2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

kelebek modasında sizden esinlendik efendim beğenmene cok sevindim uyku setini nası yapmam gerektiğini anlayamadım zeytünüm acıklaaa baaaa ben böle yaptım şimdilkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar...
bebişlerin odalarını çoookkkk beğendim..
Allahım güle güle kullanmayı, bebişerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah..

saolcanıım aminnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne zaman eklenmiş bu odalar amanınnnnnnnnnnnnnn gözüm kaldıııııı banane yaaaa benim bile kendi odam bu kadar gözel değildir.

Nazlım çok şirin odanız pembiş pembiş çok sevimliii Allahım doya doya kullanmanızı nasip eyler inş.

Zeynepcim oğlunun odası çok güzel olmuş. güle güle kullanın inş.

nehircim odanız çok güzel maşşallah nazar değmesin bayıldım.

Allahım daha güzellerini versin tüm bebişlere. huzurlu, mutlu günlerde kullanın odalarınızı güzel annişler.

saol bitanemmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaminnnnnnnnnnnnnn

mete asrının odası çok sade cici olmuş cok begendım gııı özgemm pek dadlı sevkin varmış bacumm güle güle kullansın paşamızz Şeniz

zeynep senınkılerde harika ıyı günlerde kullanın

mete asrının odası çok sade cici olmuş cok begendım gııı özgemm pek dadlı sevkin varmış bacumm güle güle kullansın paşamızz Şeniz

saolasın çillimmm allah razı olsunnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne kadar güzel odalar öyle.Bebeklerinizle güle güle kullanın.Ama bizim odamız bile yok.:sinifsinif:

Ne kadar güzel odalar öyle.Bebeklerinizle güle güle kullanın.Ama bizim odamız bile yok.:sinifsinif:

kızlar...
Allahım güle güle kullanmayı, bebişerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah..

ImageShack -

bakalım bu sefer oldumu?

nazlım süperrr olmus odanız saglıklıca uyusun buyusun melegin

odalarınız çok güzel sağlıklı ve huzurlu büyürler inş içinde

Çok çok tşk ederiz teyzeleri Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Zeynepcim bayıldım miniğin odasına harikaaaaazemuszemus
Allahım keyifle sağlıkla kullanmanızı nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

nazlıııım prenses yağmurun odası harika olmuş maş.yaaaaa rabbim nazarlardan korusun
özgem küçük yakışıklının odası çok şeker walla güsel uykular uyusun odasında miniğimiz
zeynepcim seninde çok hoş walla bıdığının odası maş.

özgecim uyku setimi ben yukarda edanın yaptığı gibi birini dışarıya asacam
modeli de dışa dönük olcek
sende öle yaparsan hem modelini göstermiş olur hem de şık durur diye düşündüm

offff ya uyku setim bu karyolaya büyük geldi
olmadı kestirip diktirecem sanırım
bide çok yüksek içine de uyku setlerini koyum heç bişey görünmüyo yawwwww

Son düzenleme:

Küçük annemmmm sağol meleğim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Rabbim sağlıkla kullanmayı hepimize nasip etsin hepimizi nazarlardan saklasın

Zeytincim banada Eda demişti öyle tak diye mantıklı geldi nasılsa ilk beşiğinde yatacak bir süre kullanılmayacak o şekilde bende değiştirdim ne zaman yatıcak içinde ozaman içe geçiririm korumalığı bu şekildede cidden enfes görünüyor.gidip geldikçe insan daha bir sürü değişiklik yapıyor ben şimdi pembiş ipler aldım örtü yapıyorum aynı papatyalardan hem vakit geçiyor hem cici birşeyler ortaya çıkıyor :lepi:

anladım cnm olmadı bide öle kullanırım ama benim yan korumalar kücük öle tam boy kapamazkiikaydirigubbakcemile2

saolasın canımbenim aminnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ne kadar güzel olmuş allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin beraberce güle güle kullanın maşallah

kızlar hepininiz odaları mükemmel olmuş allahım sag saglim bebişlerimizi odalarına ve bizlere kavuştursun

mrb benim kızımın odası da yeni geldi henüz temizleyemedim bende yakında resimlerini ekleyeceğim. yanlız ben uyku seti almadım onun yerine iki takım nevresim takımı aldım. bu uyku seti olmazsa olmazmı onun yerine hareketlendiği zaman yastıkla destek yapsam fikriniz nedir kızlar

kızlar...

sağol cnm aminnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm :Saruboceq: allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

evet cnm izmirden aliş ten aldımm :lepi::lepi:
bende sadece halısını ve lambasını almadım cnm halı küçüktü evimde çatı olduğu için lambasını asamıcaktım :kedi::kedi:
şuan sadece süs olsun diye dısarı astım cnmm yoksa bebişim gelince hemen içe asıcamm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
güzel dileklerin içinde sağooll opuyorumnanaktan:Saruboceq:

kızlar hepininiz odaları mükemmel olmuş allahım sag saglim bebişlerimizi odalarına ve bizlere kavuştursun

sağol nazlıcım aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

cnm bence gerekli su korumaları falanm çok işe yarayan şeyler hem nevresim takımını nerde kullancaksın uyku seti almadıysann :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…