2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

canım nevresim takımı derken bebek nevresim takımı koruma olarak da küçük yastıklar koymayı düşünüyorum

Nazlı , Nehriver, ZeynepSav üçünüzünde odaları çko güzel olmş... bebişler sağlıkla büyüsünler odalarında

muredacım oğlunun odası çok güzel olmuş..güzel sağlıklı günlerde büyüt oğlunu..tabiki öncelikle sağ salim eline versin allah..
bende 2008 kasım annesiyim..bende muğlalıyım benimde kızım var adı eylül seneye 2. düşünüyorum eğer erkek olursa bizde ege koymayı düşünüyoruz..allah nasip ederse..bütün egeliler aynı ismimi düşünüyoz ne..muğla merkezdemisin..ilçelerindemi..:asigim:

arkadaşlar odalar süper..

her ayrıntıyı düşünmüşsünüz bravo valla..süpersiniz:)

allahım sağlıkla neşeyle kullanmayı nasip etsin:)

gülizgül sağol cnmm opuyorumnanaktan
inşallah ege mi içinde büyütmek nasip olurr :Saruboceq:
bende kızım olsaydı eylül koycaktım tesadüfün bu kadarıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben marmariste yaşıyorum cnm sen??

arkadaşlar odalar süper..

her ayrıntıyı düşünmüşsünüz bravo valla..süpersiniz:)

allahım sağlıkla neşeyle kullanmayı nasip etsin:)

sağol cnm aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım sağ salim..:Saruboceq:..ben muğla merkez canım..

merhaba arkadaşlar gördüğünüz resimler büyük oğluşumun bebek odası takımı. bundan 6 sene önce yaptırdık. bebeğimiz erken geldiği için doğumdan sonra hatta ben daha ayağa bile kalkmamışken geldi. saolun arkadaşlarım silip temizlemişti. ozman bu resimleri yaptığımız yerden istemişlerdi model için örnek olsun insanara gösteririz diye... Efe 6 yaşında ve hala kullanıyouz . malzemesinden çok memnun kaldık taş gibi inanın benim yatak odamdan daha sağlam. çünkü sunta değil tamamen mdf ...... örnek olsun diye sizlre göstermek istedim.

bebeğimiz dünyay gelikden sonra abimizin odaına konacak abimizede yeni oda alınacak artok ben büyüdüm bu kedileri isremiyorum diyor :kedi:.evimiz bitmek üzere hatda doğum öncesi taşınacaktık ama işler teişmedi bendimde son günlerim olduğu için zorlamak istemiyouz. Allah izin verirse mayıs haziran gibi evimize gecip oğluşlarımın odasını güzlece hazırlmak istiyorum.........

büyün yatağımız okadar büyüdü ki bazı gecelerde ( efe yanınza geldiğinde ) babamız bile yatabiliyor babamızın boyuda 1.85:kedi:

yandaki 3lü cekmece ve arka tarafda da yine aynı şekilde cekmeceler yatağımız büyüdükden sonra şikonyer ( herhalde ismi budur yoksa hiççç anlamam) olarak yatağımızın yanlarında kullanıyoruz.......

dolabımız bebekken haydi haydi yetti ama büyünce yetemedi keşke 2 kapılı değilde 3 kapılı yaptırsaymışım.... ama zaten efe aniye yeni dolap alınacak. resimde ince uzun durmuş ama okadar ince değil ........

şifonyerimiz baya işimizi görüyor ..............

son olarak tekrar beşiğimiz

beratefe çok hoşmuş cnm takımınızz opuyorumnanaktan
bi kuzucuk daha biyücek şimdi bunnunlaa ohh ne güzeeellll kaydirigubbakcemile5

beratefe çok hoşmuş cnm takımınızz opuyorumnanaktan
bi kuzucuk daha biyücek şimdi bunnunlaa ohh ne güzeeellll kaydirigubbakcemile5

evet Allah izin veririse kardeşimizde büyüyecekkk ......... Allah sanadanasip etsin canım inşallah 2 bebeğinin odasında egenin kardeşide büyür

ohh ne güzel hazır oda güle güle kullanın canım benim :)

saol fundacım evet hazır oda bana ama bunu alana kadar canım cıkmıştı...........zemuszemus

beratefe canım çok tatlı odası varmış efemizin ama kardeşe kaldı artık bizde öyle yaptık enese yeni takım aldık enesinkiler ensarımıza kaldı güsel günlerde kullansın inş.

beratefe canım çok tatlı odası varmış efemizin ama kardeşe kaldı artık bizde öyle yaptık enese yeni takım aldık enesinkiler ensarımıza kaldı güsel günlerde kullansın inş.

İTEKCİM CANIM ÇOK SAOL EVET ABİ OLDU BİZİM EŞEKLER.. kuzum büyük bir sabırsızkla bekliyor kardeşini her sanah okula giderken souyor anne kaç gün varrr ... kardeşinin sayesinde zman kavramı oldu bebeğimin 1 ayın ne kadar zman olduğunu bilmiyordu ama artık biliyor 1 aydan düştü diyorzemuszemus

Beratefem çok cici yaaa Efenin bıdık kardeşinide büyütecek nasip olursa a.s. a.s. a.s.

Güle güle kullanın canım yeniden iyi günlerde sağlıkla inşallah a.s. a.s.

B]işte ipek kızımın annesi ve babasıyla paylaşacağı yatak odasıhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızıma bu sene ayrı oda yapamadık. kısmetse 1 yaşından sonra
bu yüzden yatak odamızda kızımıza yaptığımız bir köşeyi sizlerle paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz
[/B]

odamıza giriş ve kapı süsümüz

makyaj masamı giyim odama alınca kızıma kocaman ayna kaldı:)))
aynadan görünen abajur ve çerçeve kendi el emeğim önce de yayınlamıştım:))

kızımn dolabı- dolap içi düzenlemesi henüz bitmedi.gelişigüsel yerleştirdim

kızımın bakım malzemeleri ayakkabı kutusundan yaptığım sepetim oldu:)) biraz acemice oldu ama idare eder bir süre
diğer hurçlu olanıda ayakkabı kutusuna yapıştırdım bölelikle sert duruy kızımın bezlerini doldurdum içine:))

beşiğin altı boştu.yukardaki resimde pazardan aldığım kumaş parçasıyla fırfır niyetine örtü yaptım.örtülü hali daha iyidir umarım

kendi el emeğim kızımın avizesi

ana kucağı ve oto koltuğum

benden bu kadaaaaaaaarcık.şimdi sadece kızımı beklemek kaldı.9 ay geçermi diyordum.
şimdi nasıl da çabuk geçti diyorum.zamanla yarışır oldum.
umarım beğenmişsinizdir
zattın her bişeyimi paylaştydım.
birde hazır halini sunayım dedim
umarım sağlıcakla da kızımı kucağıma almak nasip olur
:Saruboceq:

herşey çok güzel de beşiklerdeki korumaları neden dışa taktınız anlamadım ben akannehir

nasıl koruyacak ki onlar çocukları öyle dışta CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…