Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAT 28 ocaksa muhtemel doğumun 3 kasım gözüküyo hiç üşenmedim araştırdım bak valla gözün aydın allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama önce olur sonra olur onu allah bilir.önemli olan sağlıkla gelsin şimdilik kasım 2009 annesi gözüküyorsun o kesinmerhaba arkadaslar
benim SAT 28 ocak 25 subatta hamile oldugumu ogrendim adetime 3 gun varken.
4 kasım gozukuyor muhtemel dogum tarihi ama belli olmaz degil mi?
SAT 28 ocaksa muhtemel doğumun 3 kasım gözüküyo hiç üşenmedim araştırdım bak valla gözün aydın allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama önce olur sonra olur onu allah bilir.önemli olan sağlıkla gelsin şimdilik kasım 2009 annesi gözüküyorsun o kesin
esteryacım gözünaydın allah tamamına erdirsin
yok canım güzel değerin..benim adeti 6 gün geçe 496 çıkmıştı ..hayırlı olscok sagol canım ya
birde adet gunumde benim beta hcg 506 cıktı cok mu dusuk sizce?
yok canım güzel değerin..benim adeti 6 gün geçe 496 çıkmıştı ..hayırlı ols
un allah tamamına erdirsin..
sağol canım ;canım masallah bebegin cok tatlı demekki degerlere takılmamak lazım , 7 martta insallah 5. hafta dolmus oluyor bebegimi gıruurum
merhaba arkadaslar
benim SAT 28 ocak 25 subatta hamile oldugumu ogrendim adetime 3 gun varken.
4 kasım gozukuyor muhtemel dogum tarihi ama belli olmaz degil mi?
Anne Adayımız. .....................
SAT............ ..
Tahmini Doğum Tarihi
Meltemşahin.................................... 3 Şubat .....................10 Kasım
Beratefe.......................................... ...4 Şubat .....................11 Kasım
JJuLitt........................................... ....5 Şubat......................12 Kasım
Dilşahımm......................................... 18 Şubat......................25 Kasım
HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZ
Anne Adayımız. .....................SAT............ ..Tahmini Doğum Tarihi
Aybike zehra ........................4 hafta 1 günlük hamileeeeeee ve Kasım ayının ilk Hamilesi
Tuser...................................25 Ocak...................... 1 Kasım
esterya................................28 Ocak...................... 4 Kasım
Nesli....................................30 Ocak...................... 6 Kasım .Tebrik ederiz canım
herkese merhabalar
burayı görmemiştim ben yeni sayfa açılmış oraya yazmıştım
Ben aslında ekim sonu annesi olacağım
ama geç döllenme olduğu için muhtemelen 1 hafta geriden takip edeceğim
sat 21 ocak 1 hafta ilerden düşünürsek satı 28 ocak yazarsak hesap karışmaz doğumda nasipse 4 kasım görünüyor
herkese hayırlı, sağlıklı , sorunsuz bir 8 ay diliyorum zor günler yaşadım bende allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah
aramıza hoş geldin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etisn Allahım ..... ohhh ne güzel listenin hamizşleri coğalmaya başlası ......kaydirigubbakcemile
ekledim tatlım Aslında herkes kendini ekleyebilirsanırım beni eklemeyeceksiniz ?
BENİM İSMİMİ SİLERSENİZ SEVİNİRİM :çok üzgünüm:
çok üzüldüm dilşahım ama cardı senin adet olmana erken mi geldi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:...... ama pes etmek yok yola devam bak sende bende ikici bebeklerimiz için mucadele veriyoruz sırf ilk bebeklerimiz yanlı z kalamsın diye çünlü oğlum çok istiyor :çok üzgünüm:[/QUOT
adet olmadım canım eşimden dolayı vazgeçtim benimle birlikte olmak için peşimde dolaşan eşim korunma süremiz doldu hafta sonu ve ogünden beri benden kaçıyor eşim zorlada yaptıramam bıktım artık üç gündür aramız bozuk ilaç içmeyede bıktım boşuboşuna içmişim bıraktım bende buarada kızım üzülücek ama birsenedir kendimi teskin etmeye çalışıyorum kimse benim yaşadığım acıyı anlamıyor sizler beni anlıyorsunuz rahat anlatabiliyorum:çok üzgünüm: