• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

merhaba arkadaşlar bebişlerinize aldığınız şeylere bayıldım.hepsi çok şeker.Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve bu kıyafetleri giydirmeyi nasip etsin.Allah meleklerimize sağlık versin.

kızlar birbirinden şık haziran bebekleri geliyor..
Ne kadar güzel şeyler almışsınız..
Allah sağlıkla giymek nasip etsin hepsine..

bunuda bebişken ben giymişim ,benimmiş yani şimdi benim bebişim giyecek süper dimi annem için harika bir duygu olacak tabi kızım olursa

bunuda ablam hediye etti ,eşimin ablası

daha babannesi 1yelek ,kuzuma ben bir yelek,arkadaşım bir yelek ve annem bir yelek başladı ,
ayrıca kkda bir arkadaşa şapka,hırka,atkı,eldiven ve patik takımı yaptırıyorum onlarda bitince resimleri ekleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullansın tatlı bebeişleriniz kıslar allah sağlıkla giydirmeyide nasip etsin güzel günlerde,

zezecim kuzulu patiklere bittimya çok güzel çokk ama sen yurtdışındasın sanırım dimi

evet canm yurtdisindayim sansliyim bu konuda burdaki bebek elbiseleri cokk guzeller..

Son düzenleme:
bayıldım buna canım güle güle kullanması nasip olur inş

yeleği ben patiği komşum ördü bakın bakalım bu arada düğme alınıp düğme dikilcek :)

bunlarıda ben ördümm birde aynısının beyazını ördüm ponpon işlemleri bittikten sonra koyarım

papatyacım güle güle giysin bebişin çok tatlılar,

iyi dilekleriniz için bende size teşekkür ederim ,net olarak cinsiyetini bi öğrensem kuzumun süper olacak,

ilk defa kendimden başka biri için alışveriş yaparken bu kadar keyif alıyorum,gerçekten kendime bişeyler almak bile beni bu kadar mutlu edemez,annelik ne garip şeymiş ya

sedacım ve papatyacım ne tatlı ciiciler öle bebişlerimiz güle güle kullansın sağlıkla mutlulukla huzurla inşallahhh

Kizlar oglumuz olacak insallah o yuzden aldigim onca kiz elbisesini artik saklamaya karar verdim, hepsini cok ozenerek aldigim icin hediyede etmeye kiyamayabilirim.

Kizlar oglumuz olacak insallah o yuzden aldigim onca kiz elbisesini artik saklamaya karar verdim, hepsini cok ozenerek aldigim icin hediyede etmeye kiyamayabilirim.

menzil gülü hatırlıyorsan sana bu kadar eminmisişn kız olacagından dşie bişi yazmıştım bak dediğim cıktı :)))
yasasın yusufun geliyor desene:)
cok sevindim canm hayırlı evlat olsunlar inşallh:nazar::1hug:

arkadaşlar bu seda sarı arkadaşımıza yaptığım atkı bere takımı topiğime ekledim ama sanırım görmedi bir an önce görmesini ve yorumunu istediğim için buraya ekliyorum umarım beğenir güle güle kullansın bebişi
0401091417yg6.jpg
0401091416ut3.jpg
0401091413be6.jpg
0401091418pk3.jpg
0401091419fk4.jpg

Canim ben de bazen begenip bir iki birsey aldim veya kucuk bebegi olan arkadaslarim Tr ye giderken bana biraktilar bazi seylerini kullanilmamis. iste bebek askisi, yatak mobili falan. ben hamile kalmadan. ama sonra arkadaslarimin bebislerini gordukce cikarip cikarip hediye ettim dayanamadim.

Back