sağol cnm aminnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
sağol cnm :Saruboceq: allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm izmirden aliş ten aldımm :lepi::lepi:
bende sadece halısını ve lambasını almadım cnm halı küçüktü evimde çatı olduğu için lambasını asamıcaktım :kedi::kedi:
şuan sadece süs olsun diye dısarı astım cnmm yoksa bebişim gelince hemen içe asıcamm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
güzel dileklerin içinde sağooll opuyorumnanaktan:Saruboceq:
sağol nazlıcım aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
cnm bence gerekli su korumaları falanm çok işe yarayan şeyler hem nevresim takımını nerde kullancaksın uyku seti almadıysann :uhm:
canım nevresim takımı derken bebek nevresim takımı koruma olarak da küçük yastıklar koymayı düşünüyorum
Nazlı , Nehriver, ZeynepSav üçünüzünde odaları çko güzel olmş... bebişler sağlıkla büyüsünler odalarında
sonunda bizimde odamiz bitti cok sükür ayriyetten topik acmak istedim hatira kalsin diye
hadi teyzeleri odamiza gelin
Nisa Pinar´in Odasina Hosgeldiniz :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
muredacım oğlunun odası çok güzel olmuş..güzel sağlıklı günlerde büyüt oğlunu..tabiki öncelikle sağ salim eline versin allah..
bende 2008 kasım annesiyim..bende muğlalıyım benimde kızım var adı eylül seneye 2. düşünüyorum eğer erkek olursa bizde ege koymayı düşünüyoruz..allah nasip ederse..bütün egeliler aynı ismimi düşünüyoz ne..muğla merkezdemisin..ilçelerindemi..:asigim:
arkadaşlar odalar süper..
her ayrıntıyı düşünmüşsünüz bravo valla..süpersiniz:)
allahım sağlıkla neşeyle kullanmayı nasip etsin:)
gülizgül sağol cnmm opuyorumnanaktan
inşallah ege mi içinde büyütmek nasip olurr :Saruboceq:
bende kızım olsaydı eylül koycaktım tesadüfün bu kadarıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben marmariste yaşıyorum cnm sen??
sağol cnm aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:
beratefe çok hoşmuş cnm takımınızz opuyorumnanaktan
bi kuzucuk daha biyücek şimdi bunnunlaa ohh ne güzeeellll kaydirigubbakcemile5
ohh ne güzel hazır oda güle güle kullanın canım benim :)
beratefe canım çok tatlı odası varmış efemizin ama kardeşe kaldı artık bizde öyle yaptık enese yeni takım aldık enesinkiler ensarımıza kaldı güsel günlerde kullansın inş.