beratefe canım senin resimleirn hiç birini göremiyorum bennn
zeytinimmmm hiç üzülmee sakınnn odası varmış gibi herbişeyi var maaşallahhh
eksiksiz yapmışsıınnn valllaaaa
kapııı süsünnnn ve avizennn harikaaa olmuş yaaa bayıldımmm
hazır alsan bu kadar olmazdı valllaaaa
ellerineee sağlık tekrarrrr herşey de uyumlu pek güzelllll maaşallahhh
bir sürü de kıyafeti varrr prensesinnn güle güle giysin inş....
bende eksikler bitti diye seviniyodummm senin kapı süsünü görünceee
kıskandımmmm ben yapamasam daaa alacam bi taneeeee
hiç niyetim yokkktu amaaa pek hoşumaaa gittttii...:)))))
saol canım benim yaaaopuyorumnanaktan
sende ne güsel bitirmişsin hazırlıklarını
bendeki de heves işte kokoş annesi olunca böle şeylere de özeniyom işte
eşimin tarafıda hayret ediyor zaten hert geldiklerinde yeni birşeyler görünce pek hoşlarına gidiyor.hatta ikinci çoçuk düşünenlerde oluyyyykaydirigubbakcemile3
çok fazla bişey yapmana gerek yok cnm tül bağla kapıya herhangi bir süs assan bile bu işi çözer cnm.özel bişey yapmasanda olur yani bakma bana bende biyerlerden heveslenip yapıyom işte zaten kk olmasaydı belki de kızımın çoğu şeyi eksik olcekti
masrafa da somadı değil hani
ay buda mı gerekli budamı olması lazım diye diye hiç bir şeyden eksik kalmayalım dedik
kocişde gülüyor bazen bana. helede fotolarını yayonlıyoz ya komiğine gidiyordu
artık oda alıştı birlikte bakıyoz fotolarakaydirigubbakcemile3
evet canım bende deli oluyorum taşınmak için
hatda doğum öncesi taşınacam diye çok sevinmiştim ama olmadı bazı aksilikler yüüznde
ama neyse 5/6 ay sonra mis gibi gecer rahatlarım... cünkü yeni ev yebi bebek dedik ama olmadı ... neyse ya çokda önemli değil bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi tınnnnnnnnnnn
bu arada yok ki anasını satayımsendeki gibi bizde marifettt mallahi bravo aferim sana benim elime hazır verseler beceremem..... İPEK kızın odasına bayıldımmm kopya bile cektim desem yeridir... kutu işi güel olmuş bende gecen gün bezleri nere koysam diye düşünüyordum seninkini görünce fikrim geldi :jeyyar:
:sinifsinif:
saol cnm benim.opuyorumnanaktan
sağlık olsunda zamanla herşey yoluna girer.
kopyamı çektin
lmaz: anacım sen yeni evine taşın da hele bezlerini koyacak yer çok bulursunlülülülülülü.ben de edanın sepetlerinden kopya çekem dedim
bula bula ayakkabı kutuları buldum.ucuza kaçam deyi
birine bakım malzemeleri koydum.hurcun içinde de ayakkaı kutusu var cnm kenarlarından yapıştırdım bilgin olsun .gerçi hurç bulabileceğin yerde birde dik durması için içine demirden bir mekanizma da ayrı satıyorlar ben bir yerde gördüydüm öle bişeyde bakabilirsin cnm.(evinde bulunan kutuya göre de hurç alabilrisin boy boy onlar çünkü .kutunu ölçüp alırsan daha iyi olur)
beratefe
karazeytin
güle güle kullanın hersey cok cok güzel olmus
saglıklıca buyusun melekleriniz içlerinde inş.
saol canım.opuyorumnanaktan
hani ama senin odan hala hazır değilmi
mobilyalarını merak ediyom cnm
doğurmadan göreydik herkesin odalarını