canım çok güzel bir oda olmuş oğluşunu hayırlısıyla kucağına al ve güle güle büyüt canım maşallah
Ya Edammm Allaha EmaneT okadar güzelki Egemin herşeyi Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin..Bıcır bıcır oynasın içinde o güzel yatağında tatlı tatlı uyusun inşallahhhhhhh
Ellerinize emeğinize sağlık ben bundan sonra bu sayfalardayım bakıp bakıp sevicem bebişlerimizi opuyorumnanaktan Huzur veriyor huzur MAŞALLAHHHHHHHHHH
edoş yaaaa herşey çok güzel tek kelimeyle harikja maşşallah ömaşşallah allahım hayırlısıyla büyümeyi nasip etsin inşallah busede bakıyo ordaki beşiklere felan oyuncaklar hayran kaldı kızım
yeni topiğimiz hayılı olsunnnn
edacımmmm harika bi oda yapmışsınnnızzz
çok güzel bayıldım
çok sade ve şık olmuş
özenle hazırlanmış herbişeyiii
egemiz çok şanslııı bu koca odaya sahip
bayıldım canım rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin oğluşunu
ve güle güle eskitmeyi odasını :))))
emeğinize ssağlık canım..maaşallahhhh demeyide unutmamam lazım....:)))
ayyy çok heyecanlandım yaaaaa
çok hoşumaaa gittttiiiiii
düşünsene çok az bir zaman sonraaa bu odadaki şeyleri kullanıcakkk
tek tekkk emek harcanıp yıkanan ütülenen
yerleştirilen şeyleri giyip pisletecek
bu oda hep böyle düzenli kalamayacak :)))
dağılacak,,,bi yandan toplanacakkkk
çok heyecan veriyooo bunları düşünmekkkk
geriye tek kalan zamanın geçmesini bekleyippp
allah dua etmek sağlığı için.....
hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın rabbim
sağlıklaaa huzurlaaa büyütelim inş....
edosum cok güzel olmus yorulmana degmis.. emegine saglik.. yakisikli pasan huzurla saglikla güzel günler gecirsin odasinda insallah.. Allah sana oglusunun ceyiz evini görmeyide nasip etsin insallah
( daha dogrusu gelinininkaydirigubbakcemile3) masallah hic bi eksigi yok gibi görünüyor.. ama orda ben pempis battaniyemi gördüm ne?kaydirigubbakcemile3
bizde dün arkadasimla bi posta esyayi attik makinaya aksam astim suan haala kurumaya calisiyorlar.. minicik minicik.. cok tatli dimi.. simdide battaniyeleri attim makinaya..
canım hepsi birbirinden güzel çok şık bir oda hazırlamışsın oğlun senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı. allah herkese nasip etsin gönüllerine göre versin