Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

bunlar babamısdan her ihtmale karşı iki cinsiyet içinde almış hehe

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şeker semacımmm hazır mı aldınız yoksa örgümüüü iyigünlerde giyer inş bebişin

Canim cok tatlilar, bebisine hayirlisi ile kullanmakda nasip olur insallah...

Ayy bayildim, cok guzeller. Bebisinin hayirlisi ile kullanmasini diliyorum.

yok örgü ama satın aldık ben örmedim yani aslında örerim ama daha erken diye örmedim daha önce ördüklerim var şu ayı da atlatim onlarıda indirip resmini çekerim kaldırmıştım çünkiii

canım keşke bu marka almasaydın bu marka çin malıymış biliyorsun çin malları hiç iyi değil sağlığa sakıncalı hem çocuk ağzına sokcak direk bunları sen bilirsin yine ama internetten araştırsaydın keşke yanlış hatırlamıyorsam bizim siteden bir arkadaş yzamıştı.ben nuk almatı düşünüyorum

hadi ya öylemi bilmiyordumm inan kullandırmam o zamnnn bu arada bebe dor nasıl marka iyimiii

ımageshack.us adresine gir gözata tıkla resmi seç boyutu 640*480 olcak sonra host it e bas

en son hotlinks forum 1 yazan yerdeki yazıyı kopyala eklemek için bizim sitede yazı yazdığımız yerde dağ resmi gibi küçük bi sembol var oraya tıkla sonra ordaki yazıyı sil yapıştır de ok

semoş aynısını yapıyyorum olmuyo acaba resmin boyutu mu büyük geliyo

sonunda o dag resmi olan yere yapıştırmadım direk msj yazdıgım yere yapıştırdım oldu çok şükür annanesi almış minişime

tamaaaaam ikimizinkide olmuşşş..
ama benim fotoğraf aldığım bişey değil nette gezerken beğenip sakladığım bi hırka:)

bugün paşamız olcağını öğrendik babasıyla aldığımız ilk cicisi doktordan çıkar çıkmaz aldıkk

[/IMG]

benim bebişiminde ilk patiği bu, netten sipariş ettik:))
inşallah fotoğraf normal boyutlarda çıkar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…