• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

kızlar hepsi cok güzel bende

nisan 2009 annesiyim ama daha cok erken oldugunu ve büyüklerimizden 7.aya kadar bişeyin alınmaması gerektıgını uydum iyi degılmiş

ama sizinkilere bayıldım

bende sabırla beklıyorum 7.ay olsun hemen alışverişe..........

saglıkla kocaklarımıza almayı nasip etsin allahım

ayy siz basladınızmı hazırlıklara benim ahtım var 8 aya kadar batik bile almıycam yelek cok güzel papatya ellerine saglık

ayy siz basladınızmı hazırlıklara benim ahtım var 8 aya kadar batik bile almıycam yelek cok güzel papatya ellerine saglık

teşekkür ederim canım ama hangi yelek bilmiyorum ama gerçi hiçbiri benim el emeğim değil babannnemin el emeğide yerimseniben

ay canm kıyafetin cok ama coooooooook tatlı bende istiyorum bundan ama nasıl yapılacagını anlamadım bulabilir miyim acaba örneğini inşallah giydirirsin bebişine ya gercekten cok tatlı inan bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
menzıl canım 7 haftanın ıcıne okadar seyı nasıl sıgdırdın kız?hepsı çok guzel seyler masallah bebısınede cok yakısır emınım.bende cınsıyetını ögrendıkten sonra baslamayı düşünuyordum ama bende cok heveslendım şimdiiii

ay canm kıyafetin cok ama coooooooook tatlı bende istiyorum bundan ama nasıl yapılacagını anlamadım bulabilir miyim acaba örneğini inşallah giydirirsin bebişine ya gercekten cok tatlı inan bayıldım

inan canım bimiyorum nasılörüldüğünü ama tığla örüldüğünü biliyorum çok sağol canım bependiğin için kaydirigubbakcemile5

menzıl canım 7 haftanın ıcıne okadar seyı nasıl sıgdırdın kız?hepsı çok guzel seyler masallah bebısınede cok yakısır emınım.bende cınsıyetını ögrendıkten sonra baslamayı düşünuyordum ama bende cok heveslendım şimdiiii

Canim ne 7 haftasi. Ben daha hamile degilken aldim bunlari aylar oncesinden:))) Ben oyleyim iste gorunce tutamiyorum kendimi. Gecen gunde gorumcemle konustuk internetten, neler neler ormus bizim bebise sastim kaldim, bizim bebis sansli olacak galiba, tabi bizim tarafin ilk torunu olcak.

ne kadar güzel canım bu kıyafetler yepizyeni gibi İNŞALLAH BEBEĞİNE ALLAH IM SAĞLICAKLA GİDİRMENİ NASİPEYLER HEPİNİZE........

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlar bende bebek sitemeye başladığımda yani evlenir evlenmez başlamıştım yelekler battaniyeler örmeye hala da öremek sitiyorum ama çogunu dağıttım kuzenlerim doğurdu o arada hep verdim yolladım onlara e burdada eşimin arkadaşlarının falan da bebeği oldu hep dağıttım valla şu 3 ayı bi atlatayım cinsiiyet belli olsun allahın izniyle ben hemen başlıcam yine annemler ist.da oturuyolar bende orda doğdum büyüdüm eminönüne gittikçe ben alırım cicilerici diyo

eşimin tarafının ilk torunu ama benim abimin 4 yaşında bi oğlu var gerçi annem de ilka defa anane olcak ama bilmem

kızlar çok güzel cicilerinizzzzz rabbim hayırlı günlerde sağlıkla giymeyi nasipeder inşallah

ay ne güzel şeyler ben bu gün bir tek patik aldım eşim kızdı alma ilk 3 ay sonra bişi olur üzülürsün diye. çok kesinlikçide kendisi valla özendim .

anaammmm neler almışınızz sizz bende mi alsam ne?? menzil gülü maşallah sen herşeyini almışın valla canımmm inş kzın olurrr baylıdım elbiselerine cok şekerr güle güle eskirtsinn inşşş...

Back