- Konu Sahibi naz&pxixtxixrcxixk
-
Naz pıtırcık benİm kızımında gÖbeĞİ dÜŞtÜ 3 gÜn Önce hafİf kan gelİyor.pazartesİ doktora gİdİcem bunun İÇİn.senİnkİ kaÇ gÜn sÜrdÜ acaba.ben Şuan her altını aÇtıĞımda gazlı bez ve batİconla temİzlİyorum.geÇer İnŞallah
benim bıdıkda 3080 gr doğmuştu.. 5.gün dr a gittiğimizde 2870 gr düşmüştüdr amcamız sık sık saat başı emzir sarıık olamsın dedi.. çok şükür sarıık olmadı benim bıdık.. ama ben onu hamilelğmin sonunda kullandığım iğnelre bağlıyorum..sonrasında 1.ayımızın sonunda kontorke gititk ve bıdıkımız 4000gr olmuştu.. dr iyi dedi.. ama bana sanki az gibi geldi.. ama sadece anne sütü alıyor benim bıdık. dr iyi dedi.. bakalım bundan sonrası ne olur.. bizde d vitamini kullnaıyoruz.. günde 3 damla sadece. şimdilik bizdende bu kadar..
sorma canım yaa aynen habire tat yapıo çişini yapıo. diyorum benim süt tataya çalışıyor:))canım bizim 5. gün düştü göbeğimiz, başta kan gelmiyodu sonradan gelmeye başladı. Doktora gidince(15.gün) göbek deliğini eliyle gerip içine doğru baktı ve içi hala kapanmamış çiğlik var dedi. doktor tanıdıklarımıza sorduk K vitamini pıhtılaşmayı hızlandırıyomuş. Bacaktan yapılan bir iğne, sonrasında kanama olmadı.
Bu arada biz göbeğe hiç bakım yapmadık, hastaneden sadece göbek düşene kadar yıkamayın dediler, pansuman vermediler. Bende ondan mı oldu dedim ama alakası yok sanırım.
biizm bebiş doğduğu gün k vitamini hastanede yapmışlardı.. hepatit b ile birlkte..göbekten sorun yaamdık.. ama biz yıkadığımız için bıdkı gbek biraz geç düştü ama çok şükür sorun çıkmadı..
canım yanlış bilmiyorsam ilk ay bir kilo alması durumunda gelişimi gayet normalmiş, maşallah bebişinee
ben de sadece anne sütü veriyorum, sürekli altına yapıp duruyo yediği içtiği kıçından çıkıyomuş gibi geliyo nasıl kilo alıcak bilmiyorum
slm
iremim 2600 doğmuştu
2. günü 2400 e düştü şişliği gidince
18. günlükken doktora ggttiğimzdee 3300 dü en sonnn
gaz ilacı zinco kullandım ama etki etmedi pekkk
doktorum başka bitkisel şurup verdi om-x oldukça memnunum şimdiii
rahatladı prensesim
vitamin olarak devit 3 kullanıyoruzz
ve göz damlası kullanıyoruzz
gözündeki mikroplar varsa alsın diee vermişti doktorr
şimdilik bu kadar...
mrb benim bebeğimde 3200gr.doğdu fakat sarılık sonrası 2800gr düştü 14 günlükken 3800grdı göbeğinde kanlanma oldu bizede bir iğne yaptılar fakat k vit. olduğunu sizden öğrendim şuan 20 günlük pazartesi kontrolü varGaz problemi çok vardı ben ek olarak mamada veriyordum mamayı kesince geçti sanırım mamayı hazmedemiyorlar metsil kullanıyorum ama bi faydası yok.d3 kullanıyoruz bizde 15.de başladık..pazartesiden sonra yine yazacağım görüşmek üzre bebişler hemen hemen aynı..
gunaydin kizlar
benim melek kizimda dogdugunda 3840 grdi ertesi gun 3600 gr dustu boyunu olcmediler hemen halada bilmiyoruz 7sine kontrolumuz var o gun soylerler belki.6 gun hamislere yardimci olan bakicilarla dolu otelde yattik orda nabzima ve atesimize bakildi.cikmadan once kizimi tarttiklarinda 3700 olmusdu eve geldik daha iceri girer girmez eve ebemiz geldi hemsireler geldi kizimin topugundan kan aldilar bide kulak testi yaptilar 9. gun eve bakima gelen bakici tarttiginda kizim 3860 gr olmusdu su an ne durumda bilmiyorum :)
yuce rabbim saglikla huzurla buyumeyi nasib etsin tum bebisleri :Saruboceq:
sorma canım yaa aynen habire tat yapıo çişini yapıo. diyorum benim süt tataya çalışıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?