Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunluk-kac-ogun-ve-neler-yediriyorsunuz-bebislere...:ecrin_bebek:
benim kızım sabah kahvaltı yapmayı sevmiyor yumurta peynir kesinlikle yemiyor.
sabah biberon maması içiyor
uyku
ara öğünde meyve
öğlen yemek sebze ne varsa
ara öğünde biberon maması ve uyku
kalkınca yoğurt
akşam çorba yine meyve
yatarken emziriyorum gece ve sabah kalkınca emziriyorum
aralarda kuru meyve veriyorum. incir kayısı hurma falan
hergün yarım ceviz, bir fındık kabak çekirdeği, badem dönüşümlü havanda dövüp yoğurduna karıştırıyorum
maasallah-suphanallah,saglik-sihhat-olsun-insaallah...benimkide-fazla-sevmiyor-kahvaltiyi.
bende-yarim-muz-3-ceviz-3-badem-rendeliyorum-milupa-toz-mamayla-karistirip-yediriyorum.
bazen-nesquik'i-sutte-bekletip-yumusadiktan-sonra-yediriyorum..
uykudan-kalktiktan-sonra-sebze-ne-varsa-o..
arada-yogurt-yada-meyve-karistiriyorum-bebe-buskivisiyle-
aksam-corba-yada-sebze-yemegi..
gecede-sabaha-kadar-uc-defa-sut-ama-gece-acikiyor-surekli-uyaniyor-ona-bi-cozum-bulamadim-ne-yapsam-fikri-olan-varmi??
bu-arada-kelimelerin-arasinda-tire-icin-cok-ozur-dilerim.bosluk-tusu-bozuk-ara-veremiyorum.
maasallah-suphanallah,saglik-sihhat-olsun-insaallah...benimkide-fazla-sevmiyor-kahvaltiyi.
bende-yarim-muz-3-ceviz-3-badem-rendeliyorum-milupa-toz-mamayla-karistirip-yediriyorum.
bazen-nesquik'i-sutte-bekletip-yumusadiktan-sonra-yediriyorum..
uykudan-kalktiktan-sonra-sebze-ne-varsa-o..
arada-yogurt-yada-meyve-karistiriyorum-bebe-buskivisiyle-
aksam-corba-yada-sebze-yemegi..
gecede-sabaha-kadar-uc-defa-sut-ama-gece-acikiyor-surekli-uyaniyor-ona-bi-cozum-bulamadim-ne-yapsam-fikri-olan-varmi??
bu-arada-kelimelerin-arasinda-tire-icin-cok-ozur-dilerim.bosluk-tusu-bozuk-ara-veremiyorum.
ben-malesef-anca-4-ay-emzirebildim-sutum-olmadi..emzirme-olayimiz-yok..biberon-mamasi-yerine-normal-sut-veriyorum-bir-biberon-iciyo-ama-yetmiyo-bir-saat-sonra-gene-kalkiyo-ama-gozunu-bile-acamiyo-sadece-acliktan-uyuyamiyo..bizimkide gece emzirince doymazsa biberon maması içiyor. aslında gece beslenmesi pek iyi deği hele yaşından sonra önermiyorlar. sabah kahvaltı olayını canım çok sıkılıyor. milupanın kahvaltılıklarında da yemiyor alıyorum çöpe atıyorum.
masallah-suphanallah07-07:30 sabah uyanınca emiyor
08:30 kahvaltı (125 ml devam sütü,2 dilim eti bebek ekmek,peynir-yumurta sarısı dönüşümlü,pekmez,tereyağı haftada 3-4 gün de yarım caviz)
uyku
12:30 eve gelip emziriyorum
01:30 çorba (sebze-balık-tavuk çorbalarından biri)
uyku bezen uyumuyor
16:00 yoğurt yoksa 125 ml devam sütü
17:30 meyve
18:30 eve geliyorum emziriyorum bezen tekrar emmek istiyor ben yemek yerken oda atıştırıyor
20:00 tahıl maması yada ona uygun yemek
20:30 uyku
gecede 2 yada 3 kez emiyor
bizimde aynı, gece uykusu yok gibi bişey saat başı uyanıyor.
3 saatte bir biberon mamasını veriyorum.ama her saat uyanıyor.emziğini verince yine uyuyor,emziğini düşürünce yine uyanıyor:sinifsinif:karnı tokta olsa uyanıyor.
pazartesi dr.umuzada anlattım bu durumu hatta rahatlatıcı şurup varsa verin dedimdelikafadulden
1 yaşından sonra belki ama şuan kaklması normal dedi.
her çocuk bir olmuyor dedi.
yani canım bizimkide aynı,tek yapacağımız sabırlı olup katlanmak,
allahtan eşim arada imdatıma yetişiyorda biraz olsun uyuyorum.
gece muhallebi yedimi bebekler beslenmeye pek ihtiyaç olmuyo...
şebnem34 bircana sormuşsun ama müsaadenle bende cevap yazıyorum,ben arı mama veya gogly kullanıyorum gece muhallebisi olarak.ben inek sütüyle pişiriyorum çünkü benim kızım 23 aylık artık.15-16 ay civarında başlamıştım sanırım gece muhallebisine.gogly veya arı mama dan 3 tatlı kaşığı tepeleme toz mamayı 1 bardak süte karıştırıp pişiriyorum.bu söylediğim ürünlerin içinde devam sütü olduğundan 1 yaşından önceki bebekler için suyla pişirilmesi öneriliyor
nasil-yapiyorsunuz-banada-tarifini-verin-lutfennnnn.ben-hic-muhallebi-yapmadim-ama-
faydasi-olursa-artik-yapicam..
canım ben arı ve googly pirinç unu kullanıyorum ama goglly i daha çok sevdi sütlü pirinçunu o zaten suyla pişiriyosun şekerde var içinde koymana gerek yok il verceksen biraz sulu yap ve az ver rahatsız eder gece ben her gece yapıyorum mutlaka 11den sabah 6ya kadar acıkmıo:teytey:
canım ben arı ve googly pirinç unu kullanıyorum ama goglly i daha çok sevdi sütlü pirinçunu o zaten suyla pişiriyosun şekerde var içinde koymana gerek yok il verceksen biraz sulu yap ve az ver rahatsız eder gece ben her gece yapıyorum mutlaka 11den sabah 6ya kadar acıkmıo:teytey: