kelebek modasında sizden esinlendik efendim beğenmene cok sevindim uyku setini nası yapmam gerektiğini anlayamadım zeytünüm acıklaaa baaaa ben böle yaptım şimdilkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanodan çok şık olmuş canım.özene bezene döşenmiş belli
resimleri direk yansıtsan daha anlaşılır olcek
tek tek açılması zor oluyor
emeğine sağlık canımopuyorumnanaktan
işte sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mete asrının odası:lepi:
süper olmuş canım.ellerinize sağlıkopuyorumnanaktan
ne güselde yerleştirmişsin dolaplarını.bayıldım cnm.
perdelerdeki kelebeklerde gözümden kaçmadı hepsi çok şık olmuşşş
kız senin kapı süsün yokmuydu yoksamCADIARZU
ay sizleirnkini görünce nasılda hevesleniyorum yawwwkaydirigubbakcemile3
yatağımız bugün geldi bizimde özgecim ama yatağı bir koydum
uyku seti tam görünmüyo yanına koyduğumuz var ya o
seninkine baktım da sen de birini dışarıya bağlasan daha iyi olmazmı hem şekli daha net görünür.ben ön tarafı dışarı yaptım arka tarafı içine soktum ama karyola bana çok yüksel geldi yawww anlayamadım cnm.aşağıya indirsek çok mu aşağıda kalır acabakafamçokkarıştı
kızlar...
bebişlerin odalarını çoookkkk beğendim..
Allahım güle güle kullanmayı, bebişerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah..
ne zaman eklenmiş bu odalar amanınnnnnnnnnnnnnn gözüm kaldıııııı banane yaaaa benim bile kendi odam bu kadar gözel değildir.
Nazlım çok şirin odanız pembiş pembiş çok sevimliii Allahım doya doya kullanmanızı nasip eyler inş.
Zeynepcim oğlunun odası çok güzel olmuş. güle güle kullanın inş.
nehircim odanız çok güzel maşşallah nazar değmesin bayıldım.
Allahım daha güzellerini versin tüm bebişlere. huzurlu, mutlu günlerde kullanın odalarınızı güzel annişler.
mete asrının odası çok sade cici olmuş cok begendım gııı özgemm pek dadlı sevkin varmış bacumm güle güle kullansın paşamızz Şeniz
Ne kadar güzel odalar öyle.Bebeklerinizle güle güle kullanın.Ama bizim odamız bile yok.:sinifsinif:
Ne kadar güzel odalar öyle.Bebeklerinizle güle güle kullanın.Ama bizim odamız bile yok.:sinifsinif:
ne zaman eklenmiş bu odalar amanınnnnnnnnnnnnnn gözüm kaldıııııı banane yaaaa benim bile kendi odam bu kadar gözel değildir.
Nazlım çok şirin odanız pembiş pembiş çok sevimliii Allahım doya doya kullanmanızı nasip eyler inş.
Zeynepcim oğlunun odası çok güzel olmuş. güle güle kullanın inş.
nehircim odanız çok güzel maşşallah nazar değmesin bayıldım.
Allahım daha güzellerini versin tüm bebişlere. huzurlu, mutlu günlerde kullanın odalarınızı güzel annişler.
kızlar...
Allahım güle güle kullanmayı, bebişerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah..
nazlım süperrr olmus odanız saglıklıca uyusun buyusun melegin
odalarınız çok güzel sağlıklı ve huzurlu büyürler inş içinde
nazlıııım prenses yağmurun odası harika olmuş maş.yaaaaa rabbim nazarlardan korusun
özgem küçük yakışıklının odası çok şeker walla güsel uykular uyusun odasında miniğimiz
zeynepcim seninde çok hoş walla bıdığının odası maş.
özgecim uyku setimi ben yukarda edanın yaptığı gibi birini dışarıya asacam
modeli de dışa dönük olcek
sende öle yaparsan hem modelini göstermiş olur hem de şık durur diye düşündüm
offff ya uyku setim bu karyolaya büyük geldi
olmadı kestirip diktirecem sanırım
bide çok yüksek içine de uyku setlerini koyum heç bişey görünmüyo yawwwww
nazlıııım prenses yağmurun odası harika olmuş maş.yaaaaa rabbim nazarlardan korusun
özgem küçük yakışıklının odası çok şeker walla güsel uykular uyusun odasında miniğimiz
zeynepcim seninde çok hoş walla bıdığının odası maş.
arkadaşlar odalarınız süper inşallah sağlıkla gelsinler mışıl mışıl uyusunlar MUREDAcım benim oğlumla senin bebeğinin odası aynı izmir aliş bebededn mi aldın sadece seninkinin süsleri farklı benimkinde bulutta uyuyan sevimli ayı var oda hoş olmuş canım isimliğinde kapı süsüne yatak örtüsüne kadar takım öle daha iyi oluyor ben hepsini mobilyacıdan tam takım almıştım birde örtüyü içeriye bağlayın kızlar yine süsü görünsün ama içerde olsun mobilyacılar görünsün die öle asıyolar ama öle kullanırsanız dönerken tahtaya kafasını çarpar bira büyüyünce tüm bebekler sağlıkla gelsin
Evet ikinci odada bizden gelsin bakalım:)Allahım herkeze nasip etsin kullanmayıda almayıda inşallah :lepi::lepi:
Canlarım diğer parçaları arada çekip hazırlıklar bölümüne eklerim olurmu şimdilik benden bu kadar
kızlar...
arkadaşlar odalarınız süper inşallah sağlıkla gelsinler mışıl mışıl uyusunlar MUREDAcım benim oğlumla senin bebeğinin odası aynı izmir aliş bebededn mi aldın sadece seninkinin süsleri farklı benimkinde bulutta uyuyan sevimli ayı var oda hoş olmuş canım isimliğinde kapı süsüne yatak örtüsüne kadar takım öle daha iyi oluyor ben hepsini mobilyacıdan tam takım almıştım birde örtüyü içeriye bağlayın kızlar yine süsü görünsün ama içerde olsun mobilyacılar görünsün die öle asıyolar ama öle kullanırsanız dönerken tahtaya kafasını çarpar bira büyüyünce tüm bebekler sağlıkla gelsin
kızlar hepininiz odaları mükemmel olmuş allahım sag saglim bebişlerimizi odalarına ve bizlere kavuştursun
mrb benim kızımın odası da yeni geldi henüz temizleyemedim bende yakında resimlerini ekleyeceğim. yanlız ben uyku seti almadım onun yerine iki takım nevresim takımı aldım. bu uyku seti olmazsa olmazmı onun yerine hareketlendiği zaman yastıkla destek yapsam fikriniz nedir kızlar