2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

kızlar ben 49 ile başlamiştim şimdi 25.haftadayiz 55 kiloyum sonumuz nereye varacak bilemiyorum sizce çokmu almişimmafoldumben

maşşallahım var 67-66 arası gidip geliyom toplamda 9 kiloya ulaştık. sizler hiç kilo almamışsınız bu ne yavvv. sankim manken hamişler, çubuk krakersiniz...
normal dozajda yemeye devam ediyorum ammavelakin kiloyu durdurmakta ne mümkün.

merhaba bende 28.haftamdayım ve eee 70 kg oldum 57 kg ile başlamıstım. bu son aylarda daha da hızla kilo alıyorum daha ne kadar olacağım bilmiyorum.

merhaba bende 28.haftamdayım ve eee 70 kg oldum 57 kg ile başlamıstım. bu son aylarda daha da hızla kilo alıyorum daha ne kadar olacağım bilmiyorum.

son haftalar cok kilo alınıyor yaa valla bende aynı yiyorum ama hızla kilo alıyorum hele su son 2 aydır 58dim 63 oldum

ılk gebelikte daha az kilo alınıyor ve daha çabuk veriliyor. ben Allahtan çabuk kilo verebiliyorum ona güveniyorum açıkçası...kızımda 62-63 ile doğum yapmıştım ondada 50 kilo ile başlamıştım. bu kızım birazdaha kilolu anne seviyor anlaşılan(!)...

25+4ünde bebeğim 61le hamile kaldım şimdi 71 oldum zaten 3 kilo da fazlam vardı hamile kaldıımda :S çok şiştim yaa inşallah verebilirim doğumdan sonra...:sinifsinif: bebeğim sağlıklı olsun da inşallah sıkar kendimi veririm delikafadulden

26+4 te doktor kontrolümde tartıldım geçen aydan bu yana 2 kg almışım toplamda 8 kg almış oldum 73 le başlamıştım 81 oldumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Allahım sana Çok ŞÜkÜr ÇÜnkÜ ben azıcık ŞıŞkoydum hamıle kaldıĞımda Şımdıde farklı sayılmam ama yınede ıyı dıyorum hamıle kaldıĞımda 98 kıloydum Şımdı 96 kıloyum ve 24 haftalık hamıleyım.. Boyum 1.80 olduĞu ıÇın kılom hıÇ bellı olmuyo en fazla 80 falan gıbı duruyorum ama aĞırlıĞa vurunca malesef bÖyleyım ıŞte :KK43::KK43::KK43:

28.haftama girdim toplamda yedi kilo aldım 62 kiloydum 69 oldum. iki ayım kaldı doktor kilo alımım iyi olduğunu ve beş kilo daha alma hakkın var dedi. birde önemli olan düzenli artışlarla almakmış. ani kilo alımından kaçın dedi. özellikle son aylarda haftada 500 gr ayda iki kilo alacak şekilde dedi

28.haftama girdim toplamda yedi kilo aldım 62 kiloydum 69 oldum. iki ayım kaldı doktor kilo alımım iyi olduğunu ve beş kilo daha alma hakkın var dedi. birde önemli olan düzenli artışlarla almakmış. ani kilo alımından kaçın dedi. özellikle son aylarda haftada 500 gr ayda iki kilo alacak şekilde dedi

aynen canım benim doktorumda söyledi ayda 2 kilo diye bende bugün sağlık ocagına gidecegim bebişin kalp atıslarını dinlemeye bakalım kac kilo olmusum

X