Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmlar saphıra hanım. aynı şeyi bende duymuştum oyüzden tereddüt ediyorum. doktorumuz yoğurduna katabilirsin demişti.ama ben nette okuduğum için yapmadım henüz.meyve püresine katacağım dediğiniz gibi. peynirli pekmezli kahvaltı demişsiniz.pekmezi direk ağzınamı veriyodunuz?
arkadaşlar bu tarifleri netten sizin için buraya aktarıyom.ebru şallının oğlu için yaptığ ıyemek tarifleridir
bende dün oyalansın diye havuç soyup verdim kızın eline, bir parça koparıp almış ağzına.
nasıl çıkardığımı bilemedim. dişleri ne kadar keskin ya.kafamçokkarıştı
çoktannnn göründü dişlerimiz.kaydirigubbakcemile3maşalah nazımıza dişleri göründü demek
bizim yine diş yok bende ekmek kenarı verdim burda biri demişti aman kopar koca parça damaklarıda nasıl sert vallhi hemde köye kmeğiydi kaslın kenar bende sen gibi nasıl aldığımı bilemedim
Peki arkadaşlar ne kadar veriyorsunuz verdiklerinizden ?
Biz dün başladık kaşık mamasını anne sütü ile hazırladım. güya bi kaşık vercektik annemin yoğun ısrarları ile 3-4 kaşık verdik. Bugünde elma suyu verdik yine bi kaşık dedim bizimki yalanınca annem 2 kasık daha verdirdi. sonradan nasıl arttırcaz kaç kaşığa çıkıcaz birde hergün hergün hepsini veriyormusunuz ? yoksa dönüşümlü mü?