2009 kasım anneleri nerdesiniz?

H

hell

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi hell
  • #1
:ecrin_bebek: bende kasım annesiyim aynı zamanlarda dogurcagımız için bir çok duyguyu burdan paylaşabilriz

 
  • Konu Sahibi hell
  • #2
bende kasım annesi olacağım inşallah biz 12. haftamızdayız sen ne kadarlık oldun hareketlerini hissettin mi hiç ben daha hissedemedim çok sabrsızlanıyorum hissetmek için :)
 
  • Konu Sahibi hell
  • #3
bende kasım annesiyim :)) çok mutluyumm saırsızlıkla bekliyorum bebeğimi:dance:
 
  • Konu Sahibi hell
  • #4
Selam kızlar,

Bende Allah'ın izniyle Kasım annesiyim :) Şu an 11 + 1 deyiz :)
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) nasip etsin (amiin).

Bu arada kontroller/doğum için hangi hastane ve doktor'a gidiyorsunuz? Ben Medical Park Fatih'te Leyla Ercan'a gitmiştim ama bir sonra ki kontrolumu Nisa Hastanesinde yaptıracağım ama emin olamıyorum. Sabit doktorum ve doğum yapacağım hastane belli olsun istiyorum.
 
  • Konu Sahibi hell
  • #6
bende 15+2 hamileyim
inşallah son tarihim 1kasım gözüküyor ondan erken gelirse 1 gün için ekim annesi olabilirimşakkıdı
 
  • Konu Sahibi hell
  • #7
slm arkadaşlar benim doğumumda 5kasım diye gözüküo sabırsızlıkla bekliyorum bebişime kawuşmanın gününü
 
  • Konu Sahibi hell
  • #8
ayyy aman aman kıyamam çok güzel bir duygu hepimiz aynı zmanlarda anne olcaz allahın izniyle ben hareket hissetmiyordum ama şöle sakin bir yere geçip odaklanınca çok hafif hissediyorum gerçi ilk hamillegim ama belkide ben öyle sanıyorumdur bakalım gerçek hareketlenme başlayınca anlıycaz 16. yada 20. hafata anlıyabilirz sanırım :) süper ya bayıldım ben hiç ayrılmayalım kızlar bundan sonra sonunda kadar hep birbirmizle dertleşelim olurmu.. hihoyyyt :CüvCüv:
 
  • Konu Sahibi hell
  • #9
Kızlar, nereden devam edelim? Diğer tarafa göz attım ve bayağı erken başlamışlar...
Hell, bence de hiç ayrılmayalım, birbirimize destek olup herşeyimizi paylaşalım, paylaşılacak o kadar çok şey ki..:)

Burada insan daha başka bir heycanlanıyor, hamişliğimizi paylaşabilmek ne kadar güzel değil mi?
Sizlerin ne tür şikayetleri var, veya var mı? Bende mide yanması, kabızlık ve tansiyon düşmesi ama olsun, Allah beterinden saklasın. Bunlarda tadı tuzu :)
 
:ecrin_bebek: bende kasım annesiyim aynı zamanlarda dogurcagımız için bir çok duyguyu burdan paylaşabilriz

bende burdayim hell kasim annesi olarak nasip olursa kasimda dogum var simdiden cok ozluyorum bebisimi hayirli saglikli kucagima bi alsaydim opup koklasaydim oyyyyy yerim ben ya kizlar okadar cok mutluyumki anlatamam sizde yasiyosunuz anlarsiniz beni esimde ilgili oldukca daha cok mutlu oluyorum benim icime kiz doguyo esim erkek diyo dur bakalim bu ayin 26 sinda kontrolum var nasip olursa cinsiyeti belli olcak bebisimin hayirli saglikli olsun kizlar hepimize hayirli saglikli dogumlar hayirli hamilelikler herkese daha cok sey var paylasacagimiz
 
merhaba arkadaslar benimde muhtemel doğum tarihim 24 kasım
 


evet bende baktım canım harbiden çok fazla ilerdeler bizler burdan devam edelim..benim bu aralar çok garip bir gun migdem fena bulanı bir gun sanki hiç hamile degilmiş gibi geçio şu dönemler rahatım ama...aynen dedigin gibi paylaşacak okadar çok şeyimiz varki ya kızlar sizede aynı şey oluyormu bilmiyorum bazen içeme korku doluyo daha kokusunu yüzünü bile bilmedgimiz bir varlık bazen kendi kendime oluszluga düşüyorum hatta doktor herşey ii desede ben saçma sapan şeyelr düşünuyorum sizede öyle oluyormu bide hemen geçsin istiyorum zman en azından 20.haftaya gelmek hareketlerini hissetmek ve karnımın büyümesini istiyorum sizcede öyle degilmi sanki çok daha ii hissedicekmişim gibi gelio bebegimi walla şimdi dogsa die bile düşündüm:) bazen sabırsızlanıyorum..

kızlar bunu unutmayalım hepimiz aynı haftalardayız ve aynı duyguları yaşıyoruz belki bir başkası bile bizleri böyle anlıyamaz ne olursa olsun herzman birbirimizn yanında olalaım destek olup mutluluk verelim VE EN BÜYÜK DUAM KIZLAR İNANIN ÇOK İÇTEN ALLAH HEPİMİZN BEBEGİNİ SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..onun o küçük elleri ayakları o kalp sesi inanılmaz güzel bebegim seni çok seviyorum hemde çok...

sizleri çok seviyorum kızlar
:teselli:
 

:lepi: allah bebegini bagışlasın tatlım banada öyle olmuştu biliomsun ilk başından beri erkek hissetim ve doktor erkek deyince şok oldum ve bence her anne hisseder ben buna inanıyorum..bebeginin cinsiyeti olunca buraya yaz tamamı bizleri habersiz bırakma sakın burda çok guzel arkadaşlıklar kurarız inşallah göbek show yaparız bizlerde burdan karnımız büyünce ve bebeklerimiz hareket edince neler hissetgimiz yazarın yani herşeyi herşeyi paylaşırız hihoyyyt Şeniz
 

canım benimde aynen öle olmaya başladı ilk haftalar günde en az üç kez istifra olayımız vardı. şimdileri arada bulantılarım oluyor acaba diyorum bi sorunmu var bide grip oldum çok şükür ateşim çıkmadı ama genede pipirikleniyorum hep bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum. daha önceden 4 ocakta düşük yaptım aradan 1 adet geçti bu bebişe hamile kalınca bir anda herşeyim oldu daha yüzünü bile bilmediğimiz bir şeye nasılda bağlandık değilmi ? kendimizden önce geliyorlar, ben çektiğim bütün sancılara bulantılara rağzıyım yeterki sağlıkla doğsun bebeklerimiz onlarda sağlıklı bizde sağlıklı bişekilde doğumdan çıkmayı nasip etsin Allahım heopimize :Saruboceq:
 

canım bizimde kontrolümüz 30unda bakalım cinsiyetimizi öğrenicez. gerçi sağlıklı olsunlarda yeter o bizlere
 
Nasılsınız kızlar? :)

Benim muhtemel doğum tarihim 30 Kasım... Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat ve sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin (amin).

Hell'cim
Ben yılbaşında kimyasal gebelik geçirmiştim ve bu yüzden sevincimi tam yaşayamamıştım çünkü (Allah korusun) "ya bebeğimi kaybedersem" korkusu yaşıyordum. Bende ara ara korkmuyor, olumsuz şeyler düşünmüyor değilim ama bu hamilelikte olabiliyormuş. Önemli olan dualarımızı eksik etmemek ve Allah'tan hayırlısını dilemek, herşey olacağına varır.. O olumsuzluklar ve vesveseler sadece bizi yıpratıyor ve bazı şeylerin tadını çıkartmamıza engel oluyor diye düşünüyorum - gerçi ilacım olsa kendi başıma süreceğim ama burada birbirimize güç verip bunları aşabiliriz diye düşünüyorum.
Haftaya 2'li tarama yaptıracağım ve çok heycanlıyım kızlar, bu testi yaptıranlar bana bilgi verebilirmi acaba? ılk ağızdan duymak farklı oluyor..
Benim ablam, kız kardeşim yok kızlar, siz olurmusunuz!? :) Ailemde çok uzakta, burada yalnızım ve sizler olduğunuz için çok mutluyum.

Sizi seviyorum :)
 


canım arkadaşım bende 4 ocakta düşüjk yaşadığım için aynı korkuyu tekrar yaşıyorum çok korkuyorum kaybetmekten ama dediğin gibi Allaha dua edelim hep hayırlısını o bilir herşeyin.
benimde muhtemel doğum tarihim 13-20 kasım arasında dedi doktorum genlde ultrason snucunda 20 kasım çıkıor ben ikili taram testi yaptırmadım dr um gerek görmedi ense kalınlığı 0,9 çıktı 2li çok önemli değil sana bırakıyorum ama 3lü testi mutlaka istiyorum dedi . bu korkularımız sanırım kıpırtılarını hisssedince bitecek
kendinize çok iii bakın kızlar çünkü artık 2 kişiyiz :)
sizi seviyorum a.s.
 
brcsrkn kullanıcısından alıntıcanım arkadaşım bende 4 ocakta düşüjk yaşadığım için aynı korkuyu tekrar yaşıyorum çok korkuyorum kaybetmekten ama dediğin gibi Allaha dua edelim hep hayırlısını o bilir herşeyin.
benimde muhtemel doğum tarihim 13-20 kasım arasında dedi doktorum genlde ultrason snucunda 20 kasım çıkıor ben ikili taram testi yaptırmadım dr um gerek görmedi ense kalınlığı 0,9 çıktı 2li çok önemli değil sana bırakıyorum ama 3lü testi mutlaka istiyorum dedi . bu korkularımız sanırım kıpırtılarını hisssedince bitecek
kendinize çok iii bakın kızlar çünkü artık 2 kişiyiz :)
sizi seviyorum a.s.

Canım benim, sana da geçmiş ve hayırlı olsun :) ılk zamanlar çok kötüydü benim için, "düşmeseydi şu kadarlık olucaktı" vs diye diye kendi kendimi yemiştim ama çok şükür Rabbim tekrar nasip etti :) Bana doktorum yaptır dedi ve o yüzden yaptırıcam bakalım, inşallah sorun çıkmaz. Ense kalınlığı iyi galiba bebişinin çok şükür.. Cinsiyeti de merak ediyorum ama tabii daha çook var...

Korkularımız inşallah bitecek oynamaları hissettiğimizde ama bu sefer de oynamaları takip edeceğiz, oynadı mı, neden oynamadı acaba sorun mu var.. Anneliğin kutsallığını, zorluğunu ve güzelliğini bebişlerimiz karnımızdayken öğrenmeye başlıyoruz.. Allah tamamına erdirsin.

Evet kendimize iyi bakmamız gerekiyor ama ben iyi beslenemiyorum, yemek yiyemiyorum ve bebişim gelişmicek diye korkuyorum.. En son 9 + 5 te görmüştüm ve doktor normal demişti büyüklüğü vs ama ne bilim... Uffffff :)

Allaha emanet olun ve ikinize iyi bakın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…