2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

herşey çok güzel olmuş ,sağlıkla gelsin yavrularınız ,güle güle kullansınlar..

andişim mağazalarda öyle sergiliyorlar ya ,güzel dursun diye yapmışlardır ,bebişler hareketlenmeye başlayınca içeri alırlar ..

beratefe ve karazeytin..
bebişlerinizin oda takımlarını ve eşyalarını gerçekten çookkk beğendim..
güle güle iyi günlerde kullansınlar inşallah..
sizlerede hayırlı doğumlar:))

canim, cok guzel olmus. zaten hepsi kendi el emegin, ne kadar guzel. Rabbim hepimize yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah. iyi gunlerde kullanin.opuyorumnanaktan

zeytincimm süpersin cnmm :lepi:
herşeyde elinin emeği var mükemmel gözüküyoo
kutu işinide çözmüşsün senden korkulurr :roflol:

Güle güle kullanın Zeytinimm iyi günlerde inşallah opuyorumnanaktan
Çok cici olmuş
Sağlıkla canlarımızı kucaklarımıza alıp bu güzel odalarda büyütmek nasip olsun inşallahh
Çok öperim canım a.s. a.s.

zeytinim sen bi harikasın maş.benim için yaptıklarının önemi çok büyük çünkü hepsi kendi el emeğin güsel günlerde kullansın minik ipeğimiz

karazeytincim herşeyi çok güzel olmuş ellerine sağlık,güzel günlerde kullansın inşallah..

herşey çok güzel de beşiklerdeki korumaları neden dışa taktınız anlamadım ben akannehir

nasıl koruyacak ki onlar çocukları öyle dışta CADIARZU
saol cnm.opuyorumnanaktanbebek gelene kadar hatta belki hareketlenene kadar dışarda durmasında bir sakınca yok cnm.zaten tek öndeki dışarda diğerleri içerde bir tehlike yok ama sonra içeri almak gerekiyor

zeytin süperrrr bunlarrrr

beratefe ve karazeytin..
saolun kıslar hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktandaha güselleri sizlerin olur inşallah
canim, cok guzel olmus. zaten hepsi kendi el emegin, ne kadar guzel. Rabbim hepimize yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah. iyi gunlerde kullanin.opuyorumnanaktan
saol wannacım .amin canım.şuan tek isteğimiz bu sağlıcakla gelsin yavrularımızŞeniz
zeytincimm süpersin cnmm :lepi:
herşeyde elinin emeği var mükemmel gözüküyoo
kutu işinide çözmüşsün senden korkulurr :roflol:
saol edacım Şeniz
iveeet kutu tamamdır:roflol::roflol::roflol:
daha da aklıma bişey sokmayın yawww yoruldumzemuszemusartık dinlenmek istiyom
sizlerden de görünce yapacam deyü kendimi yırtıyom ayolkaydirigubbakcemile3

zeytinim sen bi harikasın maş.benim için yaptıklarının önemi çok büyük çünkü hepsi kendi el emeğin güsel günlerde kullansın minik ipeğimiz

karazeytincim herşeyi çok güzel olmuş ellerine sağlık,güzel günlerde kullansın inşallah..

kıslar çok saolunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daha da güsopuyorumnanaktanelleri sizlerin olur inşallah
sağlıcakla gelsin yavrularımız:Saruboceq:

Herşey çok güzel olmuş karazeytin güle güle kullanın ellerine sağlık.....

beratefem güselmiş cnm oğlunun odası
inşallah tez zamanda taşınırsınızda bir güsel yerleşirsiniz cnm
seni anlayabiliyorum şimdi emanet gibi yaşıyorsunuzdur evde
ne güsel yaza doğru yeni evine geçmiş olursunuz hem bebişinde biraz büyümüş olur
sağlıcakla gelsin yavrularımız opuyorumnanaktan

Ayyyy yenı odalar eklenmiş ya anca gördüm kusura bakmayın kızlar....
eliffatıhefucum canımmm Nisa Pınarın odasını ne güsel yapmışsın pembiş pembişş hersey ince ince düşünülmüşş...güle güle güsel günlerde kullansın,giysin melek kızınnn...güsel günler gecirirsiniz inş o odada....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beratefecım canım çok güsel odanız çok hoşuma gitti...herşey hazır....oğluşlarınla güsel günler gecirirsin inş evınde canım...opuyorumnanaktan
zeytınımmmmmm canım ne güsel hazırlamışsın herseyii....eee senın gibi becerikli bi annesi var ipeğimizin...ellerine sağlık canım nasıl duygulandım bi bilsen tüm kareler bakarken Allahım sayılı günler kaldı kavuşmamıza....hersey çok güsel canım süslü püslü tam ipeğimize yaraşır....inşşş çok güsel günler gecirirsiniz o odada...mutlu günler bebişlerimizin olsun...
Allahım tüm bebişini bekleyenler sağlıkla alsın kucağına yavrularını inşşşş
Rabbım tüm bebek isteyenlerede en kısa zamanda nasıp etsın....

meleğim güsel dileklerin için çok saol tatlum.ŞenizŞenizŞeniz
inan zaman nasıl geçti bende anlayamadım.
şimdi herşey hazır ve bekliyoruz hepimiz kucaklarımıza almak için
umarım sağlıcakla zamanı gelince hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bitanem:Saruboceq:
poyrazımı da öp benim için.teyzesi kurban olsun ona

aminn canımmm...nis o cici kıyafetlerle o odalrda resimleride görcez nasıl heyecan verici....herseyın hayırlısı olsun canım benımmmm....
bende ipeğimi öpüyorum uzaklardan doğsunda görsün teyzesi o cıcışlerinin arasında nasıl tatlı güsel fındığımızzz olcak kımbılır yaaa....opuyorumnanaktan

beratefe canım senin resimleirn hiç birini göremiyorum bennn

zeytinimmmm hiç üzülmee sakınnn odası varmış gibi herbişeyi var maaşallahhh
eksiksiz yapmışsıınnn valllaaaa
kapııı süsünnnn ve avizennn harikaaa olmuş yaaa bayıldımmm
hazır alsan bu kadar olmazdı valllaaaa
ellerineee sağlık tekrarrrr herşey de uyumlu pek güzelllll maaşallahhh
bir sürü de kıyafeti varrr prensesinnn güle güle giysin inş....

bende eksikler bitti diye seviniyodummm senin kapı süsünü görünceee
kıskandımmmm ben yapamasam daaa alacam bi taneeeee
hiç niyetim yokkktu amaaa pek hoşumaaa gittttii...:)))))

Beratefem çok cici yaaa Efenin bıdık kardeşinide büyütecek nasip olursa a.s. a.s. a.s.

Güle güle kullanın canım yeniden iyi günlerde sağlıkla inşallah a.s. a.s.
nazlı teyzesi çok teşekkür ederiz ... inaşşşahh bu bebeğimde büyüsün bu yataklarda inaşşallah

beratefe ve karazeytin..
hilalcim çok saol canımmm... inşallah

evet canım bende deli oluyorum taşınmak için
hatda doğum öncesi taşınacam diye çok sevinmiştim ama olmadı bazı aksilikler yüüznde
ama neyse 5/6 ay sonra mis gibi gecer rahatlarım... cünkü yeni ev yebi bebek dedik ama olmadı ... neyse ya çokda önemli değil bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi tınnnnnnnnnnn
bu arada yok ki anasını satayımsendeki gibi bizde marifettt mallahi bravo aferim sana benim elime hazır verseler beceremem..... İPEK kızın odasına bayıldımmm kopya bile cektim desem yeridir... kutu işi güel olmuş bende gecen gün bezleri nere koysam diye düşünüyordum seninkini görünce fikrim geldi :jeyyar:

canım çok saol çok teşekkür ederim evet herşey hazır gibi ama hiç bir şey hazır değil aslında bir doğum izni cıksam bak neler yapacam ama ............

ana niye görunmüyorkiiiiiiiiiii:sinifsinif:

beratefe
karazeytin

güle güle kullanın hersey cok cok güzel olmus
saglıklıca buyusun melekleriniz içlerinde inş.

beratefe ben sizin odanizi gözden kacirmisim:kedi:nekadar cici bir oda o öyle abiyi büyütmüs kardesinide büyütücek cok güzelmis ikinci meleginide saglikla büyüt icinde canimopuyorumnanaktan

sagol canim daha iyisi herkese nasip olsun insallah
hersey bitince insan dahada bir sabirsiz oluyo simdi odadan cikmak istemiyorum vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…