Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırım bi ben bide doktorumuza sorum CADIARZUcanım bir araştır istersen ya da araştırmadan direkt sütünü mayala belki daha güzel olur.cokacimcoookeğer denersen sonucu yaz ama.
bu arada konu ıcın cok tesekkurler benım gıbı yanlız ve tecrubesız anneler için süper bır ımkan olmuş:asigim:a.s.
ben elmayla havuç suyunu karıştırıyorum kızım çok severek içiyoraz önce havuç suyu verdim elma suyundan ve püresindem sonra 2.ek gıda olarak elma kadar iştahlı olmasada içti yine suyunu 5 çay kaşığı..
bi kaç gün sonrada püresini vericem..
ben elmayla havuç suyunu karıştırıyorum kızım çok severek içiyor![]()
bende nida ma katılıyorum 6 ay sadece anne sütü ama 6 ayın dolduğu gün ek gıdaya başlıcammm allah nasip ederse ben sadece 2 kere meyve tattırdım ona da pişman oldum bi daha yapmam sabırla bekliyoruzzz
sanırım benım kızım gece cok acıo süreklı meme istıo ya sürekliiiiiiiiiiii emzırmekten uyku uyuyamıom..yada korktugu ıcınmı :kedi: hala yanımda yatıo geceleri sırtlarım tutuldu..hiç dınlenemıyom..sizın bebsler yanınzdamı yatıo kızlarmafoldumben yatagan koydum mu kendını saga sla savuruo benı arıo dayanamıom alıyomm..bıde gece yatmadan önce ne verebılırım böle gıderse mecbur kalcam galıba yamafoldumben
tşklerr cnmCok iyi olmus saadetcim bu sayfa...6 ay anne sütü vermekte kararliyim ben...Tam 6. ayimiz bittiginde ben de ek gidaya baslayacagim...
bi dergide okumuştumsanırım benım kızım gece cok acıo süreklı meme istıo ya sürekliiiiiiiiiiii emzırmekten uyku uyuyamıom..yada korktugu ıcınmı :kedi: hala yanımda yatıo geceleri sırtlarım tutuldu..hiç dınlenemıyom..sizın bebsler yanınzdamı yatıo kızlarmafoldumben yatagan koydum mu kendını saga sla savuruo benı arıo dayanamıom alıyomm..bıde gece yatmadan önce ne verebılırım böle gıderse mecbur kalcam galıba yamafoldumben