Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

BU HIRKA BOGİTO MARKA, GEBE MAĞAZALRINDA ve İNTERNET SİTESİNDE SATILIYOR.
FİYATI 24,50 YTL BEN KIZIMA BAYRAM iÇİN ALACAKTIM UYGUN BEDENİ YOKTU.
BELLİ OLMAZ GELİRSE ALIRIM.
KENDİSİ RESİMDEN DAHA HOŞ.

SEVGiLER...

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm çok teşekkür ederim.
gebe'yi çok ziyaret ediyorum birdahakinde bakarım.. a.s.

çok şekermiş canım inş allah giydirmeyide nasip eder bebişinee :CüvCüv:

evet bende bebegimin ilk giysisini koycam..
ama ben almadim bunu..
burada cocuklar icin hediye bayrami diyim boyle bi bayram var esim bebege ilk kiyafeti almis...

çokkkk tatlı yaaaaaaaaa iyi günlerde giysin minik tosbanhihoyyyt

Kizllaaaaaarrr supeeer!!! Bebislerinizin yeni cicileri hayirli olsun, Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsinde giydirmek nasip olsun insallah...

bugün paşama çok güzel kokusu olan bir erkek bebek aldımm :)

Kizlar bir arkadasimizin ogullari var ve babasi onlarin bebekkenki yataklarini bize vermeyi teklif etti ama neredeyse hic kullanilmamis. Nedense yatmamislar, anneleri yanlarina almis, annelerinin yani daha tatli gelmis demekki.

Bugun arkadasimiz yatagi getirdi sagolsun. Her ne kadar erken olsada, ben cok merak etmistim.

Buda dayanamayip aldigim seyler arasinda:)))

Kardesimde nivea baby atta canta seti almis. Su an bende olmadigi icin, internetten buldum resmini, birde alt acma bezi varmis cantanin altinda.

çok güzel bir yatak tatlım Allahım sağ salim bebişinide yatırmayı nasip etsin güle güle kullansın miniğin annesi,içinde bebğin olunca daha güzel olucağı kesin...:dance:

menzil gülü bacım sen eminsin galiba kız olacagından kız geceliği bayağı güzelmişş

bu arada nivea atta cantası benim arkadaşlarda kullanıyor cok gerkli gercekten

menzil gülü bacım sen eminsin galiba kız olacagından kız geceliği bayağı güzelmişş

bu arada nivea atta cantası benim arkadaşlarda kullanıyor cok gerkli gercekten

Canim aslinda hic emin degilim, ikiside olabilir ama cevremdekiler daha hamile kalmadan kiz olacak dedigi icin kendimi buna bayagi inandirmistim ama simdi gercekten hicbirsey hissetmiyorum. Bunu onceden almistim. Bakalim insallah cinsiyeti 6 ocakta ogrenicez.

menzil gülü geceliği pek tatlıymışşş güle güle giyer inşşş

menzilgulu gule gule kullansin bebegin..

menzil gülü papatya çok güzeller güle güle kullansınlar

Papatya, zeze ve aysecikyunuscuk cok tesekkurler...

kızlar bebişime bunları aldım bu son pembe elbiseyi hamile olmadan almıştım hepsi çok şeker dimi kızlarrrrrrr

bebişimin cicileri :))
bu hırkayı annem örmüştü çok önceden..

bu patiği netten sipariş etmişti annem yeni geldi, çook beğendim..

son olarakta yine annemdeen atkı bere :))

Allah hepimizin bebeklerinin sağlıkla giydikleri günleri göstersinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…