2009 kasım anneleri, meleklerimizin hareketlerini hissediyor muyuz???

ben artik daha net hissediyorum.:dance: hele geceleri uzun sure sol tarafima yattiktan sonra sirt ustu yattigim zaman icimde kayiyor. bu gecede saglam bir tekme yedim.:dance:
 
su anda öyle bir tekmeliyo ki disardan bakinca bile karnimin inip ciktigi gayet net görünüyo..
yemek yedikten sonra hele tutamazsin galiba bogazina düskün bi velet olcak benimkisi
 
bizim prenses pıt pıtları da geçtiii
artık resmen içerde savaşıyor sankiiii
acayippp hareketlendi annesinin kuzusu maaşalllahh
elimi koymadan direk hissediyorum artık mucizemi...
 
bende bir haftadır hissediyorum oğluşumun tekmelerini ilk tekmemizi dondurma yedikten sonra hissettim tatlıyı sevicek galiba annesi gibi. babamız hissedemmeişti dün sabaha kadar elini karnıma koydu hadi oğluşum babaya bi tekme atta göster dedim veeee babamızda ilk tekmesini hissetti çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin
 
slm kızlar bende sizin gibi artık bebeğimi bayadır hissediyorum çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin benim göbeğim vardı o yüzden elimi koyduğum zaman hissedemiyorum sanırım ama baya baya oynayışlarını anlıyo insan diğer sayfadaki arkadaşımızın yazdığı gibi eşim dinliyo guluk diye ses geldiğini söylüyo bende o bendendir karnımdandır diyorum onlar bizden heyecanlı yakaydirigubbakcemile3benimde inşallah ilerleyen haftalarda tekmelerim dahada büyüyecek bizde size yetişecez teyzelerigamyoncuiremsu
 
ah kızlar bende geçen hafta hissettim sandalyede oturuyordum birde ne olsun bebişim ilk defa pıt dedi ben burdayım dercesine sanki içinde bir damar atıyormuş gibi
 
ahanda az once tekme attı komsular bıle farkettıler gözuktu dısardan :dance:
bu hafta cıcıler alcam oglusuma:hooray:
 
ahanda az once tekme attı komsular bıle farkettıler gözuktu dısardan :dance:
bu hafta cıcıler alcam oglusuma:hooray:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım yaa oğluşun geliyor demek hayırlarla gelsin inşallahhh yakışıklımız cicileride alıcak annesiii :ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bizde görelim ama tamammı..Oğluşum küçücüktü birkaç aylık takım elbise giydirmiştim yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanzemuszemus Çok şeker oluyorlar aynen şöyle "MİNİK ERKEKLER" :1hug::1hug:a.s.

Ben arada konuşuyorum onunla bu ayla birlikte anlıyor ve tepki veriyor gerçektende cvplıyor adeta Allahım sağlıklı olsunlar sağlıkla kucaklarımıza alalımda :Saruboceq:
 

bende alıstım artık konusuyorum oglusumla kaydirigubbakcemile3

ben neler gıydırcem serserımekaydirigubbakcemile3
 
merhaba arkadaşlar. ben 19+4günlük hamileyim.sizin yazdıklarınızı okuyunca bende yazmak istedim.ben 14.hafda hissetmiştim.inşallah hayırlısıyla olsun bebişlerimiz.
 
ooooffffff cinnet geçiricem ya sizin yazdıklarınızı okudukça ben şuan 19+3 günlüğüm ve hala hiç bişey hissetmiyorum yada ben öyle sanıyorum bazen kasık ağrılarım oluyo benim ince sızı gibi belkide bebişimde hareket ediyo ama ben kasık ağrısımı sanıyorum anlayamadım gitti canım çok sıkkın bu duruma c.tesi dr gidicem o zaman kesin soruyum bakalım.
 

canım neden stres yapıyorsunki çok yersiz bence. herkesinki birbirine benzemez zayıflık şişmanlık, ilk bebeğin olması daha bisürü etken etkielr. zaten normal olanıda ilk bebekte 20. haftadan itibaren hissedilmesi biliyorsun. o yüzden kimseyle kıyaslayıp moralini bozma emi..
 
allah razı olsun yazdıkların için çok şükür ki bugün artık hissede biliyorum meleğimin hareketlerini çok şükür. burda yazılanları okuyunca insan hevesleniyo işte napıyım.
 
Meleğim bugün inanılmaz hareketliydi nefesimi kesicekti nerdeyse bi ara yanlışlıkla göbeğimin üstüne yatmışım bir hamle yaptı nasıl yataktan oturur hale geçtim anlamadım. inş bebişime bişey olmamıştır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…