• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

anaammmm neler almışınızz sizz bende mi alsam ne?? menzil gülü maşallah sen herşeyini almışın valla canımmm inş kzın olurrr baylıdım elbiselerine cok şekerr güle güle eskirtsinn inşşş...

Canim sagol ama insallah kizim olur demiyelim. Ben hayirlisini diliyorum ve icimdende ne yalan soliyim erkek geciyor. Ama cevremdekiler hep kiz diyorlar, benimde iyice kafama islediler ve sanki kizim olcak gibi geliyor ama bilmiyorum ruyalarimdada erkek goruyorum ben. Yinede Rabbim hayirlisini versin, cinsiyet muhim degil.

Kizlar bunlarda benim örgülerim kizima örmüştüm ama o kadar çok hediye geldiki bunlara sira bile gelmedi şimdi 2. Bebeğimde kiz olursa o giyer benim örgü kiyafetlerim çok var diyerlerinide çekip koyarim buraya kizlar buraya koyamadim nasil ekliyordunuz

Kizlar bunlarda benim örgülerim kizima örmüştüm ama o kadar çok hediye geldiki bunlara sira bile gelmedi şimdi 2. Bebeğimde kiz olursa o giyer benim örgü kiyafetlerim çok var diyerlerinide çekip koyarim buraya kizlar buraya koyamadim nasil ekliyordunuz

Canim.... imageshack.us a git. Sonra cikan sayfada browse a tikla ve resimler nerdeyse bilgisayarinda ordan bul ve host it e tikla.

Sonra Hotlink for forums (1) in yanindaki linki kopyala ve cevap yazacagin satira yapistir. Ama o linkin ikinci satiri varya onu tamamen sil ve ilk satirinda yazan kismini ve o satirin en sonunda yazan kismi sil ve geriye kalani kaydet.

Not: Canim benim bu yazimi tamamen gormek icin alinti yapa tikla, cunku yazdiklarim tam olarak cikmiyor, bir yer var linkte orayi yazdim sana ama kirmizi link olarak gorunuyor, senin yaziyi gormen lazim.

Son düzenleme:
teşekkür ederimmm aminnn allahım kucağıma almayıda nasip etsin hayırlısıyla ve herkesii

Canım bu mendillerden almakla çok iyi yapmışsın.Ben üç paket aldım anca yetiyor.kızım 5 aylık oldu kusması geçti ama bu seferde ağzının suyu devamlı akıyor.kaydirigubbakcemile3Yani almayan arkadaşlara da tavsiye ederim yumuşacık ve çok kullanışlı.
Bebişin hayırlı sağlıklı günlerde kullansın inşaallah.:nazar:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bu mendillerden almakla çok iyi yapmışsın.Ben üç paket aldım anca yetiyor.kızım 5 aylık oldu kusması geçti ama bu seferde ağzının suyu devamlı akıyor.kaydirigubbakcemile3Yani almayan arkadaşlara da tavsiye ederim yumuşacık ve çok kullanışlı.
Bebişin hayırlı sağlıklı günlerde kullansın inşaallah.:nazar:a.s.

sağol canım evet dediğin gibi çok güzel yumuşacık daha alacağım bende bu yetmez dimi yerimseniben sende bebeğini sağlıkla büyütürsün inş canım allah bağışlasın

burcummmm kız cidden çok şeker şeyler almışsın hamişlikten önce almanda hoş olmuş kız:)))ama oğlun olacak senin :P bunlar ikinciye kalacak yani kızına:)))tabii Mevlam eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez ALlah kullanmak nasip etsin sanada diğer arkadaşlarada inşallah

kızlarrr benide evlat edinirmisiniz ama banada alacaksınız bu cicilerden yoksa kabul etmem:))))))

burcummmm kız cidden çok şeker şeyler almışsın hamişlikten önce almanda hoş olmuş kız:)))ama oğlun olacak senin :P bunlar ikinciye kalacak yani kızına:)))tabii Mevlam eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez ALlah kullanmak nasip etsin sanada diğer arkadaşlarada inşallah

kızlarrr benide evlat edinirmisiniz ama banada alacaksınız bu cicilerden yoksa kabul etmem:))))))

Kiz Allahmi soyletti, oglun olacak diye. Ama bende aynen senin gibi Allah hayirlisini versin diyorum. Hayirli olmadiktan sonra oglan istemem.

Anam sen bir hamile kal, sana bak gor neler neler alicam:)))

canm çok şeker aldıkların ne güzel hemde hamile kalmadan önce aldıkların degilmi allah iyiligini versin bendede bir mama tabagı ve kaşıgı birde örgü patik var onlarıda hediye vermişlerdi...hayırlı ile giydirmek nasip etsin..allah gönlündekini versin cnm...

canm çok şeker aldıkların ne güzel hemde hamile kalmadan önce aldıkların degilmi allah iyiligini versin bendede bir mama tabagı ve kaşıgı birde örgü patik var onlarıda hediye vermişlerdi...hayırlı ile giydirmek nasip etsin..allah gönlündekini versin cnm...
Amin canim sagol, insallah seninde hediyelerinizi kullanman hayirlisi ile nasip olur.

mrb haziran anneleri ben bu elbise takımını bebegim hayatımda yokken aldım çok begenerek aldm yani daha bir nevresim takımıyla bu elbise var oda kız oglan daha belli diel haktan hayırlısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şekermiş canım bebişin kız olursa eğer güle güle giysin inşallah örgü mü hazır mı acaba

kızlar aldıklarınız cok güzel bende 9 haftalık hamişim ama örgülere başladı annanesi bende battaniye örmeye basladımbitince inşallah gösteririm sizlerede hazırda dünyanın şeyini almış annanesiyle teyzesi bende hevesleniyorum ama cinsiyetini bekliyorum A LLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN inşallah

hani arkadaşlar yumurcaklara ciciler alan yok muu koyunda resimlerini gözümüz gönlümüz şenlensin

ben bugün ilk defa bişey aldım bebeğime küçük şeyler eldiven aldım iki tane bide minicik çorap resmini çekip koycam şimdi

Back