benim yogurt yine ayran gibi oldugu icin fincandan icirdim kiza.
benim tosun yoğurdu itira etmedn yiyio.ama biberon gibi sürekli ağzına akmıyo ya deliriyo kıyamaet kopuyo hepsini nasıl boca ediyim yavricim yawww. kaydirigubbakcemile3
elma suyunu içti epey süre ama şincik iğreniyo yaa.istemiyo.havuç suyunuda beğenmiyo.karıştırdım elmayla onuda istemedi.püre yaptım elmayı yok anacım tiksiniyo artık.uffffff
pirinç unlu mamdan doktor gerk yok dedi ama tok kalmıyo karnı veledin ağlıyo.deniyim dedim yarım kase sevdi.ama onuda mama gibi içcek diye bekliyiiii bağırıp püskürtüyo üstüme.:roflol:
ahh ah yandım fallaa
allahım yaa fincandan içirmiş...onu da becerdi yani :)))))))) yakında tencereyi koyucan önüne kendi yicek yavrummm :)))))))))))))
he yaaaaaa sorma normalde hep kendi bildiğimi yaparım ama iş oğluşa gelince kaldım iyimi:))sirf siz begendiniz diye mi verdiniz?:roflol:
canim, demek ki istiyo cocuk.
bunlari yapiyo olmasi ek gidaya hazir oldugunun gostergesiymis.
anam ne soz dinleyen bi hatunmusun be. kocis verme dedi dersin vermezsin, dr. verme dedi dersin vermezsin. ver gitsin yavrucaga.kaydirigubbakcemile3
benim yogurt yine ayran gibi oldugu icin fincandan icirdim kiza.
yav dilmuhun yazdıklarını okudum da bizimki de iki gündür sofrada benm tabağıma bardağıma atılıyor ben minicik bir ekmek parçasını yemeğin suyuna batırıp verdiydim önceki gün ama dünkü yemek de balıktı yani ne yapayım veremedim yalandı durduaklıma da hiç gelmedydi elma filan vereydim keşke eline avunurdu bari ((
ovv bravoooobecerdi valla, hemde onluk bile takmadim. damla damlamadi.kaydirigubbakcemile3
siseden su bilem icirdim ben.kaydirigubbakcemile3
alemsin kızzz:)))he yaaaaaa sorma normalde hep kendi bildiğimi yaparım ama iş oğluşa gelince kaldım iyimi:))
bende az önce ilk yoğurt denememi yaptım hadi bakalım nasıl olcak merak içindeyim
ay çok güldürdün beni hemi de öyle ben dün eline elma verdim yimedi oyuncağını kemirdi durdu ay nasıl verem kuru fasulyeyi ayolllkız ben çok üzülüyom yaaaaa
bakıyo yalanıyo
hani eski türk filmlerinde restorantta yemek yiyenlere camdan bakıp yalanırlardı ya hah aynen öyle yapıyo çok acıyom vercem ben arada
Merhaba kızlar.........
Bizde bugün dr a gittik, adam bana sinir oluyo resmen. Bu ülkede anne sütü veren bir ben varım heralde birde üstüne dr 4. aydan beri başka şeyler vermemi istiyor ve ben her dr a gidişimde adamla tekrar aynı konuyu konusuyoruz. Bugünde aynı şey oldu. Adam kızımı tarttı. Güzel almış kilo dedi. Sonra neler veriyosun dedi sadece anne sütü dedim. Adam "nasıl yani" dedi. heheheh
Neyse bende adama bu sefer artık başlayacagımı söyledim ve ne vericem diye sordum. Adamın cevapta "sebze ve meyve" oldu. Biz kocişle kaldık tabii...
Dr la habire birbirimizi şoka sokuyoruz... Neyse bir yemek listemiz vs vs hiçbişeyimiz yok...
Sonuç olarak yardımlarınıza muhtaç kaldım bayanlar iyiki sizler varsınız...
bence dr nu değiştirmelisinnn biz tabii yardımcı oluruz ama doğru değil bu yaptığı :umursamaz:
Canımcım ben Türkiyede degilim buradaki sistem maalesef böyle(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?