2009 Kasım Anaları Doğumdan Sonra Göbekler Nerede?:)

wanna göbek ne tarafta anlamakta zorlandım :)))
masallah sana süpersinnn

kenya ve dilmuh ben sizde de fazlalik goremedim masallah.

buyuyem gobekler gibi kuculenleride koymak zevkli be.

aynen wannacım ama eskiden dümdizdğ benim göbek simdi oturunca avucumu dolduruyo valla ama bunada binlerce kez sükrediyorum cünkü sporla gidecek o fazlalıkta

aynen wannacım ama eskiden dümdizdğ benim göbek simdi oturunca avucumu dolduruyo valla ama bunada binlerce kez sükrediyorum cünkü sporla gidecek o fazlalıkta

sen sporusun canim. uzun surmez kisa zamanda gider o minicik sey.hihoyyyt

eşimin yüzünden süt olsun die kaymak bal
ay bisürü kalorili şey yiyorum
1 kg aldım yaaaa göbekimde duruo akannehir

onlarda göbekmi beee kimsede göbek kalmamis
bende ekliciiimm en kisa zamanda dümdüz oldum sayilir hele su kalan 3 kiloyu da verdim mi bu is tamamdir

Eki Görüntüle 32204

buda dogumdan sonra 47 gunluk ben.

atlet arkadan biraz potluk yapmis orasi gobem deel.kaydirigubbakcemile3

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa 2 çocuk anasııııııı utanmıyonmu laaan bekar kız gibin şu tipe bakkk :mymeka:
maşallah gıııı :nazar:

ya benim tipim felaket kaydı yaa kendimden nefret geldi ha mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ulan bi topici diloş açtı deemi tüü kırcam onun kafasını haa kötükedihüso

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa 2 çocuk anasııııııı utanmıyonmu laaan bekar kız gibin şu tipe bakkk :mymeka:
maşallah gıııı :nazar:

ya benim tipim felaket kaydı yaa kendimden nefret geldi ha mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ulan bi topici diloş açtı deemi tüü kırcam onun kafasını haa kötükedihüso

hecccc utanmiyommmmmm:roflol::roflol:bayanssulusmile

nannnn wanna bu neeeeakannehirbenim korseli halimi koymuşsun gıııııııolumunekankayizsmile

ben bööle bi topik görmedim
sizde beni görmediniz taam mı :1ninca:

X