıyorum ....ve Allahıma binlerce kez sükrediyorum.... boyle güzel duyguları bana yaşattı için ..........
Allah inşallah bu topictekilere sağlıklı doğumlar nasip eder .nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?