- Konu Sahibi Gurbette1anne
tosbaa8 canım patiklere bayıldım çok tatlı ya.. Kızlar güle güle giysin bebişleriniz ne güzel şeyler almışsınız. Daha ben hiç bişi almadım ama o kadar hevesliyimki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tosbaa8 canım patiklere bayıldım çok tatlı ya.. Kızlar güle güle giysin bebişleriniz ne güzel şeyler almışsınız. Daha ben hiç bişi almadım ama o kadar hevesliyimki.
ayşecim herşeyin küçüğü güzel derler ya, minik minik çok çok tatlı oluyo bu bebiş kıyafetleri. netten resmini koyduklarım yeni doğan bebek içindi, annem siparişi 6-7 aylık bebek için yapın diye vermiş, ancak havalar soğuyunca giysin diye..aylincim çok güzeller güle güle giysin minik tosban tatlım resmini netten koymuştun ya patik ondan farklı gibi ama şok şekerrrrrrrrrr
iyigünlerde kullansın bebişin tosbacımm:)
tosbaa hepsi cok gusel gule gule giysin minik tosbaan..
aylinnn cok tatlı ya hepsi maşallah sağlıkla giysin inşallh
aylinnnn çok şekerler cicim meleğin güle güle kullansın cicimmmm allah güzel günlerde sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsinnn
kizlar ne guzel seyler almissiniz oyle. anne olmak oyle degil mi? kendine artik bir sey duusnmuyorsun. en tatlisi senin bebegin olsun, en sirin o olsun:)
insallah ben de taaaaa martin 7 sinde (19. hafta) ogrenince cinsiyetini alacagim birseyler.